Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz tvamos #23000 üzenetére

    Otthon is hianyoznak a full telosak a 100-150 ezres kategoriaban?
    Ennyiért használt vázat szokás venni, cserébe ennyiért tényleg már jó vázat lehet venni. Újonnan egy fully 350 ezertől indul (arra gondolok, ami tényleg fullynak nevezhető, nem csak fullynak látszó valami), de 500 ezer környékéig még "kompromisszumokat kell kötni" a felszereltség terén.

    Senki sem bringázik? ;] Elmegyek egy körre, erre beugrik 50 hozzászólás. Ma ismételten sikerült jól időzítenem a tekerést, pont délben fordultam be a Zugligeti útra :U Ha valaki szereti az emelkedőket, akkor a György Aladár utcát ajánlanám a figyelmébe. A Béla király út felé tartva véletlenül a Cinege útról eggyel előbb fordultam be, ezért gondoltam, sebaj, majd a következő utca felfelé. Elkezdtem tekerni, olyan félúton jártam, 11%-os emelkedő óra szerint, és azt látom, hogy ennél még jóval meredekebb lesz a végére :DDD Ezért visszafordultam, majd felmásztam a Cinege úton, a 8-9% mégiscsak barátságosabb.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák