Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz ujtordai #2619 üzenetére

    itt keresgélhetsz :) [link] Úgy látom, 18-ban nincs senki...

    Én instruktorokat tudok ajánlani, hátha valamelyik elérhető útvonalon van:

    - Tóth Ervin a Mester utcában (vagy BME-n), az IX. kerület. Minden hónapnak van egy fő irányvonala (swing, nyomás, kétgolyó, snatch, stb), szerintem jól felépítettek az edzések, minden alkalom egy kicsit nehezebb az előzőnél, így szerintem jól lehet fejlődni (ezt tapasztaltam is, akár egy hónapon belül, akár az elmúlt egy éves viszonylatban). Hónap végén szokott lenni metál edzés, amikor van zene, meg challenge ;] Amikor is valami nehéz feladatot kell végrehajtani (pl. snatch hónapban 30 perc snatch: félpercenként 6-ot, vagy swing hónap, 50p alatt 1000 swing). Olykor van random edzés, dobókockával vagy kártyával. Szóval változatos. Dinamikus a terhelés, megdolgozza a tüdőm is rendesen.

    - Mári Tamás, több helyen is tart edzéseket (linken rajta van). Szerettem ezeket is, mindig elfáradtam itt is, de egyértelműen kisebb dinamika, több pihenő, itt korábban tudtam nagyobb súllyal edzeni. Annyira nem tematikusak az edzések. Zene mindig szokott lenni. Néha van pl. köredzés, ahol mindenféle egyéb kínzóeszközt is bevet (rope workout, haskerék, trx, talán van már indian club is?). Sok időpontban és helyszínen van jelen. Én a snatcheket, és bonyolultabb gyakorlatokat azért hiányoltam (két golyóval bármi, bent pressek - viszont van több malom, tgu). Edzések végén van SMR hengerezés, nyújtás.

    Ugyanakkor mindkét helyre igaz, hogy sokan szoktak lenni, így a kezdőkre talán kevesebb figyelem irányul, ami annyira nem nyerő. Ilyen szempontból jobb lehet egy kisebb csoportos edzés. Ismerőseimet tudnám ajánlani, csak náluk az edzések még eléggé kialakulóban vannak, ráadásul Bp-másik felében (Mechwart liget).

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák