Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    Sziasztok!
    A tapasztalataitokra lenne szükségem.
    Adott egy Kingsing W8, amin újratelepítettem a win-t, ugrott az érintőképernyő stb. lényeg, hogy hülye voltam, szal ne hülyézzetek, pontosan tudom, hogy az voltam.
    Geekbuyingtól vásároltam, akikkel futottam is pár kört levélben, kaptam tőlük "firmware-t", ami gyak. egy rar file, a tartalmát screenshot-ban lejjebb megtudjátok tekinteni. No most telepítési eljárást azt nem tudtak adni, a "firmware-t" valahogy kikönyörögték a gyártól. A lényeg, hogyha valakinek a képek alapján ismerős az legyen oly szíves, s adjon tippet, miként tudnám ezt felvarázsolni. Voyo A1-hez hasonlót közölt a geekbuying nemrég, ahhoz van telepítési útmutató is, de az az eljárás nem működőképes ennél a tabletnél. Voyo-nál elvileg a képeken látható mappákat s nyilván annak tartalmát egy pendrive-ra kell másolni, kivéve az image mappát, annak tartalmát egy másik pendrive-ra, majd mindkét pendrive-ot csatlakoztatni kell, s a boot-ot pedig arról a pendriveról kell indítani, amin a "sub file-ok vannak". A1-en végbe is megy a telepítés, a geek blogján mellékelt képek alapján, viszont kingsingnél kiírja, hogy nem formázható a háttértár, (s egyébként ekkor az egyik pendrive-ot próbálná formázni, holott nyilván nem azt kellene, hanem a belső háttértárat.)
    Szóval valakinek valami ötlete? Az image mappában amúgy az install.wim file van többek között, aminek mérete nagyobb, mint egy normál win telepítőnek, szóval feltételezem integrálva vannak ebbe a driverek, vagy ez egy ordas nagy baromságnak hangzik?
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák