1 GB-os Samsung MP3 zenemobil

Míg a zenei mobilok piacán egyértelműen a legnagyobb név jelenleg a Walkman széria, a Samsung szépen lassan megpróbál magának itt is teret hódítani. Legújabb készülékük az SPH-S4300 vére hallgató zenei modell is ezt az irányt képviseli. A kijelző alá beforgatható billentyűzet csukott állapotban rejtve marad a szemek elől, így akár MP3 lejátszónak is nézhetik a mobilt.


Összecsukva akár egy MP3 lejátszó

 

Hirdetés

A telefon FM rádióval rendelkezik, támogatja az MP3, WMA, WaV, OGG zenei formátumokat. A kijelzőjének kialakítása leginkább a Nokia lézerkardjához hasonlítható, felbontása 128x200 pixel, és 262 ezer szín megjelenítésére képes.


A szokatlan formájú billentyűzet kiforgatható

 

A zenei funkciók mellett egy 1,3 megapixeles kamera is szórakozásunkat szolgálja. A készülék elsőként Koreában lesz kapható, a későbbi megjelenésekről még nincs információnk.


A mobil teljes pompájában

 

Azóta történt

  • Nokia 3250 - technós forgás

    A 3250 fiataloknak gyártott mobil. A zene és a fényképezés a fő jellemző a gyártó szerint. A gyatra kezelhetőség pedig szerintünk.

  • A legvékonyabb mobil Amerikában

    A Samsung SGH-T509 az amerikai piacon jelenleg kapható legvékonyabb modell.

  • Samsung X810 - dundi törpe

    Fura arányokkal rendelkezik az X810, ám az apró készülék nem csak külsejével okoz meglepetéseket.

  • Nokia N91 - Elvis él

    A Nokia N sorozatának zenére kihegyezett modellje hatalmasat szakított. Megkockáztatjuk, hogy letaszíthatja a Walkman szériát a trónról.

Előzmények

Hirdetés