Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • g4bb3r

    tag

    válasz Woodslave #2448 üzenetére

    király! a gyúrós topicot is követem láttam nagyon berzenkednek bármiféle diétától :DDD

    Az OK hogy pl. csak du 1 - este 9 között eszem. De ha pl megvan hogy mennyi tápot (protein 2-3g/tskg +szénhidrát 2-3g/tskg) kell bevinni akkor azt ebben az időtartamban kell betolni 6 helyett mondjuk 3 étkezéssel?

    Ha nem tudok annyit megenni fenáll e veszélye itt is az anyagcsere belassulásnak és nem megy a fogyás (ezzel küzdök jó ideje, edzés megy, erőszint növekszik de nem akar leugrani az a fránya 5-8 kg).

    Lehet e nem edzésnapkon (heti 3x kettlebell az edzés) nagyon alacsony vagy 0 szénhidrátot bevinni? Vagy szimplán érdemes tartani az edzésnapon +20% ajánlott kalória pihenőnapon -20% per napi étkezés.

    Ha jól láttam Martin azt írta igazán nincs szükség tápkiegre (rendes kajára annál inkább) de ha nagyon akarsz akkor multivitamin+omega3 + BCAA mehet.

    BCAA-t nem értem pontosan. Van ahol azt írja hogy mehet napi3x , van ahol azt, hogy edzésnapon de csak akkor ha éhgyomorra edzel?? Most kell v nem? :F

    Én mindig este edzem 8-9 között. Első kaja 1kor, 4-5 körül valami könnyő (pl. cottage cheese + whey protein) edzés után whey protein fél óra múlva kiadós kaja (csirek/pulyka/marha barna rizzsel+sok zöldség). Így van értelme BCAA-nak napközben?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák