Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz koxx #1635 üzenetére

    múzeum krt 19 alatt levő reform abc-ben beszerezhető mindkettő, meg webes oldalakról is, de nekem egyszerűbb odametrózni. viszont nem mindig van, ezért érdemes telefonálni mielőtt a semmiért odacaplatsz:) az árpa-csíra pl rendszeresen elfogy, azt rendelni szoktam és hívnak ha megjött. tejsavó fehérje szokott lenni, lent van a polc alján eldugva a kasszával szemben.
    az árpa-csíra őrlemény a biogreen-től van, a tejsavó fehérje meg dénes ottótól. magyar termékek!!!!! :R lélekben azért az árakra készülj fel, ne érjen sokk.

    jimy: egy ideig használtam neves drága tápkiegeket, ma már nem teszem. jobb így. nekem legalább is. ez sem olcsó amúgy, sőt.. de ha már ennyit, akkor én inkább ezt, mint azt. egyébként meg lehet azon is értekezni, hogy melyik gyártó melyik terméke számít minőséginek. szerintem már a gyártóknál elakadnánk :DDD én nagyon átálltam a tiszta ételre kb fél éve, egyre kevésbé veszem be a marketinget, azóta jobban is érzem magam. viszont tény és való, nem olcsó mulatság, ez az egyetlen hátul ütője :U

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák