Hirdetés

Akciófigyelő: A gyári árnál is olcsóbban kínálja az elektromos bringát a Tomtop

A Gogobest GF600 egy rásegítéses terepbicikli, a megfelelő kuponkóddal 400 ezer forint alatt elhozható.

A Tomtopnál nem meglepő módon a nyár elejére időzítették az elektromos rásegítésű Gogobest GF600 akcióját. Ez a kerékpár fat gumikkal (26 x 4 inch), első teleszkóppal, első-hátsó mechanikus tárcsafékkel, Shimano TX50-7R váltóval és elektromos rásegítéssel kelleti magát. A váz 6061-es alumínium ötvözetből készült, van rajta első lámpa, az információkat pedig egy 5 inches kijelzőről tudjuk leolvasni.


[+]

A lényeg azonban a meghajtás, amely egyrészt áll egy 48 voltos, 13 Ah-s 18650-es Lithium akkumulátorból és egy kefe nélküli, 1000 wattos teljesítményt ígérő motorból, amely a hátsó kerekekre dolgozik rá öt fokozatban állítható erősséggel. A gyártó szerint akár 110 kilométeres hatótávval is lehet kalkulálni, de ha nem tekerünk, hanem csak hagyjuk a motort dolgozni, akkor 40 kilométerre juthatunk el vele. Szintén a gyártó határozza meg a 35 fokos emelkedőn való feljutási képességet, az akkumulátor kivehető és a kerékpártól külön is tölthető, a hivatalos töltési idő maximum 6 óra.


[+]

A Tomtop által forgalmazott modell esetében nem 25 km/h-ban, hanem 40 km/h-ban határozták meg a rásegítés maximális sebességtartományának felső korlátját, de érdemes tudni, hogy ezeknél a kerékpároknál általában az elektromotor a felhasználó által beállított fix értékkel tesz hozzá a haladáshoz, tehát nem függ a pedálerőtől a rásegítés mértéke. A kerékpárt német raktárból, díjmenetesen szállítja a Tomtop, az 1070 eurós ár eléréséhez a GF600GR33 kuponkódot kell használni. A Gogobest márka közeli rokonságban áll a piacon már régóta jelen levő Beziorral, tehát nem ma kezdték a kerékpárok összeszerelését.

Hirdetés