Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
motoflug #44387 üzenetére
Jelenleg úgy gondolom, hogy 60 ezer forint fölé nem mennék, még ezt is soknak tartom egy kicsit. A linkelt telókat meg fogom lesni, köszi az infókat!
Kategóriájukat tekintve ezek a modellek hol helyezkednek el a "ranglétrán"? Zászlóshajó mögött kb, vagy már a "budget" kategóriában?
-
szabolcs83
tag
Sziasztok!
Milyen telefont ajánlanátok kb. 40e Ft-ig?
Ami lényeg, hívás, sms, zenelejátszó, GPS (sports tracker) és facebook kifogástalanul működjön és azért bírjon is ki min. 2 napot. (Barátnőmnek lenne.) -
BMS
őstag
kártyafüggetlenül ha vennék egy telót max 50k-ért melyiket mondanátok?
én a Nokia Lumia 820-on gondolkodok.....ha wp akkor ez a legjobb ugye? -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék venni egy új telefont. Jelenleg egy Samsung Galaxy S Plus készülékem van, azt hiszem ez az első generáció.
Ha már cserére adom a fejem, nyilván valami modern telefon érdekelne, de nem szeretnék sokat költeni rá. Egy kicsit furcsállom, hogy egy "normálisabb" telefon a különféle boltokban már egyből 80-100 ezer forint.
Szóval a kérdésem, egy egyszerű átlagfelhasználónak van-e valami "best-buy" kategória? Engem a külsőségek nem érdekelnek, nem kell nekem a legújabb divatmobil, ami nélkül sokan (sajnos) élni sem tudnának. Az érdekelne, hogy reálisan nézve létezik-e valami normális alternatíva, hogy jobb, gyorsabb telefonom legyen.
Mostanság figyeltem fel egy noname Overmax nevű márkára, amely ahogy olvasom nem kínai, hanem holland és kifejezetten Európába próbálnak terjeszkedni. 4 magos androidos telefonjuk 45 ezer forint körül mozog. Szerintem túl szép, hogy igaz legyen, de ki tudja...
Vélemények, javaslatok?
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
S3 LTE, S4 illetve i5-ön gondolkozok. Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban ,hogy pl Londonban milyen helyről érdemes telefont venni? Márciusban megyek ki pár napra és ha esetleg kint olcsóbb akkor természetesen onnan venném meg! -
moszkvai2
csendes tag
A három telefon közül melyiket vegyem?
- Nexus 4
- Xperia SP
-Motorola Moto GRemélem mind három készülékben lehet betűméretet állítani.
-
Coolmat
őstag
válasz
XDModesty #44373 üzenetére
Moto G is jó ennyiért, de a garancia valóban kérdéses.
-
XDModesty
aktív tag
Ezt a sony-t meglesem, köszi szépen. A moto g-ről mik a vélemények? Nagyon rizikós nem magyar garanciás telefont venni mi? btw dual sim nekem aztán nem kell, sőt a 8 gigás változat elég lenne...
-
-Faceless-
őstag
Partneroban 67 ezer a dual simes Moto G!
Még egy bestbuy ma -
Coolmat
őstag
válasz
XDModesty #44367 üzenetére
Szia!
Sony Xperia SP 58k-ért Dominóban az aktuális bestbuy.
-
XDModesty
aktív tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől, túl nagy a választék...
Jelenleg egy alcatel ott 995-össel szenvedek, szar bugos rom, lassú, és már nagyon elegem van belőle.
Akkor mondom a paramétereket.
Árkategória: 50-60
Állapot: új
Hol venném: Függetlenül vagy tmobile függőséggel, nem előfizuval, habár ha van nagyon bestbuy talán meg tudnám azzal is oldani.
Hosszú vagy rövidtáv: 1-2 év, bestbuy-t keresek.
Használat: szaggatásmentes netezés, fészbuk app, mobilnet megosztás, alap játékok ne akadozzanak (fruit ninja szint)Előre is köszi.
-
válasz
dokee78 #44361 üzenetére
Sziasztok!
Két független okos telefont szeretnénk beszerezni egy tíz év körüli fiú és lány gyermek részére, hogy elérjük őket igény szerint, valamint tudjanak rajta játszani esetenként.
Mely olcsóbb típusok jöhetnek szóba, melyek már normálisabban használhatóak és kisebb méretűek.Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dokee78
félisten
válasz
-Faceless- #44359 üzenetére
Max a GPU gyengébb,mint az SP-ben a SOC nagyjából hozza az SP szintjét.
Morelocale appal vajon lehet magyarítani a Moto G-t?
-
-Faceless-
őstag
válasz
Beatrix0120 #44355 üzenetére
A klónok hulladék alkatrészekből vannak összerakva, azért nevezik őket klónoknak. Alapvetően a vásárlók megtévesztésére találták ki őket, így tulajdonképpen mindegyikben csak szar kamera lehet. Teljesen mindegy hány megapixeles. Ha klónt szeretnél csak tessék, de itt nem fogsz választ kapni itt mással foglalkozunk...
#laxus Az SP harverben erősebb, mint a moto G, de nem sokkal, így a kijelző, és rendszer frissítése miatt én motorolára szavazok.
-
helixP
nagyúr
válasz
Beatrix0120 #44355 üzenetére
Ne tedd.
Tanács: ne a megapixelek alapján dönts, ha egy kameránál a minőség fontos. Nem a megapixelszámtól lesz jó egy felvétel. -
laxus
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb választás?
Motorola Moto G 16gb angliából 60 ezerért vagy
Sony Xperia SP T-mobilból 57 ezerért.Tekintsünk el a gariztatási nehézségektől a moto g esetében, melyik jobb választás a mindennapokra, hosszútávon? 3D-s játékok futtatása, fényképezés érdekelne a legjobban. Az alap funkciókat szerintem mindkét telefon gond nélkül teljesíti.
-A moto g nem bővíthető, viszont a 16gb talán már elég mobilnettel és cloudos tárhelyekkel. Frissítés szempontjából viszont azon már kitkat van.
-A Sony mellett igazán csak a kamerája szól.
Processzorban kb ugyanott van két telefon hiába 4 vs 2 mag. Az Adreni 305 és 320 között nem tudom mennyi különbség van. Kijelzőben talán a moto G-nek szebb szinei vannak. -
Beatrix0120
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Elnézést ha nem ide kellett volna írnom...
Szóval. Szeretnék venni egy klón mobilt (mielött azt mondanátok ne tegyem, kérlek ezt ne írjátok).
Samsung galaxy s3 vagy Iphone 5 ??Segítene valaki?
Amire nekem kéne az főleg fényképezés ezért az kéne amelyiknek nagyobb a megapixele. Na de itt a neten annyi mindent találtam, hogy már teljesen össze vagyok zavarodva. Előre is köszönöm a segítséget. Bea. -
-Faceless-
őstag
válasz
helixP #44348 üzenetére
Én ezt ajánlanám, alacsony felbontáshoz ez az soc elég erős, dual simes, és nem igen halottam rá semmi panaszt eddig. Nem egy szépség, de ez a legolcsóbb, ami kielégítheti az igényeidet.
# 40 ezerig nem igen van semmi, 45-ért megy most a Galaxy Core Duos az még egy használható két simes, 4.3-as kijelzővel, és egész jó kamerával
Esetleg Lg L5 II, de ezt már nagyon nem jó szívvel ajánlom, mert nagyságrendi különbség van az acer-hez képest, ennyi erővel már akármilyen dualos is lehetne.
-
helixP
nagyúr
-
forzaroma
tag
válasz
helixP #44348 üzenetére
Prestigio 5400 , bár nekem másik tipusú szintén Prestigiom van (4040),de meg vagyok vele elégedve- ez pedig az enyémnél jobb!
-
helixP
nagyúr
válasz
motoflug #44347 üzenetére
Kis háttér, ha érdekel
40-nél többet nem vagyok hajlandó költeni kütyüre. Lopják, törik, elavul.
3 cuccot vonszolok most magammal: Saját és céges telót, megy egy tabletet. Ez így sok. Jó lenne a 3 ból 1-et csinálni, de lehet, hogy ez nem jön össze, ennyiből.Képernyő 4''-re csökkenése mellett hasonló kondíciókkal van esetleg okos ötleted max. 40-ig? (hogy legalább a két telefont válthassam ki)
-
helixP
nagyúr
válasz
motoflug #44345 üzenetére
Itt dobálóznak pl. 100-zal.
Amúgy a magam részéről 40-ig, gondoltam a maximum árat, esetleg egy kicsit felette, tudom, hogy ezzel meglehetősen leszűkítem a mozgásteremet az előzőekkel egybevetve
Cserébe nem félek a qHD-től és az MTK prociktól -
helixP
nagyúr
válasz
motoflug #44342 üzenetére
Köszönöm szépen!
5H-t eddig nem ismertem, de nagyon tetszetős (néhány helyen a 100.000 Ft-os ár csak vicc ugye? És az előrendelésnek szól?).
Kínai rendeléssel tisztában vagyok, hogy jobb lenne, de még nem gyűjtöttem össze a bátorságot, túl sok a rossz story (e mellett van sok jó is, igaz)
-
Devas
őstag
válasz
123moeeom #44335 üzenetére
Inkább ezt az összehasonlítást érdemes megnézni. Mondjuk én inkább a 820-as felé szoktam hajlani, feltéve ha lehet kapni. Válaszd amelyik szimpatikus.
Megjegyzés: Magnetométer az iránytű a gyalogos közlekedéshez, ez a 625-ben nincs. A HERE Drive a navigáció ami csak belföldön navigál. HERE Drive+ a teljes navigáció, ami pl a 820-ban alapból benne van. Ha tényleg jászogatni is szeretnél a Lumiával akkor már ajánlott az 1GB RAM. A legjobb játékok csak annyival indulnak el, na meg egy-két szoftver is igényli.
Az LG optimus F6 is jó kis telefon, meg kéne nyomkodnod azt is valamelyik szolgáltatónál.
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
5,5-6 közötti Dualsimes Phabletet keresek, minimum 1Gb rammal, minimum 2 maggal. Itthon rendelhető, de kínai termékek sem riasztanak vissza.
Előre is köszönöm segítséget!
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Max. 45 ezerig vennék okostelefont, és fontos lenne a relatív legjobb minőségű kamera benne! Melyiket ajánljátok?Lehetőleg androidosat szeretnék.
Nézegettem a kínából rendelhető telefonokat, az ott látottak szerint pl. egy Huawei P6 kijönne 50ből, erről van valakinek bármilyen tapasztalata?
Tudom, ha utánaolvasnék lenne olyan fórumtéma de sajnos nincsenek erre óráim, csak pár szavas (akár ajánlott avagy nem) vélemény is sokat segítene!
Előre is köszi! -
psg5
veterán
válasz
norbert1998 #44337 üzenetére
Most nézegetek az expansys után. Csupán 2013 óta foglalkoznak elektronikus kereskedéssel (bár 2002-óta léteő cég...), előbb sem csináltak sok mindent a cégadataik alapján. Weboldal vásárlási feltételeit most bogarászon, de úgy látom ők már unios elállást biztosítanak a 8 nap helyett, 14...érdekes. Egyenlőre bizonytalan vagyok velük kapcsolatban.
Van valakinek tapasztalata velük? -
w333
félisten
Bocsi ezt nem tudtam ...
Kicsit kutakodtam és szerintem a legjobb választás ha valahonnan betudsz szerezni (pl. német Media M. 225€) egy Huawei G700 ami 4 mag / 2GB/RAM és HD ips kijelző
De ha vársz egy picit akkor Expansys -tól megrendeled a Moto G -t dual sim -es változatban hamarosan kapható lesz kb. 65000 Ft
Személy szerint én az ilyen Gigabyte / Concord / Prestigio telefonokat hanyagolnám, akkor inkább már Lenovo, Huawei, ZTE
-
Devas
őstag
válasz
123moeeom #44331 üzenetére
Nokiákban van rendes Office alapból, meg tudja nyitni a pdf-et. Böngészőben van gyári explorer (ez nem olyan gagyi mint a PC-ken), azon több lapot is nyithatsz egyszerre (nálam kb 8 volt eddig a legtöbb). Mivel a WP8 zárt rendszer és semmi köze a PC-ken található windózhoz a feltört játékokat felejtsd szépen el (de rengeteg ingyenes játék van rá). De ha játszogatni szeretnél rajta, akkor inkább andoidosat vegyél.
Elég sok alkalmazás van már WP-n, szinte minden megvan amit az átlag felhasználó keres.
Ezzel kapcsolatban itt kérdezhetsz. -
123moeeom
újonc
Köszönöm, új infó volt. hát kb mindenre. egyetem(bme) alatt kéne pl buszon jegyzet/pdf olvasásra, vagy gyors tábla/füzetfotózásra, ha ezeket jól láthatóan elmosódás nélkül lefotózza akkor jó.. Böngészőnél pedig az lenne nagyon jó ha sok lapot meg lehetne nyitni Chromeban különösebb akadás/lefanyás nélkül, pl laptopon is átlag meg van nyitva 20-30 lap....Játszásra ittvan a laptop nemhiszem hogy annyira fogok nagy igényű játékokat felpakolni.. Az viszont jó lenne ha fel lehetne rakni feltört nem eredeti játékokat a mobilra
A kérdés még ha ramot nem nézzük hogy mi az az alkalmazás/jó-ha-van dolog ami androidon van de wp8-ból hiányzik?
-
Devas
őstag
válasz
123moeeom #44328 üzenetére
Fotózás szempontjából a 720-as az egyértelmű győztes ezek közül. Fényképnél nem a megapixel a lényeg, hanem a vonalélesség, ne legyen zajos a fotó, stb. Amúgy a fotó felbontása az maga a megapixel... például 1920x1080 az 2 megapixel (ha elvégzed a szorzást kijön).
WP8-nál annyira nem lényeges a RAM mint az androidnál.
Konkrétizáld kérlek mi a fontos neked, milyen telefont szeretnél és mire használnád, hogy pontosan tudjunk segíteni.
-
123moeeom
újonc
delete
-
123moeeom
újonc
Üdv!
A váratlan kérdés : Melyik okostelefon legyen a 3(4) közül?
Kigyüjtöttem a fontosabb adataikat táblázatba: ebbeEzek között morfondírozok..
Nokia WP8as ami nemtudom jobb-e mint az android de csak 512GBRAM
Xperia L Android és 1GBRAM és 8megapixeles képet csinál
LG OPtimus pedig jobb képernyőfelbontású de csak gapixelMelyik?
-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Csak egy egyszerű kérdésem lenne: ajánlottátok nekem itt az Xperia Mini-t mint legolcsóbb, kis telót, ami csak arra kell, hogy egy android program fusson rajta, semmi másra nem lesz használva. Szóval a kérdés az lenne, hogy ez a teló müxik-e kártya nélkül (tekintve, hogy úgysem fogok vele telefonálni soha).
Előre is köszi a választ!
-
norbert1998
nagyúr
megvettem(volna)az sp-t, de csak netről rendelve 57, amúgy meg 72, szóval egyéb okok miatt holnap veszem át, de már "megrendeltem"
-
tomtom98
csendes tag
válasz
edem96 #44312 üzenetére
Egy SIM kártyat kezelő verziorol van szó.Nem szeretnék ilyent,mar megvan nekem az LG.
Csak megszeretnem tudni mi a véleményetek.
De az Alcatel TFT kijelzője nagyon gyenge az IPS-LCD mellet,semmi extra nincs benne Lg mellet van az NFC,Qmemo meg az ertesitő LED ami kicsit latványosabb az átlagosnál,jobb dizájn.
Jobban van optimalizálva es az UI is barátságosabb.
Ami nekem nem megy jatek az neki sem megy,a böngészesi sebessége se jobb..nem látszik hogy az ő készülékébe két mag van... -
Byll54
újonc
Sziaszok
Melyik lenne jobb választás Xperia SP 57ért a t-től vagy Moto G innen az apróról 50ért? Garancia miatt az sp, támogatás miatt a moto g szerintem. Hosszú távra lenne 2-3 év. -
tomtom98
csendes tag
Szerintetek melyik jobb az Alcatel OT X'Pop vagy az L5 II?
-
DS39
nagyúr
az Alcatel Pop C3-ban amit kérdeztél, 4 colos kijelző kétmagos 1,3 GHz-es proci van, ehhez társul 1300-as aksi. szerintem a nap végét se éri meg lemerülés nélkül, ha használod is a telót. ehhez társul az 512 MB RAM, ami Android JB-hez már édeskevés.
(amúgy rossz hsz-re válaszoltál. abban nem neked írtam az ajánlást)
-
edem96
senior tag
válasz
pinkfather #44306 üzenetére
Nexus 4-et javasolnám leginkább... sokáig támogatott és ha jól tudom 80 ezer asszem a Partneroban. Jó kamerája van, sokáig kap szoftvereket még.
-
pinkfather
csendes tag
Üdv!
Tanácsot kérnék mobil vásárláshoz.
Ami lényeges lenne a kiváló fénykép minőség. Minden képen 100.000Ft alatt. Min 4" kijelző, Android 4.X, minden más mellékes.
Mobilarena teszteket végig olvastam, gyakorlatilag minden telefont lehúznak fényképezés terén.
Várom az észrevételeket és javaslatokat.
Pink
-
ted_mosby
senior tag
válasz
blt.62 #44300 üzenetére
Tényleg jobb szerintem is.
Megfelelő ár és bitang jó HW. Bátyámnak van, és nagyon jó.
De a részletek , és különbségek a telefonok között itt található.
-
w333
félisten
válasz
anubys1984 #44299 üzenetére
Hosszútávra / támogatás miatt Nexus 4 vagy Nexus 5 !
(#44300) blt.62
Igen ... igaz, ennyire jó a G2
-
Krisz79
őstag
Tudom nem itt a leg aktuálisabb,de van Idol S okostelefonom.
Bontatlan.
Ajándéknak gondoltam páromnak.
Nem szeretné cserélni az SIII minijét.
Keress rá a hirdetéseimre.
Köszönöm. -
blt.62
őstag
Érdeklődnék! S4-em van most vettem újonnan. Semmi gondom vele igaz kicsit félek a kijelző beégéstől. Az ismerősöm LG 2.őt vett most (vagyis az új S4-ét cserélte le) és elvan ájulva tőle. Azt mondja,hogy mindenben (kivéve kamera) jobb mint az S4. Aksija közepes használattal min.2 nap,kijelzője szebb, sokkal gyorsabb. Igaz lehet ez? Ennyire jó lenne a G2?
-
anubys1984
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Egy közép-felsőközép kategóriás telefont szeretnék vásárolni hosszútávra. Első körben a Galaxy SIII, S4 mini, valamint az Xperia SP, amit kinéztem. A hosszú távú használat miatt elsődleges szempont, hogy jó legyen hozzá a support, ne hanyagolja a gyártó a frissítéseket, valamint hogy kellőképpen strapabíró legye (persze nem szándékom dobálni). Ilyen szempontokból inkább a Sony, vagy inkább a Samu készüléke a jobb? Valamint alternatív megoldások is érdekelnek Android-vonalon.
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Azért írok ide,mert a készülék saját topikjában nem találtam megfelelő választ. Az lenne a kérdésem,hogy az LG Optimus L7 II telóban a GPS-t tudom e offline módban (aktív netkapcsolat nélkül) használni?Ha igen, akkor melyik szoftvert érdemes erre a célra telepíteni?
Köszönöm szépen előre is!
-
-
-
psg5
veterán
Ha elmennék feljebb árral, akkor a Concorde 5000-est kihívhatja egy Prestigio 5044-es vagy egy HTC 500-as?
-
bajzal
őstag
SP-ben csak a gpu erősebb?
Egyébként a Galaxy S3 és az LTE-s változat között csak annyi a különbség, hogy az LTE-sben 2gb ram van?
És az S3-ban lévő hardver mennyire erős? SP-nél erősebb? Bocs a sok ilyen kérdésért, de nem tudok kiigazodni a sok cpu és gpu adat közöttnincs valami táblázat erre, hogy melyik erősebb?
-
bajzal
őstag
Samsung Galaxy S4 Mini vagy Sony Xperia SP? Melyik erősebb hardveresen?
-
psg5
veterán
Lenovo P780 vagy Concorde 5000 ?
Napfényben is jól látható nagy felbontású, szép kijelző, nagyon gyors hardver-szoftver kombó, használható kamera, erős wififogó. Erős aksi. -
w333
félisten
válasz
CsIrKeRaToR #44284 üzenetére
Ez nagyon jó kérdés, de tényleg vannak furcsaságok a T -nél pl. az Xperia SP 2 év hűséggel 3200 Ft havidíjal 64000 Ft, míg ugyan ez a készülék hűség nélkül kártyás dominó csomagban 57000 Ft
(#44287) psg5
Lenovo P780 !
-
secler07
tag
válasz
CsIrKeRaToR #44284 üzenetére
Én is szeretném megérteni a T árazását, de még nem sikerült
pedig arra számítottam esnek az árak, nem hogy nőnek ...
-
CsIrKeRaToR
tag
Sziasztok egy kicsit off lesz,de érdekelne a dolog. Miért van az hogy a LG G2 1 hónappal ezelőtt 20k-val olcsóbb volt a T-mobile-nál mint ma? Közben nagykerben ugyanennyivel olcsóbb. Ezt az üzletpolitikát nem igazán értem.
-
Mentior
csendes tag
Sziasztok!
Új mobiltelefont szeretnék venni és nem igazán mozgolódom a mobilvilágban ezért szeretném kérni a segítségeteket ebben.
Jelenleg egy Sony Ericsson Ray-t használok ami abszolút kielégítené az igényeimet, de lassú a drágám és sűrűn befagy. (Legtöbbet használom: viber, email csekkolás, telefonálás, google-os navi, myplayer sorozatok /nem kell lapátnak lennie az újnak ezen is tökéletesen élvezem/)
- Árkategória. (60-80.000 /+10 belefér kellő indoklással)
- Használt vagy új. (Mindegy, de gari legyen rajta amúgy preferálnám az új készüléket)
- Hol vennéd meg?Függetlenül, vagy voda (Go/Go+);
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 2 év min
- Mire használnád? (viber, telefonálás, email csekkolás, google navi, kmplayer /a ray méretei is jók voltak nem kell lapátnak lennie a videós indokból)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? MindegyMárkahűség talán nem jellemző.
Van igény viszont a kialakítást illetően, nem szeretném ha hatalmas telefonról lenne szó a Ray méretei 100%-ig megfelelnek 120*620*100-150 -be férjen el.Kösz!
Bocsi előbb elrontottam
-
Mentior
csendes tag
Sziasztok!
Új mobiltelefont szeretnék venni és nem igazán mozgolódom a mobilvilágban ezért szeretném kérni a segítségeteket ebben.
Jelenleg egy Sony Ericsson Ray-t használok ami abszolút kielégítené az igényeimet, de lassú a drágám és sűrűn befagy. (Legtöbbet használom: viber, email csekkolás, telefonálás, google-os navi, myplayer sorozatok /nem kell lapátnak lennie az újnak ezen is tökéletesen élvezem/)
- Árkategória. (60-80.000 /+10 belefér kellő indoklással)
- Használt vagy új. (Mindegy, de gari legyen rajta amúgy preferálnám az új készüléket)
- Hol vennéd meg?Függetlenül, vagy voda (Go/Go+);
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 2 év min
- Mire használnád? (viber, telefonálás, email csekkolás, google navi, kmplayer /a ray méretei is jók voltak nem kell lapátnak lennie a videós indokból)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? MindegyMárkahűség talán nem jellemző.
Van igény viszont a kialakítást illetően, nem szeretném ha hatalmas telefonról lenne szó a Ray méretei 100%-ig megfelelnek 120*6,2*1-1,5 -be férjen el.Kösz!
-
Fredo78
aktív tag
válasz
-Faceless- #44275 üzenetére
w333 és Muffman01 köszi.
Azért a V védelmében el kell mondjam vízállóg meg a 13mp kamerája meg a full hd videója meg nagy felbontású kijelzője vanDe igazatok van utána néztem hogy az SP jobb ár/érték arányú. Nem tudom miért de én azt gondoltam hogy az SP régi, 2 éves modell most meg látom, hogy friss. Árazása, beszerzése a kulcskérdés aki ilyet akar venni. pl a vodánál vitamaxxal 115 e ft
-
Devas
őstag
válasz
-Faceless- #44275 üzenetére
A Lumiákban is hasonló SoC van mint a V-ben, azért a JB-nek szerintem ennél több kell. Nem tudom mennyibe kerül most, de én 45-nél többet szerintem nem adnék érte... Teljesítményben ránézésre Xperia M szintje, bár akkuidőben csúnyán alulmaradna.
-
moszkvai2
csendes tag
válasz
-Faceless- #44270 üzenetére
Mi a helyzet a betű méret állításával? Van olyan jó lehetőség mint a Samsungoknál? Milyen tokot ajánlsz?
-
-Faceless-
őstag
válasz
Fredo78 #44273 üzenetére
1.
Mint mondták drága
2.
Rengetek hibája van, az akkumulátor hibáról bárhol rákeresel panaszokat találsz, az üzemideje botrányos tartós használat során. Az IP szabvány addig érvényes, ameddig a rossz minőségű lötyögő ajtócska a helyén marad. Drága. 2 éves elavult hardvert használ. Hivatalosan itthon sosem jelent meg, és mondtam már, hogy drága? -
Fredo78
aktív tag
A multkor kérdeztem egy készüléket (Moto Razr) hogy miért nem ajánljátok? Korrekt segítségeket kaptam, rávilágitottatok a hibáira.
Most van egy másik készülék-kérdésem: Xperia V. Őróla se esik szinte szó. neki van valamijen bibije ami miatt nem ajánlott? -
Vertigo68
újonc
Hali!
Zenehallgatásra jelenleg milyen androidos mobil tudtok ajánlani?
Ár= max 70.000,-Ft ( kártyafüggetlen )
Érdemes zene hallgatásra külön MP3 lejátszót használni?
Nem vagyok vájtfülű de azért a magas és mély hangokat, valamint a dinamikát érzékelem ...
Most próbáltam ki egy Samsung Galaxy Young készüléket, hát nem vagyok a hangjától elájulva.
A régi Nokia 2700 Classic telefonomnak jobb volt a hangja ... -
moszkvai2
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és szeretném kikérni a tanácsotokat.
max. 80e szánok rá, főleg telefonálásra néha internetezésre, zenehallgatásra használnám, néha családi fotókészítés. Fontos lenne a betűméret állítás, nappali fénynél is jó láthatóság, bírja a külső behatásokat(por,karc,ütés)Köszi
-
w333
félisten
-
krapulax7
csendes tag
Sziasztok, Lszi segítsetek nekem, most vagyok telefonvásárlás előtt és 3 befutó lenne, amik közül választanék:
HUAWEI Ascend P6
Samsung Galaxy S3 LTE
Sony Xperia Z LTE
Ami legfontosabb nekem: üzemidő, fényképezőgép-vaku minősége, GPS (ez nem feltétlenül fontossági sorrend).
Tudom, tudom, ez telefon, nem fényképezőgép, de a lehetőségekhez képest a legjobbat keresném... -
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Egy Alcatol POP C3 megvételén gondolkodom. A sokszor kitárgyalt RAM kérdéshez az alábbi előélettel rendelkezem:
Most egy Huawei y200-at használok másfél éve, amiben - ó, mily' szörnyűség - 256 MB RAM van, és nekem jórészt ez is használható. Az opera 1-2 hetente egyszer bezár, de nem is ez zavaró leginkább, hanem a kevés tárhely. Van gyárilag vagy 180 MB, a gyári progikat ugye nem lehet áttenni SD kártyára. Így meg facebook, skype, navigáció, 1-2 kicsi játék, és már tele van! Már kínomban rootoltam, hogy kigyomláljam a felesleget (google+, huawei közösségi blabla) de még így is szűkös. Ezek után az 1,9 GB kánaánnak hangzik. Meg a plusz 256 MB RAM is csak elég lesz. A multitasking az nem tudom mi, nem igénylem pl. a zenelejátszó és a GPS egyidejű használatát. Közösségi alkalmazások sem futnak éjjel-nappal mert mobilnetem nincs. Szóval vagy wifiképes minimasinának kell otthon a PC helyett, vagy GPS menet közben, esetleg zenelejátszónak a buszra. Fényképezőgép szintű fényképezőkép meg nem kell nekem, arra ott az igazi. Ha meg hirtelen látok egy rózsaszín elefántot és le akarom fotózni, arra jó lesz ez is.
Szóval nekem-e való ez? -
Tufa_
aktív tag
Sziasztok
Jelenleg melyik androidos telefon számít a legjobbnak? Egy Iphone 4S-t tervezek cserélni, áttérnék androidra.
Méretben a kb max az S4es ami belefér, a note és hasonló méretű telefonok már inkább nem...
S4 és Z1 között vacillálok, utóbbi elméletileg gyorsabb, de pár kereskedő akit kérdeztem, mindenki az S4es mellett voksolt.. Szerintetek? -
Chereiose
addikt
válasz
ted_mosby #44244 üzenetére
Hát sokat használnám netezésre(főleg ha nem vagyok itthon akkor mobilnettel), tehát legyen elég gyors és ne akadjon, sok alkalmazás használnék, azért jó kamera legyen benne, zene,videó,stb...Hát úgy igazából lényegesen ezek, amire főként használnám, s ugye a kijelző is fontos, bár a Samsungban pont nem HD kijelző van...(S4 mini). Viszont az összes közül ennek van a legjobb ára.
-
krisz764
csendes tag
Sziasztok!
Milyen telefont ajánlotok!
Elvárások: legfőbb képpen játékra használnám!
Márkához nem ragaszkodom!
Ár: kb 30-40ft
Operácios render csak is Android !! -
-Faceless-
őstag
válasz
ErMi89 #44238 üzenetére
Nem a játékokról beszéltem, hanem mindenről. Az lg-n nincs Gorilla Glass a többin van, minőségileg, összeszerelésileg is jobb a motorola meg a nexus.
Az lg-ből hiányzik pár dolog, amit talán hiányol az ember, nincs a gomboknak háttérvilágítása, nincs automatikus fényerőállítás, hasonló kis apróságok. -
Chereiose
addikt
Üdv ismét!
Korábban írtam már, hogy új telefont fogok venni. Na most azóta szinte biztossá vált, hogy Iphone 5 nem fog megvalósulni az ára miatt...Így egy jelöltem maradt eddig, az S4 mini. Nagy S4 az ára miatt(+ a mérete miatt is ) nem érné meg, mert sokkal többet nem tud, hogy megérje többet fizetni( ez az én véleményem), az LG G2 meg nekem nem tetszik. Szóval milyen telefonok vannak, amik ezeken kívül még jó, s kb. 100-110 ezer Ft? HTC-k közül a ONE az igazán jó, de az meg jóval drágább a keretemnél. -
Devas
őstag
válasz
TheZukker #44214 üzenetére
Na lássuk csak:
Xperia SP: az bika ha játszani akarsz, azt ajánlom.
Samsung Galaxy Ace 3 (LTE változat): is egy jó ár/érték arányú készülék.
Lumia 625: szerintem most elég drága, meg nem is annyira játszani való, fényképje átlagos.
Alcatel OT Idol S: inkább akkor már az SP.
LG optimus F6: ez is kellemes darab.
Xperia M, L: inkább az SP.Szóval leszűkíteném az SP-re és az F6-ra, Ace3-ra így hirtelen ezt az árkategóriát. Nem tudom ezek rajta vannak-e a listádon.
Lumia 820-ast ajánlottam volna (esetleg a 720-ast de csak a foto miatt).
Ami nagyon menő cucc mostanában az a Nexus 4 és a Moto G, csak ezeket nem árulja a Telekom.Szerintem nézd meg ezeknek a modelleknek a tesztjeit és a lőtt fotókat itt az oldalon, meg esetleg a többiek is hozzáteszik még a véleményüket.
-
ErMi89
csendes tag
válasz
-Faceless- #44231 üzenetére
Gondolkodóba vagyok bár nem vagyok egy hardcore gamer telefonon, szóval antutuba és egyébbe tény, hogy jobb a moto meg a nexus.
-
psg5
veterán
Még egy kört futnék:
Keresek olyan "okosat" mely két sim kártya fogadására képes,(már nem elvárás számomra, hogy active dual legyen), min. 4", napfényben is jól látható nagy felbontású, szép kijelző, nagyon gyors hardver-szoftver kombó, használható kamera, erős wififogó. Erős aksi. Max 60 ezerig.
Létezik? Vagy ehhez az összeghez nagyok az elvárások? Ha igen mi a minimál ár a fentihez? -
ribery22
tag
Sziasztok!
12 éves fiúnak, tudnátok valamilyen olcsó, első okostelefont ajánlani?
Keret: 30 e Ft
Beszerzés: új, független (ha tudtok boltot is ajánlani, akkor azt megköszönöm), vagy T-mobile (ekkor az alap előfizetéses ár játszik).
Op. rendszer mindegy, Androidot tabletről ismeri, de én a WP-t jobban komálom
-
edem96
senior tag
válasz
norbert1998 #44227 üzenetére
Szerintem jooker kolléga a fényerőre gondolt, az pedig a TFT-n gyenge.... Tapasztalom mostis mert nappal fél fényerőn alig látom a kijelzot. IPS-el nem volt ilyen pproblémám...
-
motoflug
őstag
válasz
norbert1998 #44223 üzenetére
Én lecsaptam rá. Nagyon tetszik.
-
-Faceless-
őstag
válasz
ErMi89 #44230 üzenetére
A moto G, és a nexus is nagyságrendekkel jobb, mint az L9 II, de a három közül csak az lg-t kaphatod meg gyári garival. Te döntésed, hogy akkor a gari a fontosabb, vagy kb. minden más
(nexust ennyiért nem fogsz találni még használtan sem, én az ajánlanám nézz körbe hátha lesz olyan motorola ami benne van a keretben)
-
ErMi89
csendes tag
Sziasztok! Teló vásárlás előtt állok, de nincs könnyű dolgom.
Olvasgatom a teszteket stb.. Van 3 kiszemelt:
1. Lg l9 II ami állítólag márciusba megkapja a kitkat-et.
2. Motorola moto G
3. Nexus 4
lg l9 II 2 magja nem tudom mennyire időtálló, bár évente vagy másfél évente cserélek telót. Teli van extrával nfc infra stb qslide.....
Moto G fasza teló erős 4 magos legújabb frissítést jó sokáig meg fogja kapni, viszont nem bővíthető memória extra mentes szűz stock rom. Ha behozom külföldről garanciáztatni nem igazán lehet itt, kivéve ha itt veszem , de itt meg drágább.
Nexus 4 Ő a legerősebb szinte 2gb ram friss android , viszont használt van, nincs garancia rizikós.
55-60 ezrem van telóra.
Ötleteket szeretnék érveket, esetleg más mobil is szóba jöhet.
Melyiket ajánlanátok jobban?? Előre is köszönöm. -
TheZukker
tag
Telefonálás, sms írás, fórumozás, netezés, youtube, játék, illetve az, amit ilyen árkategóriájú telefonnál nem biztos, hogy megkapok, a fényképezés. Ez egy olyan pont viszont, hogy nagyon jó volna, ha jó lenne. Semmi másra nem használnám, mint egy okostelefont használni lehet.
-
norbert1998
nagyúr
-
-
bajzal
őstag
válasz
Igen, de Telenor-os vagyok és nem akarok váltani
-
jooker82
nagyúr
válasz
azért a 2 kijelzőt majd hasonlitsd össze
-
bajzal
őstag
Használtan, 50-55 ezerért milyen telefont lehet venni? Sony Xperia SP-t néztem. Iphone, windows phone-t nem akarok.
-
BMS
őstag
Ezt így meg tudnám venni?-->lumia 520....ha ezt nem itt kéne feltennem sajnálom de nem találtam sehol sem fórumot hozzá
akarok venni egy új telefont a t-mobile-nál de még van 1-2 hónapom egy alcatel ot 995-re ami havi 1500 csak a teló és 3500 a mozaikxs díjcsomag....
ilyen alapon szeretnék venni egy újat:
Feltételek:
2 év hűség az előfizetésre ?
Nincs hűség díjcsomagra
Különböző havidíjú és jellegű díjcsomagok közül választhat rendelés közbenKamatmentes részletre (THM: 0%)
Teljes ár: 34340 Ft
Kezdőrészlet: 13 990 Ft
Törlesztések:
11 X 1850 Fígy akkor át tudnám rakni a sim kártyát és csak 11 hónapig kell fizetnem azt az 1850ft-ot pluszban? és még 2 évig a mozaik xs-t?
-
TheZukker
tag
Sziasztok! Az iskolámnak van a T-homenál egy ilyen előfizetői köre, ahol most akciósan tudok venni telefonokat. 50 körül gondolkodtam, és van is pár, ami ebben az árkategóriában helyezkedik el. Kinéztem párat, teljesen hozzá nem értő fejjel:
Alcatel OT IDOL S 56 ezer forint.
iPhone 4S 8gb 53 ezer forint.
Nokia Lumia 625 53 ezer forint.
Sony Xperia SP 58 ezer forint.
Huawei Ascend Y300 27,5 ezer forint.A kérdésem a következő: ezekkel az árakkal melyik telefon érné meg legjobban? Mindenre használnám, ez nem döntő. Az alma elég jó árban van, de egyrészről érdemes-e egy ~3 éve piacra dobott telefont venni, másrészről ő lenne az utolsó jelölt, ugyanis egyszerűen nem szeretem őket. A nokia vonz, tetszik a WP egyszerűsége, de erről meg rosszat írnak.
Válaszokat, észrevételeket, akármit szívesen várok.Szerk.: Tudom, hogy nagyon pancser kérdés, nézzétek el.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #44210 üzenetére
srácok, nem tudom, kit mennyire érdekel de ha nem tud dönteni valaki az 520 és egy komolyabb közt, hogy áldozzon-e rá, én azt mondom egy nokia 500-assal, hogy az 520 kijelzője nekem nem tetszik, SZERINTEM fakó, és valamiért nagyon nem szimpi, persze az 500-hoz képest
-
Devas
őstag
válasz
kazsmerlaca #44210 üzenetére
Ha kell az akksi nagyon akkor Lumia 625.
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
Kareszovics #44207 üzenetére
Én is az 520-ra szavazok. Nagyon gyors kis kütyü és olcsó.
-
motoflug
őstag
válasz
Kareszovics #44207 üzenetére
Nokia Lumia 520
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Belépő szintű okostelefon választásában szeretném kérni segítségeteket. Fő szempont a telefonálás, mely munkahelyi környezetben történne ezért az akku készenlét érdekes lehet.
Netezés minimális lenne, maximum a levelezőnkbe való otthoni betekintést segítené (gmail fiók).
Az, hogy Android, WP az szerintem mindegy.
Segítségeteket köszönöm!
-
run4fun
tag
válasz
-Faceless- #44203 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Huawei Nova 9 SE 5G, Midnight Black, 8/128 GB, Dual SIM, Új (0 Perces), Akció!
- Samsung Galaxy Z Fold4 5G 256GB GRAYGREEN GARANCIÁLIS, VADONATÚJ!!!
- Samsung Galaxy s24 ultra
- Motorola Edge 30 5G, Meteor Grey, 8/256 GB, Dual SIM, Új (0 Perces), Akció!
- (Oppo) Realme GT Master Edition 5G, Gray, 8/256 GB, Dual SIM, Új (0 Perces), Akció!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest