Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xSide

    őstag

    válasz kelzsoca #10333 üzenetére

    Szép és ötletes munka:)
    Az integrált alkalmazások beállítási lehetőségei egy menüpontból elérése ideális (lesz).
    Nem vagyok CM fan, legutóbb ux1 egyik romját tettem fel ott sem ment pár alkalmazás.
    (origo, application folder stb)
    Gondoltam ki próbálom ezt is, sajnos tényleg sok volt (még) a hiba benne. ha javítjátok nézzétek már meg a kernel wifi részét is, mert nem igaz hogy 2-300 kbyte/s sebességre képes csak pc-teló közti fájlmásolásnál a kiszivárgott romoknál tapasztalható 1600-1800al szemben.
    Másik, amit jó lenne még javítani az a betűtipus váltásakor (fontchanger appal és manuálisan bemásoláskor is) fellépő hiba ami csak cm romokban van jelen, ha hosszabb vagy két sorba fér ki egy alkalmazás neve akkor ne négyzetekkel tűzdelje tele, hanem írja ki rendesen:)
    Launcher-től is függ melyiknél mi jelenik meg mivel a Go engedi a fontok módosítását és sajátjaként kezeli ott jó, viszont más alkalmazásoknál (root uninstall, fájlkezelő stb) előfordul.
    Tudom, hibás a fontkészlet mondanátok. Erre azt válaszolom a font rendben van hisz kiszivárgott romoknál jó!
    Erről jut eszembe, cm-ből portolt energia widgetek rendezhetősége kiszivárgott romon hibátlanul megy és nem csak a lista elejére rakva rendezhető..
    Ennél a romnál beragadó ikonok is voltak gps hiába ki volt kapcsolva, halványan azért ott volt, wifi 100%-on egy pöttyöt mutatott.
    Nagyon tetszik ennél a romnál az animáció különlegessége és gyorsasága, minden egyes tevékenységnél vártam mi újat fog még mutatni:)
    Remélem a hibajavítással megszületik végre egy teljesértékű magyar fejlesztésü cm átirat!
    Csak így tovább, jó uton jártatok eddig is, de ha ez összejön az maga lesz a romolás csúcsa :C

Új hozzászólás Aktív témák