Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe8719

    senior tag

    Sziasztok Srácok!

    Rég jártam erre, viszont mivel nem láttam még olyan topikot ahol ennyi szakértő van, így két nap nyűglődés után arra jutottam, hogy itt teszem fel a kérdésem.
    Az volna a tényállás, hogy egy ismerősöm elhozta hozzám a Huawei U8230-as (RBM2) cuccát, hogy valamit kezdjek vele. A jelenség az, hogy bármit csinálok vele, minden indításkor bootloop-ol. Recovery nincs (legalábbis a gyárit sem tudom semmilyen billkombinációval előhívni), stock 2.1 a ROM, root nem volt, semmi extra. Egyszerűen lemerült egyik nap, visszakapcsolás után pedig sikertelen volt a boot (a magam részéről valami appra gyanakszom hogy bajt csinált, de nem férek hozzá). Valami factory reset megoldás kellene, vagy SD-ről indtható TPT (ennek megtaláltam a billkombinációját, csak 'update failed' az üzenet, mert a kártyán nincs semmi visszaállítócsomag). Illetve bármi, amit tudnék használni.

    Életmentő lenne a segítség, ha bárkinek bármilyen tippje van, hogy mit tudnék kezdeni ezzel a sz@rral, nagyon-nagyon hálás lennék (vagy ha esetleg tudnátok olyan topikot ajánlani, ahol tudna valaki segíteni).. :W

Új hozzászólás Aktív témák