Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Notebookok elertek az eletciklusuk veget, de nem tervezek mar gepbe fektetni, inkabb 2in1 tabletbe.
Kb 200-250dollart szannek ra, vevo vagyok a normalisabb kinai csodakra is, chuwi, voyo hasonlok
10-13 coll, ips vagy hasonlo jo minosegu kijelzo, netezesre, tartalomfogyasztasra, letoltesek menedzselesere, stb, semmi extra.
Nem kell surface szintu minoseg, de azert jo lenne valami modern architektura es valami normalis felbontas ami ujjal is jol vezerelhetoMiket erdemes most nezni? Kulfoldi gearbestes es hasonlo moka jatszik
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok, utazáshoz keresek dokkolós tabletet vagy netbookot, így az egyik legfontosabb, hogy strapabíró legyen. Teljes értékű excel és word legyen rajta. Film nézésre, netezésre használnám még.
Mobilnettel is használható legyen.
Lehet itthoni és kinti beszerzés.
Ár: 0-150 000 Ft között
Ezekről mi a vélemény?Vagy szívesen fogadok egyéb javaslatokat.

-
GAbre
veterán
Üdv!
Lenne 1 VOYO VBook V3 Ultrabook tabletem,és nem jó tolla.
Valahogy lehet kalibrálni?Support nem segített ebben. -
gergely2005
tag
válasz
gergely2005
üzenetére
Akkor felteszek konkrét kérdést is:
Lenovo Miix 310 vagy cube iWork10 vagy Voyo A1?
Kb. ugyanaz az árkategória. Melyiket érdemes választani?

-
zolinko
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Még egy dolog eszembe jutott, de ez sem lesz sétagalopp:
Veszel egy 8"-es 3G-s windows8/8.1-es tabletet és felteszed rá a windows 10-et.Pl: Voyo A1 mini 3G-t talán dícsérték páran:
http://www.aliexpress.com/item/8-VOYO-Winpad-A1-MINI-version-3G-Intel-Z3735F-Quad-Core-win8-1-IPS-2GB-32GB/1971144811.htmlÉs van, akinek már fut rajta a windows10:
https://www.youtube.com/watch?v=yRcbc5YwDfM/természetesen mindent saját felelősségre/
Üdv -
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Voyo A1 Plust (Win10, Z8300, 2G), és érdekelne, hogyan tudom újrahúzni a rendszert rajta. Elég fura BIOS-a van, sosem találkoztam még hasonlóval sem. Annyi ismeretlen beállítás van rajta, amennyivel még egy komolyabb asztali gépnél sem találkoztam. Mivel nem egészen úgy működik, mint egy normál noti, csak úgy nem merek nekiállni felrakni rá egy random x64 win10-et. Hogy működik az ilyesmi?
-
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! van egy Voyo A1 plus Ultimate tabletem (laptop tablet). Win 10 van rajta. A gyári win 10 elég vacak volt. Tele volt kínai appal, meg szöveggel. Ezért felraktam rá egy magyar win10 pro-t. Ez frankón meg is volt, de sok a hiányzó driver. Nem megy a wifi, érintő képernyő, sdkártya.. stb. Leszedtem a drivereket a gyártó oldaláról, de nem megy így sem. Csak azt írja eszközkezelőben hogy ismeretlen eszköz. Ha frissíteni akarnám a drivert akkor meg nem találja meg a neki valót, pedig le van töltve. Nincs exe telepítő fájl a drivereknél, csak inf, sys, cat stb fájlok.
Mit lehet tenni, hogy mégis fel tudjam telepíteni az ismeretlen eszközökhöz a drivert? Köszi! -
fabicska
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Én rendeltem már kínából cuccokat, alapvetően nem volt velük baj, és azt se felejtsük el, hogy a hazai, és a világ minden pontján lévő tabletet ott gyártják, csak például a Lenovo szigorúbb minőségellenőrzést vár el, mint amilyen egy saját márkás Pipo. És azt se felejtsük el, hogy a Foxconn gyárában készülnek az iPad-ek, a Voyo gyárában a Lenovok, és stb, stb. Lényegében ugyanazt kapod az ottani 60.000-ért, mint ha itthon vennél egy Surface-t 200.000-t. Itthon minden szutyok rákerül, vám, jövedéki adó, a szervíz, és garanciaháttér, a "hunosítás"
, stb.
A lényeg, hogy a tablet ugyanaz, sőt, az onda egyik retinának csúfolt 4:3-as kijelzővel szerelt tabletének, semmivel sem összehasonlíthatóan jó a színvilága.A második dolog, hogy én még nem láttam olyan oldalt, ahol a töltő nem lenne része a csomagnak. Szerintem az mindenhol alap. DEha mégsem lenne az, akkor tutira szabvány USB feszültséggel megy a tab, és van rajta micro USB.
-
titko
tag
Sziasztok. Egy Voyo a1 minit használok már lassan egy éve. Vettem hozzá egy bluetooth-os billentyűzetet. Minden működött kb 1 héttel ezelőttig. Amikor is a bt billentyűzet nem akar csatlakozni. Már a rendszert is újratettem, a billentyűzet minden máshoz csatlakozik, itt viszont ez a mellékelt kép fogad és a tovább gomb nem aktív. Nem tudok mit beírni mert minden pin hibás, viszont a bt egérnél is csak üres mezőnél a tovább gombra kell kattintani és csatlakozik. De a billentyűzet nem
Esetleg van vkinek ötlete?
-
fabicska
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Na az akksi idő az, amit csak úgy négyzet/x osztva köbgyökharmadként (asszem' ez semmiképpen nem értelmes xD) szabad csak venni minden tablet leírásban, mind kínai, mind hazai (bármilyen) fronton. A 8 órás üzemidő kb. úgy lehetséges, hogy alacsony fényerőn 8 órát a BIOS-ban semmit sem csinálva érhető el! xD
Nem régen adtam el a kínai Voyo tabletemet ott 10 órát ígértek, de normál használattal 4 óra pont megvolt, 5 óra vonaton ebook olvasóként jöhetett össze. Mivel szeretem magam kínozni, játékra is megpróbáltam, flatout 1-el kb. 80 percet ment.Mivel nem régen jelent meg az ominózus Chuwi Hi10 4GB RAM-al (ami érdekes, mert a Z8300-as tablet 2GB RAM-ot támogat, egy csatornán), nem tartottam még helyénvalónak véleményezni, mik a tapasztalatok róla. Ha megjön, mindenképpen írok róla pár sort itt, vagy logouton.

-
yoli666
tag
válasz
Sotyks94
üzenetére
Jól összefoglaltad...
Esetleg ha megoldódik szintén a melegedés Chuwi Hi10?
Vagy VOYO A1 PLUS Ultimate? Én is nagyon variálok mi legyen, de túl sokat nem akarok költeni rá, hiszen el lehet az árakkal szállni és ugye gari gyakorlatilag semmire nincs...
Mondjuk nekem bill. fontos és legalább 2 usb szintén... -
CsabaTompa
tag
Sziasztok
Hogy lehet gomb kombinációval előhozni a boot menüt?
Voyo A1 mini készülék. Mai nap frissítette magát windows10 új verziójára, és behalt a készülékem. -
fabicska
aktív tag
válasz
akoska23
üzenetére
Nézz utána valami driver kereső oldalon (Például ez), ott több esélyed lehet sikert elérni. Érdekes, mert nekem egy full kínai tabletem van (Voyo A1 mini), beírtam a keresőszavakat hozzá, az első oldalon zipen belül, mindenhez rendezve megtaláltam.
Érdekes, de valahogyan jobb a (rajongói...?) támogatása a távol keleti tableteknek.Remélem segítettem.
-
motrola
aktív tag
Sajnos nekem nincs ilyen tabletem, de biztosan akad itt a fórumon akinek van. Idő kérdése mert nem biztos, hogy sürün látogatják a fórumot. A telepítésről más tabletre van tapasztalatom ott is az volt a döntő, hogy egy másik működő voyo driverei le lettek mentve és az újratelepített tabletre felrakva minden funkció működik.
Esetleg olvass vissza hátha akad hozzászólás ami a te tabletedhez kapcsolódik.
Megpróbálhatod még a google-ban rákeresni, de mondjuk az nálam sem jött be. -
Kobe
veterán
Hello
Nem nagyon kovettem a tabletes esemenyeket mostansag, miota eladtam a voyo t.
Az erdekelne h varhato e valami sorsforditobb esemeny mostanaban win10 tab fronton ? A laptopok az eletciklusuk veget jarjak a csaladban, jatszani nem jatszunk igy inkabb valami dokkolos tabra cserelnenk le. Voyo chuwi hasonlo kinai csoda tobbet nem....markasabb vyartoknal mozzan mar vmi a nagyobb, normalisabb teljesitmeny fele? -
fpeter84
senior tag
válasz
üzenetére
Sziasztok!
No én pont emiatt a dilemma miatt választottam a Cube iWork8 U80GT-t! Külön DC csatin lehet tölteni az USB-től függetlenül...
Ugyan léteznek olyan speciális USB HUB-ok, amelyek bizonyos típusokat képesek tölteni miközben az eszközök is működnek rajta - viszont ezeknél a kompatibilitásra semmi garancia, max más fórumosok tapasztalatai alapján lehet próbálkozni a különböző kínai darabokkal - másrészt még ha működik is, esélyes hogy nem lesz elég a töltőáram! Az én tabom ha merülget, mellette rendesen pörgetem, akkor simán 1-5A töltőáramot igényel ahhoz, hogy ne merüljön lassan még töltés mellett is! Ez pedig a kopó lötyögő microusb aljzaton keresztül aligha fog stabilan átmenni...
Ráadásul még csak drágának se nevezném: lehet nem ő a legolcsóbb, de az alapverziót már 100-110, a 3G-s verziót meg 110-120$-ért meg lehet kapni! Fél éve amikor vettem, alaposan körbejártam a lehetséges típusokat, és ebben az ársávban akkor ez volt az egyetlen típus külső tápcsatival - a következő valamelyik Voyo volt röpke ~40$ felárért, miközben funkcionálisan semmivel sem tud többet, pontosan ugyanez...
-
mr.nagy
tag
Sziasztok!
Voyo A1 Mini tablet:
Feltettem a Win10-et de nem jól működött, mert nekem sem kapcsolt ki a képernyő mikor aludni küldtem. Viszont mikor frissítettem a 8-ról leszedte a recovery partíciót is és a régi windowst sem hagyta meg mondván kicsi a hely.
Vissza raktam a pendrive-ra megcsinált rendszer visszaállítási meghajtóról a 8-at de azóta,
- nem működnek a gombok
- nincs hang
- nem ismeri fel az SD kártyát
- nem ismeri fel az akkut.Amúgy ezek működnek, mert ha szabályosan leállítom a rendszert a gombbal el tudom indítani, a töltést veszi és működik akkuról is, az SD másik eszközben kifogástalanul működik.
Minden drivert telepítettem nincs fel nem ismert eszköz az eszközkezelőben.Szerintetek mi lehet a gond és hogyan tudom orvosolni?
-
mr.nagy
tag
-
munnergep
senior tag
Voyo A1 mini vagy Chuwi vi8-at tudnék most 30 körül megvenni, melyiket ajánlanátok?
-
CsabaTompa
tag
Helló
Volt már valakinek gondja a HDMI hang átvitellel tableten? Egy Voyo A1 mini készüléket most kötöttem össze egy tv-vel, és kép tökéletesen átmegy, viszont hang nem. A reáltek programot próbáltam telepíteni, de nem engedi települni rá. Újraindítás után nem működik rendesen. Nem jelenik meg az ikon se.
A másik gondom, hogy amikor interaktív táblával összekötöm a készüléket (iskolában tanári munkára használom leginkább) nem teljes képernyős a kép. Ez gondolom csak valami beállítás kérdése, de hátha konkrétan tudjátok. Köszönöm ha valaki segít. -
pengwin
addikt
válasz
Gregorg
üzenetére
Itthon a Prestigio, Modecom és hasonló kis márkák forgalmaznak ilyen "brandelt" gépeket. Kínából is beszerezhetőek, Voyo, Cube, Ramos, stb. márkanevek alatt, csak a gyenge forint és a most már egyre kevésbé kikerülhető ÁFA-fizetés miatt nem biztos, hogy megéri.
Idehaza pl. a Prestigio Visconte 3 egész jó ajánlat: 10", 2+32GB, billentyűzetes tok (ráadásul nem bluetooth-os), 2 év garancia, és 80-90 ezer forint körül kapható. -
motrola
aktív tag
válasz
Sotyks94
üzenetére
10.1" VOYO WinPad A1 Tablet PC IPS HD 1280x800 2GB RAM 64GB/32GB Quad Core Intel Z3735D Windows8 WIFI Bluetooth HDMI OTG
VOYO V-KING Dedicated Magnetic Keyboard Case for 10.1 inch VOYO WinPad A1 Tablet PC Can Be Carved in Russian Free Shipping
Az árakat keresd meg magad én mindkettőt aliexpressen vettem, ilyen Tabletből 2 db van a családban.
-
kemele
csendes tag
válasz
pengwin
üzenetére
Parancssorból megoldható a teljes User mappa átmásolása az Sd kártyára (oda települnek a metro alkalmazások is). Utána csak egy linket kell létrehozni, hogy a Windows a beépített tárhelyen "lássa" a fájlokat. A Voyo minimen sikerült is, de sajnos vagy az Sd kártyám túl lassú vagy a gép olvassa lassan, a lényeg, hogy minden metro app kb. háromszor-négyszer annyi idő alatt indul el.
-
MattM
tag
Üdv!
Voyo a1 mini egyik napról a másikra nem kapcsol be. Valaki valami ötlet?
-
tejeskifly
aktív tag
voyo a1 mini-t lehet tölteni usb-n keresztül is, vagy csak a dedikált töltőporton?
-
pengwin
addikt
Én a Dual OS-es gépeket hanyagolnám, mert rendszerfrissítés terén problémás lehet, hogy ügyes kínai gyártók félhivatalosan összehekkelték a két rendszert.
Minőségben nem nagyon van eltérés a Cube, Onda, Teclast, Pipo és Voyo között, csak vannak olyan márkák amik még ismeretlenek európai embernek.
Majd eldöntöd, neked melyik éri meg a legjobban, kell-e 3G, külön töltőcsatlakozó, stb.
2+32 GB alá ne menj, szerintem nem éri meg a spórolást! -
pengwin
addikt
Ha már játszik a kínai rendelés akkor ez sem rossz amit linkeltél, de még érdemes lehet megnézned a Voyo A1 Minit(nagy előnye, hogy külön van töltő és microUSB portja, és már páran vettek belőle innen is), vagy az Onda, esetleg a Teclast hasonló árú modelljeit. Kb. azonos ár és minőség, megbízhatóság jellemzi ezeket a kínai gépeket.
Az Acer 17 ezres felárát sokallom, azért már igazán adhatnának +1GB RAM-ot is... -
Guszti
aktív tag
Üdv!
Voyo A1 mini-t tervezek venni, viszont lenne pár kérdésem előtte.
1. jól sejtem, hogy amit adnak hozzá rövid kábelt az USB-ről való töltésre szolgál?
2. usb hub köthető rá?
3. tudok olyat csinálni, hogy ha HDMI-n rá van kötve a TV, akkor a TV-re megy ki a képe fullhd-ben, és kikapcsolja a saját kijelzőjét?
Köszi! -
fabicska
aktív tag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Szia, nekem Voyo A1 minim van. Azt tudom mondani róla, hogy jobb a képe (saját megítélésem szerint), mint az Acer vagy a Lenovo 8"-os gépének. A sok kínai cucc között még ez elég jó támogatással rendelkezik, és google-ba beírva elég sok segítséget lehet kapni hozzá. Ha ezen gondolkozol, én támogatom az ötletet. Én is terveztem Core M-es tabletet, de beláttam, hogy azok 60.000 körül startolnak (+vám, áfa, és szállítási díj), mire ide kerül 100-nál vagy.
Jó én 110 euró helyett 82 euró + 7 euró szállítási díj napi akcióban tudtam megvásárolni, akkor épp nem volt kérdés ilyen jó gépért. Most nem tudom mit tennék ha tablet vásárlása előtt állok. Pró és kontra. -
Iga007
tag
Sziasztok!
Mennyivel vagy miben jobb a linkelt voyo a1 és teclast x80 az Acer W4-820-asnál?
Tapasztalat w4-820-ról?
Köszi előre is a válaszokat!Amúgy ha jól értem ezekhez az Atomos cuccokhoz nem lesz win10 frissítés az vga driver miatt?
-
fabicska
aktív tag
Sziasztok, pont jókor tértem vissza a fórumba, Windows 10-en gondolkodok a Voyo a1 tabletemre, olvasgattam, hogy a recovery partíciót is szétviszi. Hát az baj. Esetleg kinn lennék a gödörből, ha tudnám, hogy ha baj van, van driverem mindenhez. Esetleg jó lehet más gyártó driverei? Elvégre belül majdnem ugyanazok.
Esetleg valakinek van Voyo-s driverei?

Köszönettel.
-
tejeskifly
aktív tag
voyo winpad ai minihez lehet használni valamiféle tollat? Nem kell profi, mert nem vagyok nagy rajzmester, de azért nem lenne rossz

-
tejeskifly
aktív tag
válasz
AYSanonymus
üzenetére
Voyo géped van? Majd érdekelnek engem is az eredmények, mert ilyen tabot tervezek vásárolni
-
pengwin
addikt
válasz
tejeskifly
üzenetére
Olvass vissza, elég sokan vettek innen is Voyot, rosszat nem nagyon írtak róla.
Nálunk egy 11,6"-os androidos Voyo A15 van a családban, az is egy nagyon masszív gép, gördülékenyen teszi a dolgát, pedig volt már balesete.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az A1 mininél tényleg rokonszenves a hozzá való BT billentyűzetes tok, a külön HDMI, microUSB és töltőcsatlakozó. -
tejeskifly
aktív tag
válasz
pengwin
üzenetére
Még a gépvásárlás előtt állok, de köszönöm a tippet előre is.
Megvárni megfogom hogy a végleges win 10 megjelenjen, csak mint lehetőséget mondtam, hogy akár már frissíthető is elvileg.Minél többet néztem utána annál szimpatikusabb a voyo. Szerintem azt fogom választani.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Igazából mindkettőnek nem az első tabletje egy ideje foglalkoznak vele.
Kb amelyik jobban tetszik kinézetre, mert belsőre ugyanaz.A voyo nagy valószínűséggel frissíthető lesz.
A Teclast már kérdéses a dual boot miatt. Ez majd kiderül ha kijön a win 10. -
-
pengwin
addikt
Lenovo Miix 2 10 belefér a 80-ba, márkás, de nem adnak hozzá billentyűzetet, viszont cserébe 64GB tárhelye van. (Viszont sok volt belőle a problémás darab itt a fórumon).
Van Asus, Acer 100-ért, billentyűzettel.
Vagy van oname kínai 80-ért, folio billentyűzettel. Több ember is vett itt Voyo A1 Minit, nem nagyon panaszkodnak rá, keress vissza a topikban. Apumnak egy 11,6"-os, androidos Voyo A15-je van már több, mint egy éve, és köszöni, szépen működik. Szóval bár kicsit szerencse kérdése is, de nem olyan megbízhatatlanok a kínai márkák. De behozva Mo.-ra már egyáltalán nem olcsóak, szerintem nem érik meg a jelenlegi dollár árfolyam mellett a kockázatot.Mire használnád? Ha csak netezésre, filmnézésre, Office-ra, akkor lehet elég lenne egy Z27xx-es (előző generációs) Atommal szerelt tablet is, megbízható márkától, és azok lényegesen olcsóbbak.
-
motrola
aktív tag
VOYO-WinPad-A1
Ebből a tipusból már 2 db is van a családban. Billentyűzet kapható külön de csak angol. A windows billentyűzet a képernyőn Magyar.
Van 64GB ROM verziós is. Van GPS az A6-ban nincs.
http://www.aliexpress.com/item/10-1-VOYO-WinPad-A1-Tablet-PC-IPS-HD-1280x800-2GB-RAM-64GB-32GB-Quad-Core/2020274191.html
Ez egy megbízható eladó. -
TedThomas
aktív tag
Jobb felső sarok kereső: [link]
Én nem tudom hol láttad de én 100 alatt nem láttam Voyo A6-ot. (Áfát számoltad?)
És ugye az angol billentyűzettel van.Szerintem ha ilyen igényeid vannak akkor 110~ körül gondolkozz.
PL: Asus T100 Acer Aspire Switch2 10 -
pengwin
addikt
Specifikáció alapján teljesen mindegy, a két márka is kb. ugyanannyira megbÍzható, de a Voyo "kipróbáltabb": több embernek is van már itt a fórumon, ez pedig az emlÍtett Piporól nem mondható el.
Androidos Pipo tulajokat már láttam a fórumon, ők nagyrészt meg voltak elégedve több féle Pipóval.
Androidos Voyo van idehaza, nagyon szépen összerakott, masszÍv gép (A15). -
bob011
aktív tag
Pipo w2f vagy Voyo A1 mini? Melyiket érdemes a kettő közül?
Bob
-
fabicska
aktív tag
válasz
kbyte1024
üzenetére
Jó, a Pipo tablet is, ezt az ajánlatot lesd meg szerintem: PiPo W2F
Igazából sok dolgot nem lehet elmondani, lassan szerencsére tucat termékké válnak a 8 colos wines táblák is, különbség lehet a hdmi csati között, akkuban, hozzáadott tartozékokban, de kinézetüktől eltekintve tucat.
PIPO W2F, Cube U80GT, Voyo A1 mini, CHUWI VI8, Teclast X80h. Ezek vannak mostanában 100-130 euró között. -
Kobe
veterán
eccercsak kikapcsolt a tabomon a képernyő elforgatás, se a menü, sem az alkalmazások nem fordulnak el, hogy tudnám csekkolni milyen szoftveres elállitódás okozhatja ? voyo a1 mini gépről lenne szó
-
fabicska
aktív tag
Köszönöm megnézem!

HA érdekel valakit: VOYO A1 mini 90 euróért (leértékelve)
Én megrendeltem a sajátomat
-
fabicska
aktív tag
Voyo A1 mini-hez tudtok elérhető drivereket? Esetleg linkek is elérhetőek?

Köszi

-
blade zte
őstag
Szevasztok kedves emberek!
Nagyon rápörögtem az olcsó windows 8 tab témára mostanában, és hezitálok, mert nincs sok egyed, amelyik az elvárásaimnak megfelelne.
A lényeg: 2gb RAM (ebből vásárláskor nem engedek), 8 hüvelyken HD felbontás (kb minden ilyen tableten ez van
), egy akármilyen hdmi, egy alap USB port (aligha lesz), és 30 körüli árazás. Természetesen nem kizárólag belföldi értelemben gondolkodom, akkor már abba is hagyhatnám a keresést.Néztem rengeteget, a lenovo miix 2 egész pofás főleg mert jobb a procija. De emellett láttam, hogy árulni kezdtek nemrég csínában a chuwi vi8-at, adót most nem beleszámítva alapból 90 dolcsis áron . Valamint van még a jól megszokott voyo a1 mini.
Valaki tudna adni tippet, ezek közül melyik lehet a legjobb választás, és hogy valamit ajánl-e még emellé? Köszönöm a segítséget!

U.I. Még azért azt is szívesen tudnám, melyikkel kell legkevésbé szenvedni, hogy oprendszereket (majdan win 10) toljak fel rá, akarommmondani mókolható legyen.
-
Szicskeee
tag
Sziasztok!
Voyo A1 mini-rol van valakinek tapasztalata?
-
email6
tag
Akinek Voyo A1-e van megtenné, hogy csinál egy képernyőmentést a vezérlőpultban, a telepített alkalmazásokról? Nem baj, ha nem gyári szűz a rendszer. Fontos lenne, köszönöm.
-
joergie
őstag
Közben megjelent a Chuwi Vi8-as 8"-os tablete, 2/32, 1280x800, nincs 3g, SE HDMI, 3735F proci, szóval low-end 2gb-os kütyü 500Yuan áron, szóval szvsz 100$ lehet.
Ugyanez(külsőre is) már megrendelhető az onda hivatalos oldalán HDMI-vel 120$-ért.
Természetesen szokás szerint a hivatalos webshop is tele van elírással...
Csak a miheztartás végett: a Chuwi-t 499Yuanért hirdetik, ami ~80$, az Ondát 599Yuanért, ami ~96$. Onda nemzetközi oldalán ugyebár 119.9$ Ez már alatta van a Voyo A1 Mini jelenlegi árának, bár az kiforrottabb, ha létezik ilyen ebben a kategóriában. -
Mike88
senior tag
Sziasztok!
A tapasztalataitokra lenne szükségem.
Adott egy Kingsing W8, amin újratelepítettem a win-t, ugrott az érintőképernyő stb. lényeg, hogy hülye voltam, szal ne hülyézzetek, pontosan tudom, hogy az voltam.
Geekbuyingtól vásároltam, akikkel futottam is pár kört levélben, kaptam tőlük "firmware-t", ami gyak. egy rar file, a tartalmát screenshot-ban lejjebb megtudjátok tekinteni. No most telepítési eljárást azt nem tudtak adni, a "firmware-t" valahogy kikönyörögték a gyártól. A lényeg, hogyha valakinek a képek alapján ismerős az legyen oly szíves, s adjon tippet, miként tudnám ezt felvarázsolni. Voyo A1-hez hasonlót közölt a geekbuying nemrég, ahhoz van telepítési útmutató is, de az az eljárás nem működőképes ennél a tabletnél. Voyo-nál elvileg a képeken látható mappákat s nyilván annak tartalmát egy pendrive-ra kell másolni, kivéve az image mappát, annak tartalmát egy másik pendrive-ra, majd mindkét pendrive-ot csatlakoztatni kell, s a boot-ot pedig arról a pendriveról kell indítani, amin a "sub file-ok vannak". A1-en végbe is megy a telepítés, a geek blogján mellékelt képek alapján, viszont kingsingnél kiírja, hogy nem formázható a háttértár, (s egyébként ekkor az egyik pendrive-ot próbálná formázni, holott nyilván nem azt kellene, hanem a belső háttértárat.)
Szóval valakinek valami ötlete? Az image mappában amúgy az install.wim file van többek között, aminek mérete nagyobb, mint egy normál win telepítőnek, szóval feltételezem integrálva vannak ebbe a driverek, vagy ez egy ordas nagy baromságnak hangzik?
[link] -
TedThomas
aktív tag
válasz
fabicska
üzenetére
Igen nekem utalják a jutalékot egyesen a Voyo központjából

"mennyiért lehet a legolcsóbb használható tabot megkapni?"
Erre a kérdésre válaszoltam. Ha tudsz jobbat hajrá
Ha meg nem ismered az aliexpresst,ne használd. Az egy piactér különböző boltokkal.
Belinkeltem a legmegbízhatóbb boltot akinek jók is az árai. -
fabicska
aktív tag
Hát most nézem a Gamer Voyo A1 mini honlapján:

Na hát ez engem meggyőzött meg is rendelem. Nem is gondoltam volna, hogy erősebb egy ilyen kis atom mint egy i7 4790k @ 4GHz, de ha Ők mondják!

-
fabicska
aktív tag
Alienexpressel egy bajom van, hogy elég trehány az oldaluk:
Voyo A1 Mini variációk:
Original VOYO A1 miniTologatják a 20-30 eurókat, de nincs különbség köztük.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
kalozhun100
üzenetére
-
pengwin
addikt
válasz
fabicska
üzenetére
gyárilag nincs rá más nyelv telepítve, ahogy a Voyora sincs, mivel szöre ugyanaz a rendszer a kettõn.
Csak utólag a win8-on belül lehet más nyelvi csomagokat is letölteni, az eladó nem akar emiatt a sok visszaküldött termékkel szenvedni, gondolom ennyi.(#2575) TedThomas
tudom nem kritika volt, a Voyo is jó márka (androidos A15 volt a kezemben, apumé).
csak a Cube termékekkel ritkán van baj úgy általában, ott a márka a kipróbált, nem csak a modell. -
-
pengwin
addikt
-
pengwin
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Olvass vissza, sokunknak volt problémája Miix2 10-zel (BT, hang elmegy, power gomb nem működik).
Sajnos a gyártók quality controll részlegére sokszor ráférne egy quality controll...(#2098) Sly189
Alkalmasak, egy Z37xx-s Atom simán megbírkózik ezzel a feladattal. 2GB RAM legyen mellette (meg valami extra tárhely [microSD, HDD, stb.]), és annyi.
Akár egy Voyo A1 Mini is elég lenne erre, az kb. 40-45 ezer, mire megjön Kínából.
Vagy egy Miix2 8 a T-től, listaáron 51 ezerért. Ha még egyáltalán lesz. És sikerül kifognod egy hibátlan darabot belőle. -
gery2123
őstag
Na akkor segítséget szeretnék kérni. Nézegetem a windows-os tabokat, mert karácsonykor a páromnak és magamnak is beruháznánk egyre. Ő a T100-ast nézte ki magának, én pedig a Lenovo mix 2 10-est. Azonban érdekelnének ezek a kínai cuccok is: VOYO A9, Livefan F3S, Vido W11c, VIDO W11, PIPO W3 ......
Mindenképp kell a 10" és lehetőleg 64 gb.Kinek vannak velük tapasztalatai? Pl: [link] vagy [link] ezek postával együtt 400 dodók lennének, ami mondjuk nem annyira kevás, ha azt nézzük, hogy a lenovo is 90k bill. nélkül. Ettől függetlenül mennyire ajánlottak ezek?
Még egy: Akinek van mix2 10" az leírhatná nekem a véleményét, és mire kell esetleg figyelni.
Előre is köszönöm!
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Sejtheted hogy olyan is

Már a 32 is necces lesz egy idő után gondolom. (Most még elférek rajta)Ennyi pénzért meg már hardveraprón is találsz jobbat.
Az a 8GB már csak azért is esélytelen, mert tuti nincs rá driver.
szerk: olcsónak se nevezném. Akkor már inkább egy Voyo A1 Mini
-
Füleske
addikt
Nagyon gondolkozok ezen a miix 2 10 - en itthoni gépnek. A kijelző miatt fullhd monitorra kötni jobb lenne mint a mostani voyo - t , gondolom itt nincs fekete keret , bár lehet hogy venni kellene egy 1920*1200 - as monitort is és azzal lenne igazán jó. Viszont hordozni meg a 8 colos voyo a jobb , az majdnem fele olyan súlyú. Vagy itthonra laptopot vegyek ? Nehéz kérdés... az jobban bővíthető az biztos és vehetnék nagyobb felbontású monitort is.

-
gbela
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Köszi a tippet, én bizony berendeltem (remélem nem jön közbe semmi, jajj nincs raktáron, vagy mégsem jár hozzá bill bonyodalom
).
Kínaiban gondolkoztam, épp tőled érdeklődtem, de végül annyira elbizonytalanított a sok kínai boltos panasz, illetve hogy egy tesztet sem találtam az egész világhálón a voyo a9-ről, hogy nem tudtam ellenálni a 70ks Miix 10-nek
Épp nézem közben a rendelés állapotát Edig oldalon. Ki van írva elérhetőség alatt, hogy a tabi 2 nap, alatta külön 0 ft-os tételként a billnél az, hogy rendelésre...
Nem túl bíztató, nade majd rájuk kérdezek mielőtt megyek érte...persze anélkül is jó, meg inkább akkor már a normál mágneses billt preferálnám. Azt lehet külön venni hozzá? -
pengwin
addikt
Egyáltalán nem rossz a helyzet a kínai márkákkal!
Édesapám egy androidos Voyo A15-öt használ teljes megelégedéssel (na jó, az akkuideje nem tetszik neki, de 10", FHD és 4*Cortex-A15 mag, szóval ki lehet találni, hogy hova megy a villanydelej), és itt is van nem egy elégedett Voyo A1 mini tulaj. -
tjb007
nagyúr
-
kurtuzov
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Hihi én is, meg egy 27" thunderbolt display. A bibi ott van, hogy a célszoftver az csak Windowson fut. Ezért is ezt a topic-ot offoljuk szét

Ami miatt megvárom az újabb intel Core M-eket, mert addigra lesz új Win10(?) is és talán jobban fogja kezelni a nagy felbontású monitorokat. Én most egy Dell U2913WM-et használok, és egyre jobban tetszik ha egy táblázatot átlátok. Azonban a HDMI-nek jelenleg itt a vége, emiatt kell majd egy olyan win tablet ami displayportot (tőlem akár kombinálva az új USB szabvánnyal) és ezáltal nagyobb felbontást is támogat.
Még egy fura anomália a csaló aliexpress-es eladónál: a termék oldalán 173 ordert mutat, azonban ha a shopjában nézem a termékeit, akkor ott erre a Voyo tab-ra 200 ordert ír.... [link]
-
pengwin
addikt
válasz
kurtuzov
üzenetére
azért zuhant ennyit a kisebb meg a kínai gépek ára, mert a MS csökkentette a liszenszdíjakat, 8" alatti gépekre ingyen adja a Win-t, és bevezetett egy Win8.1 with Bing nevû alapszintû verziót, ami 10 colos gépekre is lényegesen olcsóbb.
Voyo A1 Mini reális ára minimum 150-160$, ami ennél sokkal olcsóbb, az nagy valószínûséggel átverés -
kurtuzov
senior tag
Elkalandoztam a 8" win tabletek felé is és a topic-ot olvasva megdöbbentő a termékek árzuhanása. Év elején 100 eFt körül mentek az írásaitok alapján, most már 70 eFt-ért is lehet kapni. A többségnek még így is drága. Pedig ez az OS már ingyenes, az androiddal ellentétben. Bár kétlem, hogy a kínai gyártók licenszdíjat fizetnének a MS-nak az androidos tabok után. A 10"-os win tabok még tartják nagyjából a nyár eleji áraikat. Viszont jó, hogy itt olvastam a várható Core M termékekről. Én megvárom azokat.
Más: VOYO Winpad A1 MINI
Ebben a hozzászólásban egy igen gyanús Aliexpress ajánlat van. Ez már túl szép. Nem értem. A jelenleg 173 vevőt sem (köztük magyarok is). Az "eladót" még kevésbé.
Gyakorlatilag fele ár (ez még hagyján), ijesztő név, semmi előzmény. De hogy még ingyenes DHL szállítás is van! 2 nap alatt! A bibi ott van, hogy vállal 10 nap előkészületet, és 2 nap szállítást. Jó, legyen a szokásos 1 hét a DHL. De utána? Nagyon hamar kiderül, hogy kamu. A legelső vevő szeptember 13-i (még viszonylag normális áron) de még nem értékelt...
Hogy kaphat meg a pénzből bármit is az eladó? Amíg nem igazolják vissza, addig az ali nem utal neki semmit.
Konspiráció: mi van, ha ez az ali egy sima pénzgyűjtési akciója - megrendeltetik a népekkel a nyilván kamu terméket, persze nem lesz semmi -> dispute -> refund.
Eredmény?
1.) Egyszeri vásárló nagyon megörül az ali megbízható rendszerének -> bizalom feléjük nő
2.) Escrow 60 napig használja a népek pénzét ingyen. -
cinkoxid
senior tag
"Cons:
The tablet does not handle well the battery, and using it can be turned off without notice, this is solvable using the powercfg in tool, indicating the power plan that does not turn off with zero or low battery, but it's a clumsy solution, hopefully one update from VOYO. The duration is 4 and a half hours, with normal use, not games.
"
Akkor ezek szerint nem csak nálam csinálta ezt. Egyébként ez az egyetlen negatívuma, hogy az akksi szint néha ugrál.
[ Módosította: mukibuci ]
-
tjb007
nagyúr
Voyo A1 Mini teszt (Google Translate használata ajánlott)
-
zolikaDB
veterán
Urak, alin mitől ennyi a Voyo A1 mini? US $67.90 - 86.10
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Sikerult eljutnom egy "mi legyen a Nexus 7 utodja" kerdestol oda, h nekem win tablet kell
Egy kollegat mar interjuvoltam ezzel kapcsolatban, de kerdezek itt is.
Egy viszonylag szinvonalas Android tab utan milyen elmeny?
Illetve latom, h olyan, mint egy asztali win. De: van ra pl facebook, index es tarsai alkalmazas? Vagy hogy megy ez? (Win7-et hasznalok)
Vagy egy 4-8 ablakos Firefox bongeszes alatt mennyire lassul? Mozilla Thunderbird megy rajta vagy van mas modszer a mailfiokok osszefogasara?
Ha mar nagyon belaktam, ezt hogyan lehet "lepucolni"? Vagy ujrarakni? Vagy hogy megy ez?
Tartosabb tapasztalatok vannak mar a Voyo A1 Minivel? Marmint pl anyag? Kopnak, nem, mire lehet szamitani? Honnan erdemes rendelni, ahol van is es meg is erkezik?
Van ertelemes alternativaja, vagy 170$-ert hallgassunk, ez van!?
Koszonom
-
Kobe
veterán
Megjott a tok amit rendeltem a tabhoz, de sajna ez most nem jott ossze, szar hozza es a kamerakivagasok sem jok...nem szeretnek meg 1x 3 hetet varni masikra igy lehet keresnek valami normalisabb 8" tokot idehaza
Talalt mar vhol valaki voyo a1 hez megfelelot ? Bill nelkuli, kicsit elegansabb sotet, egyszeru kinezetut, amiben pl nem ezek a tepozaradan allitgathato, vagy kitagulos gumizar van, hanem passzol a tabhoz rendesen es magneses pl. Ertelmes aron mondjuk....ha a westend aluljaros nemidenbarnult sufnigsm es shopok kinalata van csak, ami ugyanaz mint china ebay csak 5-10* annyiert, akkor megis inkabb neten lonem

-
pengwin
addikt
válasz
fOriginal
üzenetére
60-80k környékén
10"-osból vagy használtat veszel idehaza, ha egyáltalán van (Aspire Switch 10, Asus T100), vagy kínait veszel. Bár utóbbiból csak billentyűzetes tokos lesz ennyiért (mágneses tok, nem BT-s és nem USB-vezetékes a billentyűzete).
8"-osból talán még idehaza is találsz ennyiért alternatívát (Lenovo Miix 2 8), ellenben kínai 8"-osok megállnak 40k körül, viszont azokon nincs Office, max. egy év előfizetést kapsz a 365-re. Úgy láttam itt sok embernek van Voyo A1 minije, jónak tűnik. Viszont a 8"-osokhoz vagy BT-s, vagy microUSB vezetékes billentyűzet lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, stb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), egy akármilyen hdmi, egy alap USB port (aligha lesz), és 30 körüli árazás. Természetesen nem kizárólag belföldi értelemben gondolkodom, akkor már abba is hagyhatnám a keresést.