Hirdetés

Aktív témák

  • Xirtam

    veterán

    válasz IreN!CuS #42486 üzenetére

    Arról nincs információm, hogy felkerül-e a kocsira. Csak, hogy a szoftveres dolgokat a Microsoft fogja nekik kezelni. Persze ebből adódóan valószínűleg rajta lesznek az autón, csak úgy ahogy az AMD/Acer a Ferrari-n mert ugye Acer laptopokat használnak 8 gb rammal 4 maggal AMD-től.

    Aztán Gábor és Szujó tegnap megérkeztek Melbourne-be.

    Kubica tényleg vezette a Sokdát meg a Gokartot, viszont hosszabb távon nem bírja az alkarja. Így erre erősítenie kell a lengyelnek. Persze ez evidens, hiszen a szervezet azonnal lebontja az izmot ha nincs használva. Mivel az izom eszi a legtöbb kalóriát. A test pedig egy survival.

    Kicsit off de belefér:

    Yvan Muller:

    - Mennyire volt nehéz megelőzni a második futamon Michelisz Norbertet, a magyar versenyzőt?

    - Nagyon nehéz volt, mert ő kiválóan védekezett, és mindent elkövetett, hogy maga mögött tartson minket. Azt hiszem, az volt az egyedüli esélyem arra, hogy megelőzzem őt, ha történik vele valami rendkívüli esemény, ami végül be is következett, mert ha jól tudom, akkor elütött valamit a pályán, és ezt követően elment az erő az autójából. Addig viszont tény, hogy nagyon ügyesen tartotta magát előttem, és sehogy sem sikerült megelőznöm, bárhogy is próbáltam.

    Forrás: p1race.hu

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák