Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabe8719

    senior tag

    Gyári állapotról sikeresen felrámoltam a IA2 rebornt, és azt kell mondjam, elképesztően jó. Az animációk nagyon tetszenek, hihetetlen szmúsz az egész, egyszóval: királyság! Apeelme, Kelzsoca, óriási respect a munkátokért!:R

    A gondom viszont nekem is az mint a többieknek: az akksi. Annyira nagyon nem vészes, de a godfatherhez képest (pedig azzal sem voltam ilyen téren maradéktalanul elégedett) már ezt is rendellenesnek tartom, konkrétan 10 perc dühös madarak után 7% mínusz az eredmény, és fél napja van fenn a rom. Minden a leírásnak megfelelően történt, fenn van a javítócsomag (még első indítás előtt fel is dobtam, wipe megvolt rom install és a javítócsomag után is), egyedül kernelt nem cseréltem utólag, hanem a telepítővel együtt felment a pakk és úgy van még mindig.

    Azon gondolkodom, hogy felraknám a szimpla IA2-t az összes mellékelt csomaggal együtt, a kérdés az lenne, hogy hozza nagyjából ezt a felhasználói élményt? Vagy van rá mód, hogy ezt a témát/áttűnéseket, stb. valahogyan áthegeszteni máshová? (gondolom nem, és tudom hogy fail a kérdés, de azért mégis.. :DDD )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák