Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz Mathiask #75804 üzenetére

    Mivel az Rme-ről tudjuk hogy nem szinez, nincs jelentős torzítása, valószínűleg amiatt szólhat jelentősen másképp az ANT, mert színez valahol. Ezzel egyébként nincs semmi baj, sok fejes rászorulhat egy kis szinezésre. Tisztelem persze a véleményét, de úgy lenne istenigazából hasznos, ha a lánc többi tagja is emlitve lenne, hogy melyek azok az elemek, melyekkel együtt az Ant jobb hangot ad.
    Mert így jelen helyzetben pl. valaki megveszi az ANT-ot, de mondjuk totál más karakterű a fejese, pont ott szinez rá, ahol már amugyis kicsit túl sok, a szegény vásárló meg értetlenül áll a végeredmény előtt.

    Pl. ha egy fejes kicsit magashiányos, annak jót tesz egy kicsit vékonyabb forrás, viszont ha ugyanezt beteszed egy eleve magaskiemelt DT990 alá, akkor a végeredményt hallva kevesen fogják isteniteni a forrást. Szóval ezért érdemes részletezni a dolgokat, mert az, hogy azt mondom X eszköz nagyon jó, Y meg gyenge, az sokat nem mond. Mindenki megveszi majd optimistán az X-et, aztán random jelleggel vagy bejön vagy nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák