Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyantusz

    tag

    válasz lsc #1108 üzenetére

    Mert tán Magyarország a demokrácia példaképe? Ne viccelj. Pedig idehaza még csak nem is volt komoly USA-jelenlét 1989-ben és még csak bele sem bombáztak minket sehova. Utólag megtettük magunkkal, még csak segíteni se kellett.
    Az a felületesség, ahogy kezeled a dolgokat, meglepő kissé (számomra). Ha nem látsz a dolgok mögé, sajnálom, mert nem is akarsz látni, fárasztó az tény. Ez nem pusztán naivitás kérdése. Vagy inkább épp ez az... (meg más is)
    Mert tán nem azoké is a felelősség, akik védik és támogatják azt a nyomorult koreai rezsimet? Kié a felelősség, ha nem a védőké? Ha nem azoké, akik lehetővé teszik az 1945-ben (1942) lefektetett és a csatlakozók által elfogadott mormák átlépését?! Tipikus köntörfalazás.
    Gondolom szerinted csakis azé lehet a felelősség, aki, ha behajigálják a kertjébe más szemetét, kimegy és pofán vágja az illetőt. Vagy ha az sunyi módon elkavar, utána megy és annak a kertjébe górja a cuccot vissza... Illetve "ráerőlteti a saját akaratát", hogy még egyszer ilyet ne tegyen a szemetelő, mert ráfázik.
    Várom a válaszodat.
    Az egy más kérdés, hogy hogyan akarod Kínát és az oroszokat rendszabályozni. Pont ez az érdekesség a történetben. Utóbbi adja a "kaját" télire az EU kazánjaiba... De ha passzióból elzárja, idővel ő is ráfázik, mert sz*rá megy a "távközlési" rendszere, lehet felújítania. Addig, amíg ez neki megéri, meg is fogja tenni.

    Ha szerinted a "papírok" nem oldanak meg semmit - mert naivitás bennük hinni, és végrehajtatni (aminek van is eredménye) - és a belebombázás, azaz az erőpolitika támogatása sem szabad, mert nem erőltethetjük a másikra a politkai ideáinkat és nézeteinket, akkor mi a teendő?
    Fo*unk bele az egész külvilágba, zárjuk körül az ország határait, vasfüggöny 2, úgyis azt csinálhat mindenki, amit akar?
    Na öregem, ez a naivitás... nem más.

    Irak egyébként "ütemezetten" halad a 2011-es kivonás felé. Megintcsak naivitás azt hinned, hogy az amerikai katonák kivonásával megszűnne az "amerikai jelenlét", mert nem fog, ahogy eddig sem volt így más - nevezett - országokban sem.

    Egyébként javaslom, kicsit több haszonnal forgasd a jogszabályokat is, mert hasonlóan tanulságosak. Az elv és a rendszer ugyanez...

    [ Szerkesztve ]

    Örülj ifjú ember a fiatalságodnak! (A prédikátor könyve)

Új hozzászólás Aktív témák