- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz Serricon #14447 üzenetére
Szerveren a mod ezt produkálja:
A Galaktikus ABC helyett ugye angol szavak jelennek meg amiből elvileg ki lehet sakkozni mi mit jelent. Corvette írta, hogy "Ennél a modnál te választod ki hogy mit rakjon rá." Igen ám de hogyan, ezt kérdezem.
A képen láthatóan megy a mod, hacsak nem az történik, hogy zagyvaságokat ír ki. Ezért kéne egy táblázat amiből kikeresnék egy példát, és egyből kiderülne hogy működik vagy sem.Serricon: a könyveken hogyan látom előre mit teszek rá? Utólag a kardon is látom mi kerül rá, nehogy ezt mond.
[ Szerkesztve ]
-
Serricon
senior tag
válasz Vyndree #14451 üzenetére
Pedig ha a szerveren nincs rá semmi, akkor máshogy nem fogsz tudni olyat enchantolni cuccra amit szeretnél.
Igen a könyvnél enchant utánra gondolok, vanilla szerón nincs más opció.
Sok könyv, aztán azokból válogatsz, nálunk is így csinálják a profik.(#14452) Vyndree:
Csak akkor fog működni amit szeretnél, ha szólsz a tulajnak hogy tegye fel a szerverre.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vyndree #14452 üzenetére
szerintem viszonylag jól indokoltan leírtam azt hogy nem.
ha nem csak kliens oldali a mod amiért egyébként is csúnyán néznek rád ha rájönnek (nem sok de van, sima xray-ért is bannoltak már embert nem is keveset), akkor bizony nem elég ha magadhoz beteszed, a szerverre is telepíteni kell, és onnantól mindenkinek fel kell tennie aki játszani akar.
ezért írtam hogy ha van is olyan ami mutatja hogy mit kapsz, akkor se olyan hogy változtatható (mert annak bele kell nyúlnia az enchantolás mechanikájába, ami csak kliens oldalon nem megoldható, fix a három enchant amit beteszel, tehát nem dinamikus, lásd beteszel egy picket, nem enchantolod, kiveszed, beteszed újra, ugyanazt a három lehetőséget kapod, úgy tudod resetelni hogy enchantolsz valamit, bármit, akármit az asztalban pl könyvet kardot, stb, és ezzel minden máshoz is új cuccokat kaphatsz majd). viszont lehet hogy van olyan kliens oldali mod ami kiírja hogy mit akar rátenni a három szinten, csak én még nem találkztam vele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vyndree #14451 üzenetére
ezt a képet vesd össze azzal a videóval ami a mod oldalán megtaláható. látni fogod hogy nem így kell műkdöjön a történet, nem ilyen guit kell kapjál, gyakorlatilag mivel a szerverre nincs feltéve, ezért nem is tud rendeltetésszerűen működni.
ezekre a szavakra nincs szótár, mert nem ezt kell csinálja nem lehet véletlen az se hogy ha ezekre a szavakra rákeresel a google-ban akkor nem adnak semmi releváns találatot kb, ill a mod oldalán sincs erre semmi megfejtés.
csinálj egy single világot és látni fogod hogy kreatívban ha lerakod a blokkokat másképp fog kinézni
-
Serricon
senior tag
válasz #56573440 #14454 üzenetére
"viszont lehet hogy van olyan kliens oldali mod ami kiírja hogy mit akar rátenni a három szinten"
A szövegek teljesen random generálódnak, semmi közük az enchantokhoz. Ha jól van megírva, akkor a kliensnek sincs fogalma róla, hogy mit fog kapni, hanem a szerver dobja neki mikor rányom, ha kliens oldalon dőlne el, akkor a tört szerón mindenki fullos encsivel rohangálna, de nem így van, szóval erre gondolom figyeltek.
(#14456) Vyndree:
Ez full alap, nem is hasonlít a modos enchantoló felületéhez, csak a titkosítás van lefordítva, de ettől még random, szóval nem nyert.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Vyndree #14456 üzenetére
egész biztos az 1.7.2-es verziót használtad? még csak hasonló képet se láttam sehol soha semmilyen körülmények között. még a google se talál ezzel a moddal kapcsolatban ilyen képet. ilyet kéne mutasson.
hogy mi történik nálad, azt el nem tudom képzelni, de ez a mod ez nem így kéne kinézzen. innen töltsd le amit írtál link az nem él, ez a hivatalos topikban megadott 1.7.2-es verzióhoz készült. ha ahhoz jó a forge amit feltettél, akkor mennie kéne szépen singleben legalább, de szerveren fejemet teszem rá hogy ez, így, szerver oldali támogatás nélkül kizárt hogy segítsen neked.
[ Szerkesztve ]
-
-
Geryson
addikt
válasz Mottie #14459 üzenetére
Ahhoz, hogy 30-as szintű enchantot kapj, valóban 30-as XP-vel kell rendelkezned emlékeim szerint, de csak 3 XP-t vesz le + lappist tolsz hozzá. Érdemes ezért vagy xp farm mellé tenni az asztalt és pl. 40-es szintnél rögtön nekiállni könyveket enchantolni. Én azt csináltam, hogy felnyomtam 80-100 környékéig és akkor aztán nyomhatod a könyveket végig.
Mi az, hogy 3-as enchant nálad?
[ Szerkesztve ]
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Amur
addikt
válasz #56573440 #14458 üzenetére
Én használom ezt a modot, az általad linkelt kép a jó, egy kis csúszkával tudom állítani hogy az adott enchant-ot hányas szinten akarom rárakni, plusz az összes létező enchant-ot felhozza amit az adott tárgyra rá lehet rakni.(és van hozzá elég xp-d)
Tehát ha jól van telepítve a mod(jó MC verzió stb..) akkor ott tényleg nulla randomítás.
Ha single mentésben sem müködik akkor lehet tényleg nem jó verzióhoz szedte le.Bocsi hogy a te posztodra válaszoltam, lusta voltam sokat visszatekerni.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
-
Geryson
addikt
válasz Mottie #14463 üzenetére
Nem éri meg könyvet enchantolni? Szerintem a legolcsóbb és legkirályabb dolog.
Anno odaálltam black xp farmjára (hogy potyogjon rám az xp), ráklikkeltem az enchant table-re, bedobtam 64 lapist, megjött a 30-as szint, már klikk is a könyvre és vettem is ki. 4 duplachest könyvem van / volt otthon és a 30-as szintén fél perc alatt megvan a 33-as, ahol már nyomhatod rá a full enchantot. Az igaz, hogy sok szemét összejön, de hát ilyen áron kit érdekel?
-
Geryson
addikt
válasz #56573440 #14467 üzenetére
Hát persze, farm nélkül már erősen más a helyzet...
Lehet én is átpártolok lassan afelé, hogy legyen inkább xp farm, térkép nélkül kibírnánk egy darabig. Tegnap beálltam és 1 óra alatt összejött azt hiszem 4 stack csont, ami tragikus...
-
Mottie
őstag
válasz Geryson #14468 üzenetére
Lehet tudni hogy mi a szerveren a render distance? Vagy csak kliensben kell beállítani?
Több helyen olvastam, hogy 1.8.1-ben előjött újra a bug, hogy ha a render distance 10 alatt van akkor bugos a mob-cap ezért nem spawnolnak normálisan a gyurik.
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
-
apatyas
Korrektor
válasz Serricon #14473 üzenetére
És amennyire véletlenszerű volt a változás (az új netheré) mi a 'garancia' rá, hogy ugyanaz mégegyszer be fog töltődni? Vagy, a zsírúj (de pigmanfarm-kompatibilis) terület bele van kalkulálva?
A mostani mapot végül is, fogja mutatni, de se frissülni nem fog, se az emberek nem látszanak rajta?DYNMAP
Nekem végül is olymindegy, de azért a kérdések megfogalmazódnak.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Mottie
őstag
válasz apatyas #14474 üzenetére
Gondolom van mentés arról is, lesz mentés erről is Amúgy a legtöbb map mod megy vanillán is nem? Legalábbis valamikor régről úgy rémlik hogy simán tudtuk használni a szerón, mikor még modokon nem is gondolkodtunk.
A Dynmap mondjuk azért jó mert mindenki látja és dinamikus.Be Victorious!
-
Serricon
senior tag
válasz apatyas #14474 üzenetére
Semmi?
Valamiért mindkettő nether megvan egyszerre, de egyik se látja a másikét.. különböző formátumot használnak vagy mi..
Igen, MAP-ként megmarad, mert külső webszerverről fut nálam, de maga az egész motorja nem megy, valamint a nemrég indított PRISM se megy rajta.. másunk nincs. -
apatyas
Korrektor
Hol a hiba? Rossz graf drivert raktam fel? Kifutott a memoriabol? Uj Ubuntu, most hanytam ossze probakepp, a graf drivert is en turtam ki AMDtol, omega verzios friss. Nem volt meg ujrainditva, esetleg ez a baja?
A launcherbol masoltam ki, miutan a play utan kiakadt.Details:
Minecraft Version: 1.8.1
Operating System: Linux (amd64) version 3.16.0-23-generic
Java Version: 1.8.0_31, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 72185928 bytes (68 MB) / 177270784 bytes (169 MB) up to 1060372480 bytes (1011 MB)
JVM Flags: 5 total; -Xmx1G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
Launched Version: 1.8.1
LWJGL: 2.9.1
OpenGL: Gallium 0.4 on AMD MULLINS GL version 1.4 (3.0 Mesa 10.3.0), X.Org
GL Caps: Using GL 1.3 multitexturing.
Using GL 1.3 texture combiners.
Using framebuffer objects because EXT_framebuffer_object is supported.
Shaders are not available because OpenGL 2.1 is not supported, ARB_shader_objects is not supported, ARB_vertex_shader is not supported, and ARB_fragment_shader is not supported.
VBOs are not available because
Using VBOs: No
Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
Type: Client (map_client.txt)
Resource Packs: []
Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
Profiler Position: N/A (disabled)[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #14477 üzenetére
Rá kellett jönnöm, hogy az Ubuntu live USB indítója még mindig nem= hordozható linux. Újraindítással úgy elfelejtett mindent, mint a sicc. A letöltött cuccok se voltak sehol. (és mellesleg, ugyan a youtubeot vitte, de a redtubehoz már buta volt. Hát így kérem, nem terjed el a linux sosem: R1 user értékelését hallották... )
Úgyhogy, megint win alól játszottam[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
válasz apatyas #14477 üzenetére
tele van a log shaderes és opengl-es errorral. gondolom az vga-hoz köthető
az ubi pendrive-ot amikor összerakod pl vele, akkor egy csúszkán állítható, hogy mennyi helyet hagyjon a tárolt adatoknak, telepítéseknek, beállításoknak. akkor lehet vele hordozható os-t is csinálni értelmesen
-
apatyas
Korrektor
válasz #56573440 #14481 üzenetére
Na igen, az Universal-USB-Installer-1.9.5.4.exe -n én is megadtam neki a helyet. Majd legközelebb megkeresem a perzisztens módot. És másik VGA drivert rakok fel, bár meggyőződésem, hogy helyes volt amit rátettem, amúgy felismerte a procit/APUt. Manapság még érvényes az a tétel, hogy linuxot nem kell minden szir-szar program/drivertelepítés miatt újraindítgatni?
Valóban, a piroscső még flash alapú..
Legkönnyebben a java települt fel, pedig attól tartottam leginkább. Firefox 35. .deb csomag híjján nyögvenyelős, nem is fejeztem be a telepítését, azelőtti verziók meg nem hajlandóak flast letölteni magukhoz, hanem frissítésért nyafognak. Válogatós a barátaival, meg kell hagyni.[ Szerkesztve ]
-
-
-
törölt tag
nekem mindegy melyik marad, ha geri megcsinálja jóra a visszalövését az xp-nek akkor technikailag se számít szerintem, a régiben megvan a dual blaze spawner legalább, ami frankó cucc vizuálisan is, nekem soha nem kellett a térkép, csodálkoztam is rajta hogy van egyáltalán kb egy pár hete hallottam hogy ilyen is van
-
törölt tag
-
Serricon
senior tag
-
törölt tag
válasz Geryson #14493 üzenetére
akkor jól megértjük egymást cimbi adnék egy pacsit
-
Geryson
addikt
válasz Mottie #14499 üzenetére
De ugye, hogy jobb beaconnel (bacon szalonnával) és efficiency V csákánnyal nyomni?
Más: 2 szint már megvan az xp farmból. Még kettő kell és indulhat is a móka. Szerintem péntekre kész az egész és rommá xp-zzük magunkat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest