- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
istnag
addikt
válasz hhheni #18049 üzenetére
Nem tudom miket válaszoltak eddig,én ezeket tenném:
1.,Csinálnék még helyet
2.,Törölném a Market gyorsítótárat
3.,Megnézném,hogy a /cache könyvtárban nem ragadt-e be valami
4.,Törölném a Market frissítést,ha lehet már így 1.1/2 hete telefon nélkül nehéz emlékezni mik voltak...
5.,Ha minden kötél szakad data/factoy resetPersze, ha az első bejön már nem kell tovább menni
-
dominicheft
csendes tag
Hali
Az a bajom hogy az otthoni gépen nem akarja felismerni a gen1 zte blade nem tudom már hogy mit csináljak mert a drivereket felrakom de akkor sem akarja felismerni!
Mit lehet csinálni ebben az esetben?
-
esox
senior tag
IA2R romot használok, de kezd piszokul belassulni minden.
Főleg a tárcsázó... rakjam újra a romot, vagy csak clear cache/dalvik?
Sok hülyeség van felinstallálva az biztos, ha az uninstall is segít, akkor megcsinálom azt, de most már kezd használhatatlanul lassú lenni.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
FR33
aktív tag
Nem tölt a blade telefonom
Rádugom de csak a töltés jel jelenik meg de az indikátor csík nem megy. Másik samsung micro usb töltővel sem, autós töltővel sem, sima usb-micro usb töltövel sem: ( -
hamham
tag
Bladem ma reggelre lemerült, este lefekvés előtt nyomkodtam akkor nem volt semmi baja, ma mikor rádugtam a töltőre csak a zöld robotig jut, vártam már egy fél órát is hátha az akkumulátor gyenge még, de semmi. Godfather rom van fent Kelzsocától. Mit lehet ezzel kezdeni?
Recovery(5.0.2) bejön, marad az új rom? bár nincs sok időm romozgatni most -
skulll
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó, stabil rom-ot?
Stabil alatt értem, hogy nem indul újra, nem eszik sokat, és a funkciók is jól működnek.Gen2-es a teló, és kéne rá egy új rom.
Köszönöm előre is!
Üdv, Skull -
hamham
tag
airwawes
Azért nem nyúltam hozzá mert eddig kiválóan működött, de jó lenne még életre kelteni mert kéne egy-két dolog a telórol[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Ismét újabb kiadás : cm9
-
donjohnson
addikt
válasz korcsillio #18069 üzenetére
elnéztemköszi, ki is próbálom
[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
TRob1
veterán
válasz donjohnson #18070 üzenetére
Szerintem a mai, május 14-i kiadásra gondolt, legalábbis nekem azt mutatja.szerk: Ok, akk. semmi.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
GrandS
senior tag
válasz korcsillio #18069 üzenetére
Valami nem ok a linkedben.
-
GrandS
senior tag
válasz korcsillio #18073 üzenetére
Így már ok. Kösz!
-
korcsillio
addikt
-
korcsillio
addikt
1-2 hete kísérletezek a cm9-el,de ma meguntam Megy vissza a jól bevált IA2R
-
Slyer
senior tag
az hogy nekem gyorsan lemerül az lehet kernel függő? (ice armor 2 reborn van most a telóm) milyen kernelt ajánlotok?
-
darthdenes
tag
Valaki fel tudná tölteni valahova ezt a képet!
Sajna a link már nem él hungarodroidon.http://zteportal.eu/wp-content/uploads/2011/12/ice-armor-holo.png
-
korcsillio
addikt
Tudna valaki segíteni abban hogy miért tetű lassú a videó lejátszásom?(Mobo-val,Mx-el is,avi,mp4 stb.formátumokban)
-
apeelme
addikt
-
Sulthekk
aktív tag
Igen, UV kernel okozhatja. A Hungariandroidon megtalálod az eredeti TomG féle kernelt, attól sok embernek megjavult már.
korcsillo:
ICS alatt szoftveresen megy a dekódolás, ezért szaggat. Valószínűleg nem fog változni a jövőben sem, bár én még látok esélyt egy nagyon ronda hack-re, ami talán működhet, de az nem most fog jönni. Már ha jön, én nem ismerem eléggé a kérdéses QSDP5-öt, hogy megcsináljam... -
donjohnson
addikt
válasz donjohnson #18084 üzenetére
jaj, de vaksi vagyok, hisz ott van az iar2 reborn alatt.
megvan. csak nem létezik már.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Slyer
senior tag
válasz donjohnson #18085 üzenetére
áhh valami más hely ahonnan le lehetne tölteni? nem találok mást.elvileg megtaláltam máshol, de nem vagyok benne biztos hogy ez az e. a neve ugyan ez, a mérete 3,74mb. elvileg ez az?
[ Szerkesztve ]
-
greenmaur
tag
Hali
Szeretttem volna TPT-vel particionálni a telefonom, az update from T-Flash folyamat sikeresen végigment, de amikor ujraindult a telefon már nem volt rajta recovery. Mondom nem baj majd fastboot-tal rakok fel azt is de a számitógép nem észeleli a telefont semmilyen szinten és a fastboot mindig <waiting for device> üzit dob. A telefon meg bootloader mode-ban indul ujra mert sem ROM sem recovery nincs rajta. Valaki tudna segiteni hogy mi a megoldás ?
[ Szerkesztve ]
-
Sulthekk
aktív tag
Nekem sajnos már nincs meg a Tom_G-féle, de Turies alapú burstlam-féle kernelt azt tudok adni, elméletileg azzal sincs probléma.
[link]
Az, hogy telepítésnél Skatet ír, ne zavarjon, annakidején elírtam, és lusta voltam javítani. -
Slyer
senior tag
kernelt csak simán recoveryből dobom fel minden wipe és format nélkül ugye?
-
apeelme
addikt
Javítottam a link-et az eredeti kernel-nél, köszönöm a figyelmeztetést...
-
Sulthekk
aktív tag
válasz greenmaur #18094 üzenetére
A Swedish Snow az nem GEN1->GEN2-es TPT? Ha az egyáltalán elindult, akkor neked soha nem volt valódi GEN2-es... Akkor viszont a GEN3-as el sem indul, mert ahhoz GEN2-es firmware kell. Mi volt az első TPT amit futtatál?
Nézz ki innen egy GEN2-es particionálósat, a GEN3 az gyakorlatilag halott, nincs rá fejlesztés: [link]
[ Szerkesztve ]
-
airwawes
tag
A MIUI témámat frissítettem megint. A zenelejátszó főoldala fogalmam sincs miért de csúnya volt, (témaválaszó hibája miatt).
Lecseréltem a görgetőgombot vagy mi
Lecseréltem a pipa jelet (Az előző nagyon nem illett oda.)
Az ébresztőóra beállításánál a hozzáadás (+ gomb) látható lett.
Képek a változásokról: 1.link 2.link 3.link 4.link
Letöltés:Telepítés ugyan úgy, (SD/MIUI/themes mappa) ICS ALAPÚ MIUI-n nem teszteltem!
[ Szerkesztve ]
--Vodafone Smart Prime 6-- --Dell Inspiron 3542--
-
greenmaur
tag
-
furti40
csendes tag
valaki nem tud˘˘˘˘˘zte blarira 4.0.2;;;; jóóóó lenne kösze
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest