Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz harry #2485 üzenetére

    nálam is így van, a bal karom érezhetően gyengébb mint a jobb, de a fejlődést is érzem ugyanakkor. :) gyanítom jobbkezes vagy, ennyi a titok nyitja erre, igazából ballal mindig eggyel többet kellene minden gyakorlatban belenyomni mint jobbal és akkor picit jobban is fejlődik a bal. én is ballal kezdek, mert az a gyengébb, ahhoz kell több erő.

    emlékszem, mikor 6 hónapja először végig mentem egy kört a 32 kilóssal, majd becsináltam úgy nyomta az izületem, a csuklóm alatt az alkarom, az ütőeret etc.. tartani alig bírtam, mert rogyott össze a karom, csuklóm.. most meg erőből megtudom már tartani. ami sokat segített az a fej fölé kinyomás és 10 körzés jobbra, 10 körzés balra, segít a finommotorikus mozgás fejlesztésben nagyon, illetve maga az edzés erősebbé tett a fél év alatt. most nem nagyon váltok, elkezdtem a guggolásokat is 32 kilóssal csinálni, mivel ott is 2 kézzel fogom, így könnyebb, de maga a gyakorlat nehezebb. egykaros melókhoz 24 kg marad a standard még, néha a 28-ba belenyomok floor pressnél, vagy tgu-nál etc, ha három súlyzós edzés van.
    januárra úgy érzem kész leszek a 28 kg-ra meg a 36-ra. otthon meg gyúrok szorgalmasan a 40essel swingre meg deadliftre, ez is sokat segít, heti egyszer csinálom.
    haskerekeznem kellene többet :)

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák