A magyar mobilszervizelési rendszerről lesz szó a mai Térerőben

Rendszeres olvasóink közül többen már tűkön ülve várják a Mobilszervizelés Magyarországon című cikkünk megjelenését, melyen már közel egy éve dolgozunk. A terveink szerint egy órás videóanyaggal kiegészített, közel harminc oldalas cikk megjelenése egyelőre technikai okok miatt várat magára, hiszen az előző mondatban szóba került videóanyagot olyan minőségűre szeretnénk megcsinálni, hogy az egy önálló dokumentumfilmként is megállja a helyét.

A témát viszont nem feledtük el, sőt, ugyanolyan lelkesek vagyunk vele kapcsolatban, mint egy éve, a rengeteg interjú elkészítésekor voltunk. Épp ezért úgy döntöttünk, hogy a Bodnár Csaba (Bocha) és Khell Bogdán (Bog) által vezetett, Radiocafé 98.6-on hallgató telekommunikációs magazinműsorunk, a Térerő mai témája is ez lesz. Mivel műsoridőnk korlátozott, úgy döntöttünk, hogy minden más rovatot elhagyunk, tehát nem lesz sem készülékteszt, sem szórakoztatóelektronikai blokk, csakis a hazai viszonyok, keményen, a hiányosságokra rámutatva, jogi szakértővel. Az élő műsorban ugyanis vendégünk lesz Dr. Dallos Zsolt ügyvéd, aki ezen területek szakértője, és akivel korábban már mi is, valamint társlapunk, az ITcafé is sikeresen dolgozott együtt. Mivel főszerkesztőnk (Bog) torokgyulladása miatt nem tud velem részt venni a műsorban, ezért ezúttal is az olvasóink által szintén jól ismert mobilarénás szerkesztő, Papp-Molnár Gábor (Gubro) fogja velem vezetni a műsort.

A közel egy órás adásban a hazai viszonyok elemzése után egyből rá fogunk térni a jogi szabályozásokra, így igyekszünk majd válaszokat adni mindazon olvasóinknak és hallgatóinknak, akik jelenleg is szenvednek a hazai szervizelési rendszer problémái miatt. Akit érdekel mindez, az este 7 és 8 óra között hallgassa a Radiocafé 98.6-ot, a műsor alatt  pedig nyugodtan tegye fel kérdéseit a 0620-9-986-986-os SMS-számon. A rádió a 98,6 MHz-es frekvencián Budapesten és annak 60 kilométeres vonzáskörzetében fogható, akinél nincs, az az interneten is tudja hallgatni. Aki pedig lekési az adást, az se aggódjon: utólag az archívumból is elérhető lesz.

A Térerő legyen velünk!

Előzmények

Hirdetés