Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz altoalto #11469 üzenetére

    Nem, nem lesz a NAS miatt két wifi jel. Miért lenne?

    Írtam: a mobilinternetes modem wifijét felejtsd el. Azt ki kell kapcsolni. az csak a mobilnetes kapcsolatot intézze. A lakáson belül a Wifi-t a router intézze. A NAS-t meg a routerre kell kötni, hogy minden elérje, akár vezetéken, akár wifi-n.

    A Zyxel-t ne keverd ebbe a láncba, felesleges.

    "Pl. A nagy videokat, sorozatokat az otthoni Nasra toltenem (torrent alkalmazas legyen a Nasban), es itt kulfoldon szednem le egy fiber netes helyen a tabletemre (egyaltalan, kezeli a Nas az androidot???) amelyet kesobb toltenek at az otthoni Nasra. Termeszetesen olyan Nasra amihez nem kell internet hozzaferes, es direktben tudom a tabrol felmasolni a filmeket hazon beluli megosztasra."

    Ez így működő képes. NAS-nak tök mindegy milyen OP rendszer alól akarod elérni. Egyik NAS-nak sem kell minden képpen internet hozzáférés. Az csak akkor szükséges, ha torrentezni akarsz vele, meg távolról elérni. A külföldi rendszereden majd pl. nem is kell a NAS-t kiengedni a netre. Belső hálón fogja majd tenni a dolgát.

    A felsorolt NAS-ok nagy részét nem ismerem, de elég régi modellek is vannak köztük, ezeket nem ajánlanám. Az újabbak közül szemezgess, pl. QNAP TS-209 Pro, Synology NAS - DS411J

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák