Hirdetés

Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz mocsanisi #28320 üzenetére

    Miért kapod fel a vizet? Túl sok a tesztó? :)

    Semmi gond azzal, ami csinálsz (sőt!), értékelhető, hogy ilyen fiatalon ilyen elszántsággal csinálod ezt (és nem a pia/narkó szinten ragadsz meg, mint sok korodbeli).

    De azért nem kell elszállni sem és lenézni azt, ha valaki 50 kilósan ordít a 40 kiló alatt (ahogyan azt te írtad). A normális ember nem nézi le a másikat úgy, hogy nem is ismeri, és biztos vagyok benne, hogy - pláne - egy normális sportember, akár egy 120 kilós testépítő sem néz le téged vagy akárki mást, csak mert 60-70 kiló. És az is szép, hogy ki tudsz nyomni 1x-2x 100 kilót, de szerintem te is tudod, hogy kurvára semmi értelme azon kívül, hogy jól hangzik. Szóval ha más 40-50 kilóval nyomja, akkor az sem lesz kevesebb tőle, még akkor sem, ha ordít alatta.

    Minden sporthoz, ehhez meg főleg hozzátartozik a szerénység és az alázat, vagy legalábbis hozzá kellene, hogy tartozzon. Abba pedig nem fér bele, hogy a kisebbeket egyből "leszóljuk" ;)

    Mielőtt még: nem vagyok 50 kiló, sem újgazdag, hiperszuper luxus Báni féle kondiba járó sem, nem vettem magamra, ez csak az általános véleményem.

    Amúgy meg sok sikert, és engem tényleg érdekel, hogy hogyan fogod bírni hosszabb távon ezt a kajálást! :K

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Aktív témák