Hirdetés

75% fölött az iOS 12 részesedése

Persze, megszoktuk már, hogy az Apple-frissítések nagyon gyorsan eljutnak szinte minden eszközre, de ez a tempó kicsit még tőlük is szokatlan. Néhány hét után többségbe jutott a legfrissebb rendszer, de már ezen a szinten is túlléptek, az aktív iOS-eszközök 75%-án fut a 12-es verzió. Összehasonlításképpen, a tavalyi év azonos szakaszában kiadott iOS 11 december végéhez közeledve érte el ezt a hányadot, három hetet javítottak a szintidőn.


[+]

Az új verzió sikere mögött többek közt az áll, hogy az iOS 11 egyáltalán nem volt tökéletes a régebbi eszközökön, ellenben a 12-vel, aminél rengeteget optimalizáltak. A nemrég megérkezett iOS 12.1 többek közt az új iPhone-ok dual SIM-képességét, illetve a csoportos FaceTime-ot is elhozta, amire nagyon sokan vártak már. Arra persze mindenki kíváncsi, hogy a részvényárfolyamok visszaesése ellen mit kívánnak tenni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

    Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés