- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Amur
addikt
letöltöttem, de nekem összesen 21 modot húzott le.Curseforge-ról szedtem.
nézzem meg máshol? mert ez elég gyanús..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
PeL
addikt
Ha semmiképp nem bízol benne akkor innen lehúzható a teljes pakk:
-
Amur
addikt
úgy történt ahogy mondtad.Letöltötte a többit.
De nekem nagyon akad. 12 gb rammal. 7-et adtam neki.
Majd optimalizálom valahogy. nálam lehet a hiba, mert a GT packok tényleg jól össze szoktak lenni rakva.
Most machohista kedvemben vagyok, magamnak is egy nehéz packot raktam össze.
Az elején még az sem mindegy mit bányászok, mert akkor nem fejlődik a képességem, és nem használhatok még egy kőbaltát sem.(levelup-nak van valami új koppintása, de nem olyan egyszerű mint az RL craftban. Sajnos nincs időm optimalizálni hogy közkincsé tegyem.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
PeL
addikt
Passz. Nálam az eddigi legjobban futó pack jelenleg, hiába ősrégi 1.7.10-en van csak. Amúgy egy csomó a packban lévő mod, azok újabb verzióiban lévő feature vissza van portolva benne, pl. a NEI szinte úgy fel van pimpelve, hogy simán tud annyit mint az újabb MC packokban lévő JEI, ez a GTNH meg úgy tudom az egyik legnagyobb múltú GT alapú pack, van benne vagy 2000 quest, állítólag alsó hangon 2-3000 óra végigjátszani. Én egyszer majdnem eljutottam MV-ig benne, de abbamaradt mert mást kezdtem el játszani, de most újra megjött hozzá a kedvem.
-
PeL
addikt
válasz apatyas #27011 üzenetére
Igen Amúgy nem kötelező senkinek sem Tudom, lehet kicsit túlzásba viszem a rajongásomat meg az ajánlgatást a modpack iránt, de ez az egyetlen eddig általam játszott pack, amin valóban érezhető az hogy évek óta foglalkoznak vele és nincs igénytelenül összehányva, mint pl. a Project Ozone packok, amik amúgy jó packok, de tényleg igénytelenek, meg nem kezdőknek szólnak, és a legtöbb questhez is csak annyi van lírás írva hogy "nézz utána a neten ha nem értesz valamit" vagy hasonló, ez már akkor is bosszantott mikor játszottam velük. Ez meg hiába rohadt nehéz és hosszú expert pack, mégis rendesen le van írva minden a questeken keresztül, mi hogy működik, érthetően. Példát vehetnének róluk bármelyik modpack készítői, hogyan kell egy ilyen modcsomagot rendesen, igényesen, kezdőknek is érthető módon kidolgozni. Tény hogy nem is 1-2 ember dolgozik rajta hanem egy egész community, de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
Sziasztok,
Mióta akciós a játék és meddig tart az akció, lehet tudni?
Vásárolni az MS storeban érdemes ugye ezt a Java & Bedrock Edition for PC?
Jól emlékszem, hogy ha androidra is veszek egyet akkor a gépről a Bedrock verziót indítva lehet együtt játszani? -
kopee1980
tag
Sziasztok!
A fiamnak (8 éves) szeretném a játékot letölteni, de sok helyen olvasom, hogy trükkös a dolog. Tudnátok segíteni abban, hogy melyik minecraftot érdemes neki letölteni és hogy hogyan kell azt telepíteni?
Egyáltalán van a játéknak magyar verziója?
Köszönettel:
kopee1980
[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz kopee1980 #27015 üzenetére
Szia!
Van magyar verziója, a MS storeban vásárolt és letöltött játék telepítése next next finish után a win nyelvéhez igazodik, de át is lehet váltani más nyelvekre is.
Most már együtt árulják a java és a bedrock verziót, úgyhogy nem kell válogatni köztük, sőt mindkettőt el tudja indítani ugyanaz a launcher.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
lm83
őstag
Még azt nézem, hogy multihoz mindkettőnél be kell jelentkezni az MS fiókba.
A gépen ez alap akkor. De akkor telon egy másik MS fiókkal kell bejelentkezni, hogy ez menjen? -
apatyas
Korrektor
Vélhetően egy fiókkal egyszerre csak egy helyen lehet játszani, kivéve ha közben offline állapotba kerül. Ezt mondjuk le tudom tesztelni, pill.
Egyszer elindítottam a játékot. Aztán becsuktam teljesen. Kihúztam a lan kábelt, elindítottam a játékot (bedrock), beléptem a saját mentésembe és megy.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
lm83
őstag
válasz apatyas #27019 üzenetére
Köszi.
Itt a kérdés, hogy akkor telefonra is megveszem a játékot, akkor ott akkor mivel kell belépnem, hogy biztos menjen a multi?
Gépre egyszer megveszem az MS áruházban. Ott a Launcher-be már bekell jelentkezni.
Megveszem android telóra is a játékot. Ott is bekell jelentkezni a multihoz MS fiókkal.
Most akkor ha mindkettőbe ugyanazzal jelentkezek be, akkor az nem fog menni?
Kell csinálnom mégegy fiókot, amivel a telon bejelentkezek? -
apatyas
Korrektor
Kipróbáltam volna neked, de mivel úgy látom, telefonon külön kell fizetni a telepítésért, így azt hiszem ez örök homályban fog maradni nekem.
Viszont, ha külön pénzt szednek érte, akkor onnantól kezdve illik nem tovább buzgerálni a felhasználó jogait korlátozásokkal.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
TIT
veterán
Hány gigát eszik a minecraft?
Az lehet,hogy a c-be megeszik 8gb-t 1-2 nap alatt? -
kopee1980
tag
Sziasztok!
Megvásároltam az ms storeban a játékot. Hogyan tudom telepíteni PC-re?
Köszönettel:
kopee1980
-
Alusky
aktív tag
Lassan jön már az 1.21 azzal elkezdek egy single világot, mert bekerült annyi újdonság, hogy már van értelme. Nyilván az új kutyafajták és a színezhető páncél a fő ok.
Köszönöm Prohardver Kft, hogy biztosítod a második Facebookot a világon.
-
kisi
aktív tag
Sziasztok!
Az általam futtatott szerveren packot fogunk váltani, most próbáljuk eldönteni, mi legyen rajta az új.
Aki szeretne játszani, Itt megy a beszélgetés arról, mi legyen rajta az új pakk... -
Alusky
aktív tag
Ma jelent meg az 1.21, lehet tolni az új vanillát. Én még várok kicsit hátha beköhögnek valami javítást.
Köszönöm Prohardver Kft, hogy biztosítod a második Facebookot a világon.
-
charee
csendes tag
Szerintetek hány éves játék már a Minecraft? [Link]
https://www.youtube.com/user/cubesyshd - androidos gameplay csatorna rendszeresen frissülő tartalommal
-
Amur
addikt
válasz charee #27034 üzenetére
Nagy betükkel hirdeti a launcher már egy ideje a 15. évfordulót.
Tény hogy még mindig tömegek játszanak vele. Nem sok ilyen játék készült a számítógépek már nem is olyan rövid történetében!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
válasz charee #27034 üzenetére
Én ottvoltam a kezdeteknél, valóban egy varázslatos játék. Bár később aránytalanul nagy lett a gépigénye hála annak hogy jávában írodott (gondolom ma már nem az).
Emlékszem tisztán a legelső játékmenetemre, meg később az első várra amit építettem. Meg ugye itt a PH szerverre bár az már később volt azaz 2011-ben amikor már azért kiforrot volt a játék. (bár messze nem bugmentes)Bár magát a minecraftot már nem játszom aktivan de egy klónját igen.
Vitage story, panelház (nem saját alkotás)
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz MasterDeeJay #27038 üzenetére
Manapság már több 100 fps-ed lehet több száz mod mellett is, persze csak bizonyos addonokkal amik ezt lehetővé teszik.
-
Én arra emlékszem hogy pentium4-esen, geforce2 mx400 (vagy 440? volt) optifine-al lehetett játszani modok nélkül is aztán eléggé elszállt a gépigény. Persze optifine ott volt mindíg és igen sokat jelentett. Próbának indítottam egy cod1-et amivel igen sokat játszottam és szó szerint több ezer fps-em van benne mai gépemen [kép] . (igaz valós haszna nincs mert 1032 felett nem lehet írányítani a játékot) proci és videókártya egy számjegyű %-on pörög, valószínű itt már a motor nem képes többre.
Azt nem tudom ma már megcsinálták-e több magra optimalizálva, mert végülis csak procilimit volt a gond. (tényleg sok éve nem játszottam)
A klónt (vintage story) meg C# - OpenTK-ben írták. Igazából az is elfut már egy kenyérpirítón is de persze pár ember írja csak. (mai viszonylatban kis gépigénye van de minecraft kezdeti gépigényéhez képest sokszorosa. [link] )
https://web.archive.org/web/20130816122803/http://www.minecraftwiki.net/wiki/Hardware_performance
De persze ez már 10+éve volt.[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
Közben 20-21.e óta kijött a 1.21es Pojav launcher szóval már mehet a Crossplatform gameplay a legújabb Platformon és látom nem csak én toltam COD1el és MOHAAval , Cod1et megveszem valamikor steamen
Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. A miecraft-ban a többjátékos módot nem tudom engedélyezni. Azt írja: " A többjátékos mód le van tiltva. Ellenőrizze a microsoft fiókjának beállításait."
Viszont nem találok semmi erre utaló dolgot. Hogyan tovább?
Amúgy a két kölök játszana két kölön gépen, egy hálózaton. Ha van valami egyszerű megoldás, jöhet! Nekem gőzöm sincs, hogy kell, de már itt elakadtam. Ja, a másik gyerek gépén ott választható a többjátékos mód, de itt elakadtam.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Undoroid
őstag
válasz 7Sony7 #27042 üzenetére
Szia!
Ezt a jelenséget akkor láttam, amikor az egyik gép (nevezzük A-nak) csatlakozott egy másik szerverhez és ott szeretné a többjátékos móddal továbbadni egy másik gépnek (nevezzük B-nek) a történéseket! Mivel ez nem lehetséges, így csak a B gép tudna többjátékos módot indítani!
- Tehát az A-géppel kellene a B-hez csatlakozni és ekkor tudnának egymással is játszani. (A lenne a szerver és B a kliens)
- Ha ugyanazon szerveren szeretnének egyszerre játszani, akkor valószínű, hogy azért nem megy, mert egy accounttal szeretnének ketten játszani, ami nem lehetséges! ...és ez itt warez!...persze lehet, hogy rosszul tudom?!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
7Sony7
addikt
válasz Undoroid #27043 üzenetére
Szia. Nem lopott, két külön hivatalos Windows, két külön megvásárolt Minecraft java and bedrock. A kérdéses gépen gond volt a win fiók felhasználó életkorával, azt hittem az a baj. Az megoldódott, de továbbra sem aktív a többjátékos mód.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
kopee1980
tag
Sziasztok!
A fiam a minecraft 1.21 verziójával kreatív módban játszik, de a fegyverek között nem talál modern fegyvereket (pl. minigun). Mitől függ az, hogy ezek megjelennek-e vagy sem. Ez valamilyen mod kérdése? Ha igen, hogy lehet ezt aktiválni?
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
-
apatyas
Korrektor
válasz kopee1980 #27045 üzenetére
Szia!
Normál minecraftban primitív fegyverek vannak csak (fejsze, kard, íj, szigony így hirtelen)
Valószínűleg valamilyen modot kerestek, ki kell deríteni hol látta, az milyen mod vagy modcsomag (modpack) volt.
Moddolni a javás minecraftot lehet: vagy önállóan Forge, Neoforge, Fabric keretrendszer feltelepítésével és a modok bemásolásával, vagy valamely más forrású launcher alkalmazásával (ATLauncher, Technic, FTBlauncher, stb vagy a manapság károsan elterjedt Curseforge) ezekben lehet böngészni jó sok már összerakott modpackot.
Vanilla megy 4GB ramos géppel, de egy húzós modpakk alá ajánlott a játéknak 8GB-ot adni, + valamin a rendszernek (win vagy linux) is kell futnia, így 12GB a minimum ide. Processzor: 4 mag, >=3GHz, intelből mondjuk valahol a hetedik genes i5-től felfele pl.
Nemtom minek kéne még eszembe jutnia.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Feltettem tegnap a legális Minecraftot, a Bedrock verzió fut rendesen, de a Java edition nem indul el, csak feldob az xbox oldalára. Feltettem a legfrisebb java-t is, de semmi változás.
Valami tanácsot tudtok esetleg, hogy hogyan lehetne indulásra bírni?
-
PeL
addikt
válasz stellaz #27047 üzenetére
Java-s verzióhoz használj más launchert, pl a Prism Launcher tökéletes rá.
-
apatyas
Korrektor
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest