- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Hunbeast87 #14299 üzenetére
ocean monument van benne egy boss, spawnolnak benne spec mobok, szerintem épp farmot akarnak rá építeni
-
Amur
addikt
válasz #56573440 #14291 üzenetére
"profi módon felkészült videós pl modokból nem nagyon jött velem még szembe..."
Én is csak olyat ismerek aki nem videózik!
Gondold meg hogy esetleg a szerveren benne vagy-e 1-2 tutorial videóban. Én rögzítem,vágom, közéteszem.
Te meg adod hozzá a tudásod?
Van jópár mod ami érdekel minden mahinált MC rajongót, mint AE2, TE4, Ender IO.
Ezekből magyar tutorial vagy egyáltalán nincs, vagy annyira szinten aluli hogy...Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
veector
senior tag
válasz Hunbeast87 #14299 üzenetére
GTA V-ön én is gondolkozom. Szerencsére mire kijön bőven megkapom az ösztöndíjam.
-
Amur
addikt
Az miért lehet hogy aroma backup után óriási lag(ez persze még ok, de nem múlik el!),
ha kilépek ok, de ilyenkor server is shutting down-on marad..nem záródik be. Nem rendszeres..
log:
[23:39:19] [AromaBackup/INFO]: [§1AromaBackup§r] Next scheduled backup in 30 minutes.
[23:39:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] [§1AromaBackup§r] Server Backup Done!
[23:39:19] [Client thread/INFO]: [CHAT] [§1AromaBackup§r] Next scheduled backup in 30 minutes.
[23:44:33] [Server thread/WARN]: Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 4175ms behind, skipping 83 tick(s)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Buster17
addikt
Ismeritek? Jó szám
-
törölt tag
válasz #56573440 #14311 üzenetére
és ott lenne még a The Cranberries - Zombie amiből elég elborultat lehetne csinálni, egy ilyen ziccert hogy lehet kihagyni? lehet elkezdem megírni a dalszöveget hozzá. és mikor jut ez eszembe? naná, hogy két nappal matekszigorlat előtt
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz Mottie #14315 üzenetére
Annyira nyomod, hogy még nekem sem válaszolsz! Azt kérdeztem tőled, hogy tudod-e, hogy 2-3 elhagyott bánya is van alattad, körülötted elég közel?
Ha ilyen nagy lyukat csinálsz a hegybe, akkor érdemes egy beacon-t levinni, egy efficiency V, unbreaking 3, silk touch 1 csákányt és pillanatod alatt kikapod a lyukat (plusz szép smooth stone köved lesz, nem cobblestone). Én az alsó pincémet, 6 magas, olyan 40x50-es lyuk talán kikaptam nem hülyéskedek 2-3 óra alatt, de ebben benne volt a fáklyázás, falak javítása, padló burkolása! Az eljárást anno blackt-ől tanultam, hálás is vagyok érte. ITTEN van-e...
[ Szerkesztve ]
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
gunga2004
csendes tag
Hello!
Hogy van az, hogy én már egy hónapja bányászok, túrom a földet és a sziklát de még mindig nem találtam mást mint földet és követ?!
-
-
gunga2004
csendes tag
Hello!
Láttam néhány képet, amin volt térkép. Megmondaná valaki, hogyan lehet térképet szerezni?
Előre köszönöm a válaszokat. Már, ha kapok
-
Geryson
addikt
válasz Buster17 #14325 üzenetére
Na ezt inkább hagyjuk. Ez a dolog sztem annyira gyenge az MC-ben, hogy én soha nem voltam képes használni...
Mottie: vascsákánnyal nyomod? Bakker, kemény vagy. Nem lusta, hanem mazochista!
[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz gunga2004 #14323 üzenetére
Az alapjátékban is készíthetsz kézi térképet, iránytűből és papírból. Ezekhez összességében bambusz/nádra, vasra redstone/vöröskőpor-ra lesz szükséged, ha épp valamit ki nem felejtek. Ez egy adott zónát fog neked megmutatni (azt amelyikben készítetted vagy ahol először megnézted, ezt már nem tudom), illetve az irányt amerre kimentél belőle. Kézben tartod és jobbklikk. Lehet bővíteni, ha a tárképed köré teszel papírt a barkácsasztalon. A pozíciódat F3 megnyomásakor az X, Y, Z koordinátákon látod, az Y a magassági koordináta. Y=11-nél lávatavakra számíthatsz, Y=1 bedrock alapértelmezésben kiáshatatlan. Magad alatt sose áss, csak ferdén lefelé (lehet csigalépcső is).
Sz: a házad koordinátáit érdemes leginkább felírnod egy cetlire, mielőtt messzire készülsz menni.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
janos1988
addikt
-
gunga2004
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan érdemes bányászni? Ha bemegyek egy barlangba, vagy ha én ásom ki a bányát?
-
Amur
addikt
válasz #19617792 #14308 üzenetére
direwolf 1.7.10-es packja.
Végigpróbálom amit írtál.aroma core-ból van már újabb ahogy nézem, szedem is.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
apatyas
Korrektor
válasz gunga2004 #14332 üzenetére
Ne tévedj el a barlangban, ha azt választod, illetve belefutsz, tegyél jelzéseket. 1 vödör víz ha lávához érsz, 1 vödör tej ha vmi megcsíp és mérgeződsz. Vigyél FÁT, fáklyát, íjat nyilakat és KAJÁT. Ha ásol/csákányozol, sokkal hamarabb leszel éhes mint eddig. Ha létrán vagy lépcsőn közlekedsz akkor nem fáradsz el rajta.
Legyen nálad falazóanyag (cobblestone tökéletes), ha hidat, vagy gátat kell építeni láva/víz miatt.
Érdemes kavicsot tartanod, ha fel akarsz valami gödröt tölteni de nem éred el az alját/láva.
Igen, az inventoryd fele ezzel foglalt lesz. De túl fogod élni a nehézségeket.
Ha tapasztaltabb leszel, akkor már csak fát és kaját fogsz vinni amikor bányászni indulsz, minden egyebet összeszedhetsz lent, ha okos vagy.
Az ágyad mellett/spawn ponton tarts tartalék fegyvert páncélt és csákányt, elhalálozás esetére, hogy gyorsan újra oda mehess és összeszedhesd a maradék cuccodat. Kiépített bányánál tarts lent egy ágyat, és feküdj benne mielőtt dolgozni kezdenél, így az lesz a spawn pontod. Ha lávába esel, igyekezz kimászni. Még ha el is égsz, a cuccaid megmaradna a földön. Az értékes dolgokat pakold ki menet közben valahova.
Sz: hosszúra nyúlt, de írtam ami jött.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
alternatíva, amennyiben nem működik YetAnotherBackupMod, tudja a vetésforgó backupot, mint az AromaBackup, illetve kicsit többet is, pl. in-game config.
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz #19617792 #14336 üzenetére
Köszi a fastcraft már meggyözött hogy kell nekem, mert fele annyi idő alatt töltött be a játék mint eddig.
Az hogy az aromabackup hogy dolgozik fél óra múlva derül ki az első mentésekor.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Samott
addikt
Sziasztok, technikai gondban kernek segitseget: procit es ssd-t csereltem, es azota kuzdok a minecrafttal: ha szerveren jatszok 2 percen belul ujraindul a gepem. Single-ben semmi gond, stabil a cucc. ATI vga legfrissebb driverrel, core i7, friss bios, legfrissebb java, kitakaritottam a klienst es a vadiuj launcherrel inditom mindenfele buveszkedes, mod nelkul. A gep stabil, 3dmark fut szepen, cpu teszteket is futtattam, videot kodoltam, mas jatekokkal sincs gond. Merre keresgeljek, mi lehet a baj? Elore is koszi, Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Nem találtam megfelelőbb topikot így itt kérdezném meg . A kisfiam MesterMc-n játszik és szeretné Texture modokkal feldobni a játékát ! Tudnátok ebben segíteni hogy milyen mod a jó és honnan ?
Köszi előre is .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Geryson
addikt
válasz jozefgucci1 #14342 üzenetére
Tehát akkor ha jól értem textura pakkot szeretnétek használni? Találd ki, hogy milyen felbontású legyen pl., mit bír el a gép. Én R3D pakkot használok ITT a linkje, de van kismillió.
Lehet érdemesebb lenne a Youtube-on nézni egy összehasonlító videót és a látottak alapján eldönteni, hogy melyik tetszik legjobban (vagy melyek tetszenek, hiszen több is lehet installálva a gépeden). Ilyenekre gondoltam!
Ha shadert is szeretnél, akkor megint van vagy 1000 variáció. ILYEN összehasonlító videók vannak szintén a Youtube-on.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz Geryson #14344 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget. Igen Textura pakkra gondoltunk . A lényeg a 10 éves fiamnak , hogy ne legyen ugyan az mint volt egyenlőre. A gép az adatlapomon szerintem sokat elbír ( I5,8Giga Ram , SSD ) megnézem ami linkeltél aztán kipróbálok párat.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
apatyas
Korrektor
válasz #56573440 #14341 üzenetére
(#14340) Samott:
Az egész gépet újraindítja? Az szép.. Nekem is volt ilyen gondom, de nálam csak az FTB launchert vágta ki egy pillanat alatt. A másik, TechnicPack launcher lekopogom jól működik 8.25-ös Java mellett. Azóta sose fekszem le időben, korábban legalább kidobott a gép magától pár óra játék után[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz jozefgucci1 #14345 üzenetére
Az R3D-t mindenképpen tudom javasolni, esetleg ne az 512-es verziót rakd fel, hanem egy kisebbet és ha jó az FPS-ed, akkor még mindig tudod növelni felfelé. Nekem azért jön be, mert ingyenes és a gyárihoz hasonló, tehát csak szépségben van javítva maximálisan, de nincsennek elrugaszkodott ötletek beletéve, hogy pl. a blokkok is meg vannak változtatva.
Képek:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Samott
addikt
válasz #56573440 #14348 üzenetére
Eventviewerben se talaltam semmit, memoriat nem csereltem es kapott a gep terhelest rendesen, minden masban stabil. 3Dmark alatt szepen felkuszott a homerseklet meg a ventik fordulatszama, de vegigment gond nelkul. A mc is fut szepen - ha helyben jatszom, csak ha szervere lepek be akkor indul ujra random (de nagyon hamar) tehat felporogni sincs ideje. Lehet hogy kikapom az ATI vga-t (van egy nvidia is a gepemben) megnezem csak azzal.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Buster17
addikt
Hogy lehet a sárkány ellen felkészülni? Mik kellenek hozzá? Meg az enderportált hogy lehet megtalálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest