Hirdetés

Akciófigyelő: a hónap végéig tart a leárazás a Navee rollerekre

A meglehetősen népszerű N65 mellett a friss S65 is kedvezményes árat kapott novemberre.

A közösségi finanszírozásból kinövő Navee két rollerét kínálja novemberben az eredetinél kedvezőbb áron. Az N65 már többször szerepelt ebben a rovatban, most eredeti árához képest 50 euróval olcsóbban érhető el, vagyis 550 euróért lehet kosárba tenni a gépet, amit európai raktárból, díjmentesen szállít a Geekbuying. De talán érdekesebb, hogy a Navee egy jóval komolyabb rollert is piacra dobott nemrég, az S65 pedig már nálunk is van teszten.


[+]

És nem véletlenül küldték el hozzánk az újdonságot, a Navee S65 egy nagy tudású roller, kezdve a formatervnél, ami meglehetősen egyedi, hiszen elöl-hátul kapott csillapítást, ami sokat dob a menetkomforton. A 10 inches, defekttűrő kerekeken guruló járgány jóval kíméletesebb a felhasználóval a budapesti úthálózat folytonossági hiányain áthaladva. Az 500 wattos teljesítmény is több, mint amit általában a rollerek tudnak, némi hegymenet is belefér a napi rutinba, a hatótáv pedig ideális esetben 65 kilométeres lehet.


[+]

A roller maximális sebessége 25 km/h, ezt fixen tudja tartani tempomattal. Elöl-hátul kapott lámpát, IPX5-ös vízállósági minősítést, a trepni több mint 20 cm széles, a gép hasmagassága pedig alkalmas arra, hogy járdaszegélyről is le tudjunk ugrani anélkül, hogy odaérne az alja. Kapott Bluetooth kapcsolati lehetőséget, ami a Xiaomi Home alkalmazással működik együtt, itt statisztikai adatokat és néhány beállítási opciót érhetünk el.


[+]

Az S65 ára novemberben akciós, a Geekbuying forgalmazza ingyenes, európai raktárból történő kiszállítással 899 eurós áron, további információk és vásárlás ide kattintva érhető el.

Azóta történt

Hirdetés