Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz neophyte79 #182649 üzenetére

    Szeretek figyelni másokra is, meg a saját haladásomra is, de még az is segít, ha beírom ide, mikor mit mennyivel csinálok, diétával hogyan állok, stb. Motivál, ad egyfajta elvárást a fejlődésre, és sokféle lustulás ellen is egyfajta orvosság. Mert alapvetően kényelmes vagyok, meg nagyon szeretek jókat enni is.

    Ez a tolódzkodásos lazulás ma esett le nekem úgy teljesen. Mikor lenyomom ezeket az edzéseket, elégedett vagyok velük, és az van bennem, jól oda lett téve, szép volt, kihajtottam magam. Előtte pedig az, hogy de jó lesz lenyomni egy kemény edzést.

    A húzódzkodásos napoknál meg stressz van, és félelem. Vagyis azt talán tényleg 101%-on nyomom, míg a tolódzkodás meg tán csak 90%-os. Az edzések ideje is elég világosan ezt mutatja: sokkal tovább tart a 6x5 húzódzkodás, mint a 6x5 tolódzkodás. Simán dupla annyi sorozatok közti pihenővel csinálom az előbbit, mert jelentősen nehezebb.

    +10 kg és 10 ismétés hány sorozattal? Tippre a formának többet ad ez az intenzívebb felállás, mint a + 5kg és 14+ ismétlés. A sérülésveszély miatt csinálsz ilyen sok ismétléses sorozatokat? Mikor megsérültél, hány ismétléses sorozatokat csináltál?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák