2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Doro PhoneEasy 332 - a mama lámpása

Az előző kettő után a harmadik Doro nagyimobil is a boncasztalunkra került. Ez sem a tudás bajnoka, de van néhány különbség benne.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A svéd Doro elég komolyan veszi az idősek támogatását, legalábbis műszaki oldalon. Bár mi most három készüléket kaptunk a Smartshoptól, a gyártónak ennél nagyobb a kínálata és akkor még nem is beszéltünk a mobiltelefonon kívüli eszközökről. Pedig ahogyan a múltkori cikk után a fórumon megjegyezték, az idősek egy elég fontos szegmens a telekommunikáció területén is. Elvégre gondoljunk bele, egy 20 éves megveheti a legújabb csúcsmobilt, miközben az időseknek sokszor még egy egyszerű Nokia vagy Samsung telefon használata is gondot okozhat? Emiatt zárjuk ki őket a modern világból, vegyük el tőlük a kommunikáció egyik lehetőségét?

Doro PhoneEasy 332gsm
[+]

Ezért jöttek létre az olyan vállalatok, mint a Doro vagy a korábban megismert Emporia, de talán lassan a nagy és ismert gyártók is észbe kapnak. Elvégre miért ne létezhetne mondjuk egy Nokia nagyimobil? Ráadásul a több szereplő itt is valamiféle versenyt indítana be, de legalábbis az árakat kicsit lejjebb vinné. Ez pedig megint csak fontos szempont, elvégre egy idős embernek a nyugdíja nem feltétlen éri el akárcsak az átlag fizetés összegét.

Doro PhoneEasy 332gsm
[+]

A Doro 332gsm is pontosan ugyanolyan méretű és kinézetű dobozban érkezett, mint két másik testvére. A kissé túlzóan nagy, zöld színű csomagolásban a készüléken felül a hálózati töltőt, egy headsetet és egy nyakakasztót találunk. Meg persze ott a leírás, ami szép vaskos, de nem azért, mert ennyire sokat tud, hanem mert több nyelven van leírva ugyanaz (persze magyarul is). Van viszont egy extra, ami a 332-höz alapból jár, a másik kettőnél külön megvehető tartozék. Egy asztali tartó/töltő állványról van szó, kedves és hasznos gesztus.

Doro PhoneEasy 332gsm
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.