- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
dragon1993
őstag
N208-nál gyengébb jelnél eldobja magát a wifi.
-
kungzi
veterán
válasz dragon1993 #45856 üzenetére
nekem még akkor is megy, mikor már csak a kis pont fehér, tehát a 3 csík már nem
más:
vki mondj már jó tplink wifi router beállítást. nekem nem megy 10mbit/s fölé a sebesség, pedig a net upc 120 és a wifi is bírná
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
Lehet hogy az enyém se fogná vissza ha nem futna rajta vagy 10-15 torrent De hát az Ubuntu 11.10 -et seedelni kell
Beállítások: WiFi dobálások elkerülésére ott a WiFi Analyzer app. Szépen kideríthető a szabad "pihenő" csatorna amire a routert állítanod kell majd. Én az egész lakást körbe jártam, majd fixen a szabad csatornára tettem. Azóta nincs is hibám.
(#45861) dragon1993
Biztos hozzáértő csinálta Ez olyan mxEgyHíjjánHúsz féle megoldás lehet.
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
ux1
addikt
válasz zszabika #45865 üzenetére
Általában a merülés erőssen függ az alkalmazástól. Ritkán játszom, de van olyan amivel végignyomom a metrón, kb 40 perc és alig merül. Pl. JevelsDelux, Yahtz Me. Az igényesebbek meg leveszik a felét ennyi idő alatt az akksinak.
Az n208-nak nálam ettől függetlenül jó az akksifogyása. Éjjel kb. 8 óra "alvós" WiFi után 7%-ot esett. 3x ébresztett is ( e-mail ment a fiókomba ) úgyhogy ki lesz kapcsolva Ez jobban érdekel minthogy játék alatt menyit eszik.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Rivaul
addikt
A Big D2 végre nem futtat minden xart ha kell ha nem. Eddig minden romon az alkalmazásaim fele elindult egyfolytában magától. Ezen 12 óra alatt is csak az pörgött amit én indítottam el s semmi más
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
PpenoO
őstag
kelzsoca, ux1 vagy bárki aki tudja.
Van arra mód, hogy a SDIV rom audioért felelős részlegét (micsoda szakmai zsargon ) átlehessen varázsolni N208 romba? Teszteltem már pár féle romot, az N-esek jönnek be a legjobban de viszont ennek a romnak a legrosszabb a hangminősége, legalábbis CX300as fülhallgatóval érezhető különbség, nem is kicsit.
-
PpenoO
őstag
válasz domerator #45870 üzenetére
update: mérgembe leüvöltöttem a teló fejét, hogy merészelt összetörni...kevés, barna, nagyon büdi lé folyott ki a hátlap illesztésnél és mire újra ránéztem a kijelzőre már nem volt rajta repedés
Felejtem el, te meg vigyázzál Defy úrfival, az képes és magától összetörik
[ Szerkesztve ]
-
zszabika
aktív tag
Tényleg tré a hangzása a cm7 romoknak?Akkor fel sem rakom,pedig ezt a kelzsoca féle 208-ast akartam.SDlV-nek nagyon jó hangzása van,maradok is annál szerintem.Nameg úgytudom a cm7 romokat a játékok sem nagyon komálják.
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
esox
senior tag
Láttátok már az új market app-ot?
Majdnem egyszerre csináltam két telód SDV rommal, az enyémen azóta is a régi market megy, kollegámén az új. Én az újat szeretném, de nem akarja befrissíteni magát, Ő a régit szeretné vissza. Megoldható lenne vmi update zippel, hogy a régi market visszamenjen az Ő telójára, egy másik update zippel pedig az új market az enyémre?__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
-
marcusa
addikt
válasz zszabika #45872 üzenetére
A hangzást én pont nem próbáltam ki SD Romokban, pont azért, mert a játékok sokkal gyengébben mennek rajtuk mint a CM-eken és így addig nem jutottam el. Kipróbáltam először a dühös madarakat, de sokkal jobban akad mint CM alatt.
Egyébként a hangzást CM alatt is nagyon jól be lehet lőni, én is szeretem ha szépen szól a zene, és elégedett vagyok a CM-mel, szerintem tégy vele egy próbát.[ Szerkesztve ]
:-)
-
PpenoO
őstag
válasz zszabika #45872 üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az N208as romot nem próbáltam még, de a korábbiakból párat igen és ott nálam jelentekezett a gyengébb hangminőség. Alacsony dinamikát tapasztaltam ami főleg a mély hangokra volt negatív hatással illetve magas érzékenységet produkált ha az ember több basszust akart, magyarul torzított.
Melóhelyről nem tudom elérni a changelogot...de kétlem hogy változtattak volna valamit is audio téren.
-
ruppotlan
tag
A GPS eszméletlen jó lett a Big Daddy II-vel, még a lakásban is talál műholdat, elég ha van a közelben egy ablak. Hibát még nem találtam. És egyelőre úgy tűnik (kop-kop), hogy a Viber is működik, ami eddig a vesszőparipám volt a főzött romokkal.
-
zszabika
aktív tag
válasz PpenoO #45876 üzenetére
cm_blade_full-209.zip (Wed Sep 28 2011 10:53:04 GMT+0200)
Gallery3D: Scroll the "Share" popup menu if needed. (android_packages_apps_Gallery3D)ring lockscreen: Adjust bottom margin for mdpi devices (android_frameworks_base)leo: update leoupdate (android_vendor_cyanogen)Traditional Chinese: Update translations (android_packages_apps_CMParts)Traditional Chinese: Update translations (android_packages_apps_Camera)Traditional Chinese: Update translations for voice quality filter (android_packages_apps_Phone)Traditional Chinese: Update translations for profile (android_packages_apps_Settings)Fix for secondary ring layout in landscape (android_frameworks_base)PT-BR: Add missing translations (android_packages_apps_Settings)Bluetooth: Prevent NPE on sharing (android_packages_apps_Bluetooth)Ja bocs a 208-as kellett volna.Na mindegy mostmár kinthagyom hátha valaki kíváncsi rá.
marcusa: Köszi az infot! Lehet hogy kipróbálom csak előbb adják vissza a Plédemet a szervizből.
[ Szerkesztve ]
"Ha meztelenül futsz egy fa körül 80km/h sebességgel,lehetségessé válik,hogy megb''zd saját magadat." Albert Einstein
-
hippo0315
senior tag
Szeretném megkérdezni, hogy mi a teendő, akkor, ha a régi Android Market van fenn és szeretném elérni hogy ne frissüljön az újra.
-
Salex1
őstag
Egy kis segítség kellene!
A kollegámnak van egy Bladeje, a gyári 2.2-vel (nincs root stb.) Egy marketes progi telepítés közben kifagyott, és most nem lehet bekapcsolni, vagyis be lehet, de csak az android logóig jut, és az villog egészen az akku lemerüléséig. Próbálta a HR-t, de csak az FTL logó jön be és ott megáll, semmit nem lehet csinálni.
Van valami ötletetek? -
pch
senior tag
TP-Link egy f@s.
Én 3 routert vittem vissza ezzel a hibával.
Most edimax van. az se egy csúcs, de legalább működik.pch
http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
zszabika
aktív tag
válasz bálesz #45898 üzenetére
Hát azt még véletlenül se tedd fel!
T-s az mit takar,T-mobile? Akkor nehogy rárakd a Telenor-ost.Főzött romot rakj fel szerintem.Az megoldja a "problémádat"
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest