Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tommmysun

    senior tag

    Köszönöm a sok kommentet. Tegnap ismét nyúztam kicsit az U7-et. És most két órán keresztül hajtottam, de semmi pattogás nem volt. Közben folyamatosan használtam mellette a gépet, szóval ment egy csomó minden a háttérben, de semmi pattogás :S. Én ezt nem értem. Nem tudom, hogy most ennek örüljek vagy sem. Mert ha az U7 hibás, akkor szerintem csak idő kérdése mikor jön elő ismét ez a gond.

    (#32980) vodkaboy22 Természetesen világos, hogy ez nem a több száz ezres kategória, de mondjuk azért több vélemény is arról szólt, hogy a 2-3-szor drágább füleseket is lealázza akár. De persze ettől még nem várnék pl. olyan részletességet, mint egy 100E-s fülestől, csak egy kellemes jól hallgatható fülest, aminél a mély orientáltság kevésbé zavarna, de az éles magasak már inkább :S. És amíg csak az alaplapról hallgattam a Superlux fejest totálisan elégedett voltam a hangjával, nekem az a karakterisztika teljesen bejött, persze hallható volt, hogy az alaplap már erősen szűk keresztmetszet hozzá. Ezért akartam valami használható alternatívát helyette .... nem csodát vártam, csak amiket a tesztekből és a véleményekből kiolvastam, hogy árához képest részletes, kiegyensúlyozott hangja legyen ..... hát ha a most leírt véleményeket előbb kapom, lehet hogy sem a Xonart, sem a 681EVO-t nem veszem meg, mert az eddig olvasottak alapján nekem teljesen más jött le a két termékről.... pedig ahogy írtam a fejes nekem első körben kifejezetten tetszett. És értem, hogy 25E nem sok a hifi világában, de ha a pattogás úgymond normális jelenség egy ilyen USB-s cuccnál, ami miatt nem csak zene hallgatásra, hanem kb. mindenre alkalmatlan, akkor úgy már szerintem 25E is sok érte.

    (#32977) .DLL Gondolkodtam a Musilandon is, de az nem váltja ki a hangkártyát, ráadásul azt csak Kínából tudom berendelni ... így nézve viszont nekem az már túl drága lenne, mivel még kéne mellé hangkártyát is venni.

    (#32979) krichd1 Hasznos proginak tűnik, de még mindig úgy gondolom, hogy a két nappal ezelőtti pattogás nem az USB-n "hallatszott át". Viszont tegnap azt tapasztaltam, hogy ha elindítom a TV tunerem, akkor ugyanúgy brutálisan megjelenik valamilyen alaplapi zaj (nem pattogás, hanem folyamatos zúgó-visító hang), de csak addig amíg le nem veszem teljesen a hangerőt a tuneren :S ... ami elég érdekes, mert mondhatnám azt, hogy azt a hangot már a tuner játssza át a normál TV-hanggal együtt, de közben a TV hangja egyelőre nem jön át csak a zaj :S :D. Szóval lehet, hogy ha átrakom a tunert ezzel a progival, akkor legalább ez a gond megoldódik. de ez már nagyon nem ez a topic.

    (#32987) makoss Mindenképpen kíváncsi lennék majd a véleményedre! Nem mondom, hogy már most ítéld el, mert lehet a te fülednek meg fejesednek jobban megfelel és zajban (ha nincs pattogás) meg részletességben mindenképpen jobb mint az alaplapi (bár az egyelőre kérdőjeles bennem, hogy 25E forinttal jobb, vagy annyival azért nem :S)

    u.i.: Mindenkitől bocs a hosszú kommentekért :B

Új hozzászólás Aktív témák