- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
Üdv! Feltettem a 32 bites java mellé a 64 bitest is, és azt hiszem azóta (pont nem játszottam azóta) nem látom a saját szerveremet a lokál hálón, hogy bejelentkezzek. Van a kettő között összefüggés? (craftbukkit 1.6.2, elvileg online=false -ra állítva)
[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
apatyas
Korrektor
válasz -Faceless- #11582 üzenetére
Melyik videokártya futtatja a játékot? Sajnos nem vagyok otthon sem intel integráltban sem nvidiában, de a kettő együttműködése nem mindig zökkenőmentes, és rengeteg múlik a gyártói támogatáson. Ezek a notik már csak ilyenek. Erre jön még az openGL intel alatti
teljesítményepezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
apatyas
Korrektor
A napokban láttam ilyet,
1.7.5-ön. A zombit leütöttem róla, a csirke megmaradt.
Sz: tévedtem, az már 1.7.6 vagy 8 volt. Nem vagyok benne biztos hogy helyesen írja ki a verziót, ugyanis 8-at láttam az indításnál de a weben csak 6-os volt kiírva legfrissebbként.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
apatyas
Korrektor
Üdv. Két hete felraktam az FTB Unleashed 1.1.7 csomagot. A konzol logja tele van WARNING illetve STDERR sorokkal. Van vkinek ötlete, hogy mi nem jó, vagy ez ilyen és kész? Rögtön a 11. sorban van warning, lehet hogy az egésznek ott van a gyökere? (amennyire én gondolom működik a játék, de mivel most találkozom először komolyabb packkal, így nem tudhatom) Köszi, bármi ötletet szívesen veszek.
[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
FTB Unleashed packnak nálam az elmúlt héten jelentősen növekedett a terhelése, akadozik, kétszer el is szállt, néha fekete gödrök vannak (kimarad pár blokk). Másnak is, vagy nálam van a hiba? Elég gyenge gépet használok.
-
apatyas
Korrektor
válasz #56573440 #12089 üzenetére
Kicsit jobban odafigyeltem most. Egyrészt, Még a gubancok előtt mentem ki egy új területre, ott összvissz egy kézi grinder és egy pulverizer van meg furnace-k. Más intelligens cucc nincs, de korábban se volt ennél sokkal több (chunk loaderem nincs, a quarry-t eltettem ládába). Viszont amit megállapítottam, hogy akkor dögledezik amikor barkácsolás üzemmódban vagyok vagy meg vannak nyitva a gépek menüjei, és ilyenkor kint van jobb oldalt az összes blokk képe. Ha innen kilépek, akkor pár másodperc alatt helyrejön. Ami még gyanúsabbá teszi, hogy a lassulás óta a beírható kereső mező sárga keretet kapott, valamint előtte ki tudtam venni jobbról dolgokat kraftolás nélkül ha véletlen ki akartam próbálni megépítés előtt, most meg már nem tudok. Valami változott a pakkban, ez a meggyőződésem.
[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
A cuccokban keresést kikapcsoltam, de nem hozott érzékelhető javulást. A cheat módot még nem piszkáltam, de csodálkoznék ha attól változna.
Jó lenne tudni hogy mi egyéb változott a pakkban mostanában, de nemigazán tudom hogy kéne utánanézni.[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
Üdv, szeretnék szerveren (is) játszani, becsatlakozhatok valahova? MasterDeeJay azt mondta, a PH-s már nincs.
-
apatyas
Korrektor
válasz Stafni #12103 üzenetére
Eddig mindig survivalon játszottam szóval olyant keresek. Lehet vanilla vagy vmi tech pakk, FTB Unleashed -t használok otthon (mostanában kevesebb sikerrel mert szaggat)
Sz: Írok Sanyaaa26 -nak is, valamint a Serricon -féle az ugyanez?[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz jonnyjoker01 #12208 üzenetére
Melyik FTB? Mert azok között is ég és föld különbség lehet.. Az Unleashed elfut egy Brazoson is nálam, noha nem pattogós. Ellenben a Monster.. Taliga szerveréhez kapcsolódva is, ha kézzel cserélgetnék diákat és azt vetíteném a monitorra akkor gyorsabb lenne.
-
apatyas
Korrektor
Üdv, az fpu lebegőpontos teljesítményre mennyire érzékeny a minecraft? Jól sejtem hogy döntően arra támaszkodik? Brazos -> kabini váltásra készülök, lebegőpontosban dupláz és valamivel magasabb az órajele is. Magszám is négy lesz, azt gondolom nem használja.
A manapság sláger HSA integrálása a javába is be fog segíteni? Vagy az openCl?[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
Hali,
letöltöttem egy túlélős mapot. A youtube videók szerint van rajta plusz feladat kitűzés meg kiírja ha teljesítettem, láttam a gameplay videón is. De otthon ebből semmit nem láttam. Mi hiányozhat?
Erről van szó: http://www.planetminecraft.com/project/survival-map-atlantis---take-your-last-breath---minecraft-151/
Az, hogy a friss 1.8-on futtatom, lehet oka?pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
apatyas
Korrektor
válasz jonnyjoker01 #12820 üzenetére
Akkor így marad. Inkább legyen gyors, mint kijelezze a külön achievementeket
-
apatyas
Korrektor
válasz jonnyjoker01 #12822 üzenetére
Igen, az arányok itt is jócskán nőttek. Egész használható lett a Brazosom
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #12817 üzenetére
Tippeket szeretnék kérni. Az előzőleg linkelt túlélős mapon: elindítottam 1.5.2-vel, amire való. Crashelt. Na mondom, akkor jó lesz az az 1.8 neki. De több óra játék után sem nő ki a fa amit ültettem. Helye van, fény van, csontport is próbáltam. MCedittel kellett újra hozzáadnom a csemetét, mert közben elvesztettem. Tanácstalan vagyok.
Sz: extreme hills vagy milyen biom.. mindjárt leellenőrzöm, azon nőnek-e fák?[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz jonnyjoker01 #12841 üzenetére
oak sapling. 5*5*5 -nél több helye van, a tövénél csak a 4 fáklya van.
[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
De jó, hogy pont szóba került. Múlt héten kipróbáltam a Crash Landingot. Kipróbáltam volna, ha a csavarkulcs ki tudta volna szedni a 'fluid akármi' gépeket a helyükről, ahogy az első mission kéri. Na, nekem nem ment. Más FTB packokban már használtam azt a csavarkulcsot és működött, bár azt a gépet még nem építettem meg asszem eddig. Videót néztem hozzá, nem lettem okosabb. Vkinek vmi ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
Crash landen 1 kockán átfér a pók???? ESzemmegáll, jól beszívtam reggel.
És ráadásul egyből támad.[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
Hali. Az Agrarian skies-nek ha van saját mapja, akkor frissen letöltve FTB-ben, miért nekem kellett világot generálni? Negyedjére esek le egy üres világban.
[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
-
apatyas
Korrektor
Van egy mapom. Overworldben lebeg 240-en egy nether anyagú sziget. Leesnek róla a zombie pigmanek, de lent 64-en se mob se loot nincs. Miért? Render distance lelát odáig. Grassra esnek, de nem tudom elérnek-e egyáltalán odáig?
-
apatyas
Korrektor
válasz #56573440 #13043 üzenetére
Nem, ezek egymást lökik le. Lent a talajon tuti nincs semmi, mert lementem a létrán jópárszor és megnéztem. Csak azt az egy aranyrögöt találtam meg, amikor még a levegőben lekaszaboltam egyet. Spawner csinálja a pigmaneket a mapon, mint utóbb rájöttem. Despawnolnának félúton, az lehetséges? Azt gondoltam eddig, az csak vízszintesen játszik.
-
apatyas
Korrektor
válasz #56573440 #13047 üzenetére
Akkor ez a dolgok nyitja, hiába vannak azonos blokkban mégis despawnolnak. Többieknek: igen, eredetileg tavat tartottam lefelé, csak kiszedtem hátha amiatt tűntek el. Nincs sok választás, ez egy túlélő map. Lényege, hogy be vagy zárva kezdetben egy 1x1 oszlopba, ami minden egyes ingame achievementtel fél egységet tágul. Agyament, az biztos.
-
apatyas
Korrektor
válasz #56573440 #13176 üzenetére
Húú de kíváncsi vagyok, mit ügyködtök és ez már nem az a szerver, ahol egymást gyepálják az emberek halomra? Leginkább ez rémlik az 1.7.10-es Taliga szerverről, ha össze nem kevertem mással.
-
apatyas
Korrektor
-
apatyas
Korrektor
Most jó lenne itthon valami RF generátor. Csak a kazán van, és egész Pécelen nincs áram. Tíz perce elszökött, gondolom egyhamar nem jön vissza.
Mindent, ami nem talajszint, centis jég borít. Legalább is, a fákat és kerítést biztosan.[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
-
apatyas
Korrektor
Kinek van most TPPI szervere? Jönnék. Single mapot bírta a gépem, meglátjuk meddig húzza a többiek agyament gépei mellett
Ráérek, beteg vagyok a héten..[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz Geryson #13421 üzenetére
Ohhó, én meg csak unatkozgattam a másik világban? Ha este leszek, akkor beállok gyepálni veled Egyébként, ez lenne az optimális megoldás, mert más ki tudja neked építeni a védelmi állást, mielőtt átmész.
-
apatyas
Korrektor
TPPI-n ha még él a sárkány, negyven perc múlva otthon leszek.
-
-
apatyas
Korrektor
java crash log
Ebből meg tudná nekem mondani valaki, hogy mi száll el? Ez a nálam szokásos crashelés, 3-4 óra játék után (pár napja bővítettem 4-ről 8GB-ra, előtte is crashelt, memtest86 stabil). Valószínűleg nem maga a TPPI modpack, mert a többiek is ezt használják a szerveren és nekik nincs gondjuk. Játékostul, FTB launcherestül egy pillanat alatt eltűnik az egész.
Húzzam újra a java-t?[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz Buster17 #14076 üzenetére
Ha van egy meglévő single player survival/peaceful/tökmindegy pályád, azt megnyithatod mások felé, ha futás közben kitúrod ezt az opciót a menüjéből. Most nem tudom megnézni konkrétan. A portot és az IP-et kell megadnod a másik félnek, és a tűzfalat beállítani h ezeket átengedje.
Szóval, betöltöd a pályádat (akár épp előtte generáltathattad vagy megvan hónapok óta, tökmindegy), menü, "megnyitás LAN-ra" "Open to LAN" és a hálózatokat meg összehergelitek.[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz Geryson #14079 üzenetére
Ott utoljára én két falusit hagytam egy pincében, cél a szaporítás lett volna az olvasott tutorialok alapján, igen tettem plusz ajtókat a falakhoz. Meg csináltam oda almázott zombi -> parasztokat is. De rég láttam már, mi lett vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest