- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz apatyas #14100 üzenetére
Hú, ez így most elég bonyolultan hangzik. Most egy olyat találtam ki, hogy egy téglatest szoba valahol a híd alatt és körbe végig ajtó plusz belül gabona, hogy tudjanak dolgozni. Videón láttam, nem tudom működik-e még ez a dolog.
A kettő életben tartott falusi jól érzi magát, ide-oda mennek, bemennek az összes újonnan épített házba, de semmi szex...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
válasz bugmenot1 #14104 üzenetére
Várj egy picit, most akkor mit is szeretnél? Azt, hogy a nether kapun át átjöjjenek a netherből a zombi pigmenek és a kaktuszon megsérülve és elpusztulva a tölcsérbe hulljon belőlük a loot?
-
-
törölt tag
válasz bugmenot1 #14109 üzenetére
"kreatívban miért nem támadnak a mobok?"
mert nem támadhatnak. a kreatív módba nem igazán kell a túlélő mód ezen aspektusa, soha nem is volt benne.
"az offline világ mekkora lehet max? és hány gb?"
+-34,359,738,368 a max koordináta. 409.27261579781770706 Petabyte ha minden chunkot legyárt.
-
törölt tag
válasz bugmenot1 #14117 üzenetére
nem szégyen használni a wikit, a google-t illetve a fórum keresőt. nem is olyan régi bejegyzés egy alternatív megoldásra
-
Vyndree
őstag
Szerintetek ez micsoda?
Két smaragd tömb között 2x1-es portál? Mire jó, hogy kell ilyet csinálni?
Egyik magyar szerveren láttam ilyet. -
-
bugmenot1
tag
indítottam egy szervert, és nem tudok csatlakozni... ettől még másnak működik?
így csináltam: [link]
privátban küldök IP-t
szerk.: ha az ip helyére localhost-ot írok, működik.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Megnyitotta kapuit a felszini vasutam.
(1 hét épitési idő)Kinek van kedve kiszámolni, hogy mennyi blokk hosszú lett?
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz Buster17 #14134 üzenetére
Én meg tegnap eljutottam a spawn-ig, pontosabban addig a pontig, ahol már elindul lefelé a 80-as szintről a magasvasút. Ma jön a lámpázás, korlát aztán egy pár napon keresztül a lábak, az egy kicsit unalmas lesz.
A hosszát számold ki úgy, hogy amikor beülsz nézel egy statisztikát és amikor kiszállsz akkor is nézel egyet.
Tegnap átszaladtam Föccerhez és azt néztem, hogy a vasútja ott megy el a házad mellett (lent a föld alatt természetesen). Lehet érdemes lenne odáig csinálnod egy saját járatot és ott átszállva az ő vasútjára már el tudsz menni a spawn-ig (már ha ez egyáltalán fontos neked).
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Kicsit csiszoltam a modpackon(még mindig 1.6.4-ben), pár dolog kikerült, 1-2 dolog be(advanced genetic megtetszett a TPPI-al tolva, chiselt is beraktam, modular powersuit-ot stb..)
Jelenleg nem akad egymással egyik mod sem, szépen fut ebben a felállásban.
Akit érdekel innen letöltheti:
amurmodpack2.1Tolok egy direwolf 1.7.10-es béta world-ot, ha úgy látom megéri már foglalkozni vele akkor csinálok majd 1.7.10-re is egy saját modpackot. Általános elv szokott lenni a varázslós modok eltüntetése, tech modokkal feldúsítás, valamint egy két "kényelmi" ill. megszokott mod berakása.
Gondolkoztam azon is hogy TPPI kiinduló alappal csinálom a kövit, de ők még nem jöttek ki az 1.7.10-es verziójukkal, sőt olyat is olvastam hogy lehet ki is hagyják, majd 1,8-as lesz a kövi ha lesz értelme.
Bevo's Tech packot dicsérik még fórumokon(AT launcheres de 3rd partyként FTB-ből is elérhető valszeg).
Azért is lehet szimpi mert Tech Pack!
bevo site
Térkép modból pl. a Zan-t használom jó ideje, de talán érdemes lassan a többit is újra megnéznem mert a journey map is igen nagyot frissült, lassan kezd alternatíva lenni.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
amikor black ásni kezd ott ásás van című rovatunkban ftb tppi szerver dynmapjának underdak dimenziója látható 16k hosszú a vonal kb és 32 széles
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz Buster17 #14138 üzenetére
Hááát, nekem egy kicsit minimalista, odafelé azt hiszem 4x állított meg a pályán álló ló, birka, disznó de a teljesítményedért mindenképpen respect!
6540 blokk és 13 perc 29 másodperc a menetidő. Iiiiszonyat hosszú!
blackrulz: Black bátyám! Ez a világvégét kereső Kurt gyerek hol járhat? Nézem, hogy van 439 videója ez x 35 perc az 250 óra! És ahogy nézem közben jut más játékra is ideje... A kérdés, hogy tényleg hol járhat, tehát egyáltalán van-e értelme menni, ha akkora a map mint a Neptunusz.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz Geryson #14143 üzenetére
Mit jelent az hogy minimalista?
Hát szebb is lehetett volna ha nem ilyen hosszú vagy ha kreativban csinálom.
Fáklyás dolog viszont tetszik föleg a hosszú egyenesen jól mutatnak.
Állatokkal nem volt szerencséd mert én ritkán találkozok velük. Ha meg szerencsém van egy ütéssel kinyirom és nem áll meg a vonat.
Pisilni nem lehet elmenni vonatozás közben mert sose tudhatod mikor állít meg valami és mikor fordít vissza... -
Geryson
addikt
válasz Buster17 #14144 üzenetére
Mit jelent a minimalista? Hát a ketté vágott fa azért elég kemény...
Majd tolok egy képet, hogy milyen lett az enyém a pályáról nézve, de amúgy lentről is tökre szép sztem, hogy megy keresztül a sivatagon egy kivilágított pálya. Sőt, a lábakat is kivilágítom, csak az még egy kis idő, mert van egy pár (20 blokkonként van egy tartó).
-
Amur
addikt
válasz Geryson #14143 üzenetére
Hogy mérted le a hosszát? (gondolkoztam hogy a legkevésbé szívás de nem jöttem rá egyszerű megoldásra.
A koordináták alapján max légvonalban jön ki a távolság.)
Elkezdtem egy igen hosszút, valószínüleg nem több napi vonatozás lesz de 20-30ezer blokkot tervezek.
Egy óceánt már átszeltem(félig a víz alatt, a közepén pedig feljön a tengerszint felé. )[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Geryson
addikt
Írtam ma de., hogy én hogyan mérném le. Statisztikában "distance by Minecart" induláskor és ebből kivonod a megálláskor mutató értéket. 2 x is ugyanaz az eredmény jött ki, tehát ezért írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest