Hirdetés

Aktív témák

  • filo-p

    csendes tag

    válasz Pörp #3467 üzenetére

    Szia!

    Brókernet lévén sok mindent nem mondtak el Neked. Én ismerem, mivel találkoztam velük, takarítom is a szemetet utánuk, ugyanis:
    1. Független pénzügyi tanácsadással foglalkoznak... na igen, a kérdésem az lenne, mitől független? az ügyfél érdekeit nézi? Nem igazán, inkább a sajátját, a jutalékot, ezért nagyon sokan képesek embereken átgázolni. Ők egy-egy biztosító érdekeit képviselik, ugyanis azokat a termékeit ÁRULJÁK!!! Ha nekem az ügyfél a fontos, és nekem az, én nem árulok neki semmit, hanem megkérdezem mit szeretne, megnézem miben van benne, és felvilágosítom, utána ha kéri, tudok segíteni neki, és megkeresni azt, ami neki jó.
    2. Kijött egy összeg. Remek, még ha bele is fér, kifizeted minden évben. DE! Ki rakja be a pénzed és hova, meg miért? És ha valakire rábízom a pénzem, mi az, hogy nem nyúlhatok hozzá? Hagyjuk ezt! Megint kinek az érdeke? Teleszórták ilyen szemetekkel a piacot, de az ember pénze csak bent van, és nem kezelik, ez elfogadhatatlan. Neked adnak rá lehetőséget, mondjuk egy vagy két alkalommal ingyen áthelyezheted, a többinél durván fizetni kell, de egy ilyen időszakban hányszor kellett volna? És hányszor tették meg? Ennek a következménye, hogy az ilyen típusú befektetések átlagosan 50 és 80 százalék között buktak. A megoldás egyszerű lett volna, oda kellene figyelni az emberek pénzére, és nem csak passzívan berakni valahova, aztán majd lesz valami vele.
    Én ezt nem tudom elfogadni!! Gáz!!!
    És lehet ezt normálisan csinálni, és a TÉNY, hogy bármelyik intézet meg is tehetné, és ugyan meg is teszik az aktív kezelést, de a tényleges tőkét csak maguknak termelik meg, az ügyfél fel semmit!!
    AKTÍV befektetés az országban, ahol az áthelyezés INGYENES csupán egyetlen egy helyen van, egyetlen egy ilyen cég van, és az ügyfelek nem, hogy nem ismerik a mínusz szót, de veszteséget sem értek el!
    És én ehhez adtam a nevem, mivel a többi sajnos katasztrófa, volt, hogy megkerestek, hogy itt-ott dolgozzak, de miután 15 perc után nem mondták el, mit kell tenni, és milyen cég ez... felejtő.
    És a legfontosabb számomra. Ezeknél a cégeknél a legtöbb ember nem tudja miről beszél, nincs szakmaiság, hozzáértés a háttérben, és nincs ilyen termékük!!! Én úgy mondom el az embereknek, hogy a saját bőrömön tapasztalom, hogy basszus ilyen aktív kezeléssel akármit teszek, nem megy lejjebb :) csak nő a pénzem, mert van aki figyel rá, és erre én is akkor nézek rá amikor akarok, akár óránként!!! És nem egy év múlva az értesítőben tudom meg, hogy elbukott a pénzem!
    Nos, remélem tudtam választ adni a kérdéseidre és segítettem!
    Peti

Aktív témák