- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az függőség, hogy az ember napi 3-4 órát tolja és este mikor lecsukja a szemét néha ércblokkokat lát amit épp bányász ki a falból?
-
törölt tag
válasz #90933760 #14954 üzenetére
3-4 óra? had éljek az egyik régi klasszikusból vett idézettel
"-kezdőtől nem rossz, majd elővett egy szívószálat "majd közepesen függőnek nevezheted magad ha egy romantikus este közepén beugrik hogy lehetne automatizálni egy folyamatot, és alig várod hogy bealudjon te meg kimehess és megépíthesdcsak a mostani szerverben amin mióta játszok két hete? van közel 5 napom stat szerint
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz qisqaqas #14937 üzenetére
Én mindig az alap, pottyantós verziót építem meg, 2 oldali pistonos lemosóval és egy elektronikával, ami automatán nyitja/csukja a pistonokat. A verem alján meg hopperekkel szedem össze a loot-ot. Ha a hopperek felé beteszel 1 sor cobblét úgy, hogy 23 blokkot zuhanjanak, a mobok, akkor 0,5 HP-ban érkeznek és puszta kézzel le lehet őket gyilkolni, a piston sort meg gyorsan be lehet kötni direktbe.
Nem túl hatékony, nem is automata, de kő egyszerű és működik.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
törölt tag
Magokat honnan tudok még szerezni ami ültethető? Mert a magas füvet aratva kapok magot, azt el is ültettem. De a többi növény? Nád stb? Hol vannak a magjai?
-
föccer
nagyúr
-
törölt tag
Megdobott egy boszorkány ilyen lével, fogy az élet most akkor kampec?
Ja nem csak az utolsóig szívta le. Huhh, mekkora mák. Már azt hittem megpurcanok. Basszus jobban kell vigyáznom mert a sok összeszedett cuccomat nem szeretném elveszteni. Bár a koordinátákat felírtam így ha eldobom őket könnyen odatalálok még időben és felkapom őket.
De lehet jobb volna ládába rakni és ha megvan a falu visszafele majd felszedem a ládát.Inkább hazamegyek és jobban nekikészülök a keresgetésnek. Kifutottam a boszorkányok mellett. Rohantam mint az állat. Erre fél perc múlva otthon is vagyok. WTF? Hát persze a jól ismert, körbementem effekt. Az egy dolog hogy egy órája barangolok ha körbe mentem és épp hazaértem. Ekkora egy faszt mint én. Na de legalább hamar hazaértem, jobban fel kell készülni ekkora útra.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #56573440 #14957 üzenetére
Hallod neked van életed amúgy vagy eladtad a lelked Notchnak?
Nekem azon szokott járni a fejem, hogy hogyan csinálhatok a leggyorsabban protection 4 diaszettet egy pvp szerveren sharpness 5 karddal és hogy kiket fogok megtámadni név szerint hogy notch applet gyűjtsek
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #14968 üzenetére
bőven van életem azzal nincs gond, csak amikor új az applied energistics, a thaumcraft, a thermal exp, és még sorolhatnám, új blokkok, mechanika, akkor azért na
[ Szerkesztve ]
-
athos79
tag
Hú gyerekek, hogy irigylem most Baltoafarkas játékostársunkat...
Az az érzés amikor egy 1x1x2-es lyukban töltöd az éjszakát/először a képedbe robban egy zombi/megtalálod az első gyémántot/megépíted az első működő farmot/először mégy netherbe vagy endbe és borsódzik a hátad, hogy mi lesz/először játszol multiban/moddolt MC és csak nézel hogy mit is csinálj/első quarry/páncél amiben tudsz repülni és majdnem halhatatlan vagy stb,stb,stb.
Ja, hogy ki ne felejtsem: amikor először akad ki a szerver miattad
It's not a bug - it's a feature!
-
törölt tag
válasz athos79 #14971 üzenetére
Vittem magammal sütőt, barkácsasztalt, kiások pillanatok alatt egy kis üreget, lezárom, két fáklya belül meg kívül és éjjel sütögetek meg barkácsolok. Ágyat azért nem viszek, mert nem akarok máshova spawnolni ha felfordulok.
Tajgát keresek amúgy, ha észak fele indulok el nagyobb eséllyel találok?
Ja és ha megépítem automatára a cukornádfarmot akkor mivel gyűjtöm be a nádakat? Oké, hogy a víz egy helyre mossa de ott mivel tudom ládába tenni? Különben eltűnnek ha kint maradnak szabadon.
Tehenek meg olyan messze vannak mint az állat, akkor odáig ki kell építenem a sínt hogy csillébe hordhassam őket? -
apatyas
Korrektor
válasz #90933760 #14972 üzenetére
Segítsek, vagy ne?
hopper, (slime ball), lead - ha nem akarsz csillézni, de gondolom az a bajod h messze van.
Sz:a ládához a tölcsért shift+klikkel rakhatod, de gondolom már rájöttél. A tölcsér/hopper egyébként sütők etetésére fűtőanyagellátására, termékek kivételére is jó, meg minden másra.. [ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
qisqaqas
senior tag
válasz #90933760 #14972 üzenetére
Elég kettő boci is, ha van sok búzád. Szaporodnak mint a nyulak.
A lasszós tippért köszi, ki fogom próbálni.
Egyébként a kecskéket hiányolom innen.(Valami Extreme Hill specifikus állat) Meg talán a kacsákat. (akik tudnak úszni a vizen)
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
Amur
addikt
Taliga modolt szerverével mi történt? Modpackváltás volt? Infinity-vel nem enged be a launcher.
(nem voltam pár napig-meló-biztos lemaradtam vmi infóról)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
És a lasszó végtelen vagy egy darab csak egy állatot tud behúzni?
-
Amur
addikt
válasz #56573440 #14979 üzenetére
hol tudom kézzel kiválasztani? FTB launcherben?
Rájöttem,ott a legördülőben recommended alatt kell kiválasztani.
Tudok "néha" bénázni..[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
Jááj végre találtam falut. Na akkor kizsákmányolom és tűzök haza.
viszont tajgát még mindig nem találtam, hol a fenébe van? Északnak indultam de 1000 blokk után óceán. Aztán elindultam onnan nyugatnak most 1000 blokk után megvan a falu. De tajga sehol, max az extreme hill biomok ahol volt hó de ott egy darab farkas sincs. Ha hazaértem akkor elindulok délnek onnan hátha úgy már találok valamit. -
törölt tag
válasz #56573440 #14986 üzenetére
Azt olvastam, hogy TNT van alatta, eleve mikor a faluba bementem megnéztem mik a veszélyforrások ott.
Elég hülye hangja van a falusiaknak. Az ajtó két blokk magasan van, hogy mennek be rajta? Minden ajtó elé kellett tennem egy kőblokkot hogy be tudjak menni. Csak krumplijuk volt meg egy kis vas a ládába. Könyvtáruk se volt. Nem csesztettem őket, csak elhozta mezeket és jöttem is. Ahogy vettem ki már ültették is be az új krumplit. Most még bóklászom aztán hazamegyek, nem akaródzik a tajga megjelenni sehol se...
-
törölt tag
válasz #90933760 #14987 üzenetére
tnt van alatta ha a kék woolon állva leesel akkor pont aktiválni fogod, középen van egy pressure plate-re esel ami egyből aktiválja. ha mellette leásol és csákánnyal kibontod a plate-et akkor felszedhető a tnt és a chestekben lévő loot is megmarad
"Az ajtó két blokk magasan van, hogy mennek be rajta?"
van amikor így generálja a falut, akkor sehogy se mennek be
a biomok generálása random viszonylag, úgyhogy bárhol belefuthatsz arra amit keresel
-
törölt tag
Elmentem délen 3500 blokkig, de se sivatag se tajga, egyszerűen semmi. Aztán a sima erdőben találtam 4 farkast. Hármat tudtam megszelídíteni annyi csontom volt ,azokkal hazafutottam. Hegyről lefele nyikogtak párat azt hittem annyi, de szerencsére hazaértem velük. Adtam nekik kaját, kettőnek már kölyke is lett de meg kell várni míg felnő utána lehet majd újra. Csak ötöt akarok, hogy meglegyen a mérföldkő hozzá. Ja amúgy a kölyök az vad vagy szelíd lesz?
Ha leültetem ott marad egy helyben, ha nem ültetem akkor meg követ? Azt hittem valamiféle önálló életet majd élnek kerítésen belül de azon simán átteleportálnak szóval akkor nem.[ Szerkesztve ]
-
qisqaqas
senior tag
válasz athos79 #14971 üzenetére
Most voltam ott. Nem is annyira gáz mint hittem. Nem bántottam senkit, csak pikkpakk begyűjtöttem ami kell és annyi. Tepertem vissza a biztonságba.
Csirkefarmnál elszámítottam magam. Amikor elhatároztam hogy megépítem a keltető/nevelő/sütő kombót, ahhoz ugye kell komparátor, ahhoz meg Nether kvarc ami Overworldben ugye nincs... Obszididián bányászat, portálépítés, meg lazításnak egy föccer féle farm.(Kicsit egyszerűsítettem rajta) Na addig a meglévő tojásfarm termelt másfél nagyládányi tojást... Pedig azt hittem kicsi lesz.
Következő projekt egy bőrfarm lesz. Meg nád. Ha kész, elmegyek dinnyéért , kakaóért, darkoakért, és keresek egy falut, ahol van répa.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
törölt tag
-
qisqaqas
senior tag
válasz #56573440 #14993 üzenetére
Ilyen lesz! A kompakt az olyan, hogy 1x1 helyre összezársz 100 barmot és meggyújtod őket.
Kísérleteztem frankó vágóhidakkal is de azok nagyok voltak és nem jöttek be. Hatékonyságról nem is beszélve. Egyedül a szaporításos cucc a rossz benne. Többi mehetne automatán. Csirkéknél ez megoldott.
-
netpeti98
addikt
-
apatyas
Korrektor
válasz netpeti98 #14997 üzenetére
Igen, a minap azon agyaltam, hogy ez a sűrűség vajon összemérhető-e már egy fehér törpével, neutroncsillaggal, vagy fekete lyukkal. Nem, a leghígabb, a fehér törpe is már 10^9 kg/m^3 sűrűségű.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Simi37
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest