Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• s3nsitivity

addikt

Na srácok most értem haza úgyhogy nyilatkoznék egyet a Honor 4C nevű drágaságról.

...

Röviden...

Gyerekek hát ez k/va jó! :C :C

Na kicsit hosszabban is.. :D

Azt tudjátok rólam sokan és aki nem annak itt most azt hozzá teszem, hogy nagyon kritikus szemmel nézem a telefonokat és a High End-hez vagyok szokva.
    Mire odaértem nem sok dolog történt vele.. konkrétan be se merte kapcsolni, na de üsse kavics én gondolkozás nélkül nyomtam is a bekapcs gombot és amíg bootolt kicsit fogattam.. Nagyon kézre áll ez a kütyü, kellemes a fogása, nekem bejön, hogy kicsit textúrált a hátlapja. Egy fehér készülékről van szó, elég nőies az tény de attól nagyon szép. :K
    Nem kelti azt a Samsungos olcsó műanyag feelinget ahogy megfogja az ember.

Belepattintottam egy formázatlan, fat32 file rendszerű class 4-es(!!) microSD-t majd beállítottam, hogy az SD legyen az alapértelmezett telepítési hely. A kütyü újra indult. 3,56 GB felhasználható hely van a készüléken ebben a pillanatban. NA szedjünk le egy Angry Birds 2-t. 200 mega. Feltelepül. Na itt már zaklattak, hogy szedjek már le neki egy instagrammot gyorsba.. na egye fene végülis az övé leszedtem azt is mire visszatértem megnézni, hogy mennyi hely maradt a telefonon. :D
    A telefon tárolójának jelenlegi szabad kapacitása 3,56 gigabájt.
    Ez maaaagic. :C
    Mindent az SD-re rak, saját szememmel láttam! :K
    Kicsit érezhető az app lassabb indulása az SD-ről de nem vészes, venni kell mellé egy olyan SD-t ami erős random R/W-ben. :K

Az EMUI elég smooth, a Huawei launcher egyből lecserélésre került egy Nova-ra, gördülékenyen megy. Komolyan mondom nem láttam még ilyen szépen futó készüléket ebben a kategóriában.. Anyum iPhone 4S-e elbújhat mögötte 6x. :D

A kijelzőnek tuti, hogy nincs semmi védelme mert elég üveg feelingje van, nem azt a prémium érzetet kelti de a kategóriában egész jó. A kijeltő színei szépek, torzulás csak fényerősségben van ha oldalról nézi az ember alapból a betekintési szögei is jók.

Próbáltam meghülyíteni a dupla koppos ébresztést de nem jött össze, mindig jól működött. :D
    A Multitasking is kitesz magáért, nagyobb dolgokat nem tudotam most egymás mellett futtatni, hogy van e újra töltés de egy pár apróbb app között zökkenés mentesen tudtam váltani. A szabad RAM is olyan 1,3 GB körül van ha nem fut semmi plusz dolog. A böngészés a gyári böngészőben kicsit fura, a sebességgel nincs baj csak maga a böngésző olyan fura.. nem tudom megfogalmazni. :D Egy chrome segít rajta biztosan.

Nem tudom srácok egyszerűen nem jutok szavakhoz.. Úgy érzem ki kéne próbálni egy P8-at.. Lehet le is cserélem egyre az M8-am valahogy bejön ez a telefon pedig egyáltalán nem prémium kategória. De az EMUI 3 is nagyon szép szvsz. :)

Kéne egy hosszú távú vélemény is, majd 1-2 hónap múlva megnyomkodom megint szerintem vagy ha van vele probléma úgyis engem fog zaklatni de így elsőre ez nem csak papíron Best Buy hanem a valós teljesítménye is lenyűgöző ennyi pénzért. :K

Új hozzászólás Aktív témák