Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Vannak itt a topikban komoly tápszakik :) , hozzájuk lennének kérdéseim. Itt van ez a viszonylag újnak számító Topping E30 DAC, ami a franciáktól rendelve, tokkal-vonóval 150 Euróból megállna, ennyit még meg is reszkíroznék.
    Kérdésem, a DAC tápellátását illetően lenne. A termék leírásában is szerepel [link] , hogy két kábel jár hozzá, egy USB, meg egy tápkábel, amelynek egyik vége szintén USB csatis, viszont a csomagban nincs semmilyen tápadapter.
    Na, én itt veszítettem el a fonalat, magyarán azt nem értem, hogy ha ezt a tápkábel USB-s végét simán rádugom az alaplap valamelyik USB portjára, akkor az onnan kinyert delej elég lesz működtetni a DAC-ot (az már egy másik kérdés, hogy mennyire befolyásolja így a hang minőségét), vagy így ebben a formában meg se fog nyikkanni, és valamilyen, legalább egy 5 V-os telefontöltőre is szükség lesz.
    Ebben a tesztben is [link] mintha valami hasonlót írnának, és igazából egy ifi iPower-t javasolnak, a DAC normális működtetéséhez. A neten rákeresve, itthon csak 9, vagy 15 V-os változat van ebből, itt a legolcsóbb, már ha olcsónak lehet ezt nevezni egyáltalán. :D [link]
    Szóval, kérnék valami felvilágosítást, hogy mit, merre, amit előre is köszönök.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák