A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi

Hirdetés

Kiváló mobilokat készíteni nem elég, azokat el is kell tudni adni, és a sportesemények kiváló terepként szolgálnak a marketingre, a legismertebb sportikonokat pedig sorra bombázzák a jobbnál jobb ajánlatokkal. Lionel Messi, az FC Barcelona csatára korábban felbukkant már Samsung eszközökkel a kezében reklámfilmekben és posztereken egyaránt, most azonban „átigazolt” a sikert sikerre halmozó Huaweihez, jelentette be a gyártó sajtóközleményében.

Mostantól a Huawei márkanagyköveteként is tevékenykedik az argentin klasszis
Mostantól a Huawei márkanagyköveteként is tevékenykedik az argentin klasszis [+]

„Harcolnod kell azért, hogy elérd az álmaidat. Áldozatot kell hoznod, mindent bele kell adnod, és mindig arra kell gondolnod, hogy eléred a csúcsot. Az a nap, amikor úgy gondolod, hogy már nincs továbblépés, az egy szomorú nap minden játékos számára” – mondta a kapcsolódó barcelonai sajtóeseményen az argentin klasszis, aki a Huawei márkanagyköveteként olyan futballistákhoz csatlakozik, mint Alexis Sánchez vagy Robert Lewandowski. A Huawei itthon is támogatja a sportokat: a sencseni székhelyű gyártó a Magyar Vízilabda Szövetég technológiai partnere, és az utánpótlást is segíti eszközeivel. Szintén a sajtóközleményben olvasható, hogy a Huawei Mate 8 óriástelefon túl van a hárommilliós kiszállítási számon a november 26-ei start óta. A nyugati piacokon csak idén kezdődött meg az értékesítés.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Mate 8 - kirinpáncél

    A kínaiak csúcsphabletjében már a bivalyerős Kirin 950 chipset dolgozik, kiváló az üzemidő, és két SIM-et kezel aktívan. Az ára sem rossz, a kamera viszont lehetne picit jobb.

  • Kínában már egymillió Huawei Mate 8-at elpasszoltak

    A nemzetközi közönség csak a Las Vegas-i CES-en ismerkedhetett meg vele, és a nyugati megjelenésre is várni kell, a Kínai Népköztársaságban viszont már most jól áll a Mate 8 szénája.

  • Ilyen élőben a Huawei Mate 8

    Nemcsak hivatalos renderképek érkeztek a mutatós és bivalyerős Huawei phabletről, a Mate 8 egy kínai oldal jóvoltából hús-vér formában is megcsodálható.

  • Ilyen lesz a Huawei Mate 8?

    November 26-án mutatkozik be a Huawei Ascend Mate7 utódja a Kirin 950-es SoC-vel, ám a külleméről eddig csak kéminformációk szivárogtak ki. Most két forrás hasonló formavilágot vetít előre.

Hirdetés