Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz AnTigy #36300 üzenetére
Amúgy itt vannak battery modok CM-hez.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz Segnior_Barthez #36295 üzenetére
Srácok mondjatok tippet légyszíves, hogy mi a frászt csináljak, mert kidobom ezt a sz.rt...
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
szezso15
addikt
válasz AnTigy #36300 üzenetére
Na jó, elmondom, mit csinálok...
1, Optimus 2X téma portolása SD3/SD3RE/VSII ROMokra
2, Saját témám elkészítése (erről nem mondok semmit, meglepetés )
3, Dell Stage téma portolása az előzőleg említett ROMokra4, Battery MOD
(#36303) Segnior_Barthez: Recovery-be bemész, Advanced menüpont alatt tolsz egy Wipe Dalvik Cache-t!
(#36306) Mr X : Ezt nem értem, van egy bootanimation.zip, azt kell felülírni és kész!
Az elején a droid az a splash image a boot.img tartalmazza, a Chinese Summer ROMokban cseréltem már!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Mr X
veterán
válasz szezso15 #36297 üzenetére
Amúgy felötlött benne megy kérdés bootanim ügyben. Feltűnt, hogy a romodban ez két részből áll. Először az Optimus 2X logó, aztán egy android logó. Ezek valójában egy animban vannak? Szóval, ha flashelek rá egy másik bootanimot, akkor mindkettőt felülírja? Vagy van valami extra trükk?
-
AnTigy
tag
Köccke Hiába mindig tudtam, hogy az X-ek (aka mutánsok) super human (emberfeletti) képességekkel rendelkeznek ...... bazze ezt is kiszúrtad . Mellesleg ha jól emléxem amit én javasoltam az uaz mint az általad linkelt első, csak kékben ( na jahh szezsó a ciánt kedveli )
[ Szerkesztve ]
Minél többet megismersz, annál világosabbá válik milyen keveset is tudsz
-
Mr X
veterán
válasz Segnior_Barthez #36303 üzenetére
Ha hangerő le + bekapcs gombbal bejutsz recovery-be, akkor formatok után dobj fel valami újabb romot.
AnTigy:
modaco-n sok hasznos dolgot lehet találni.
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
Mindenkinek itt válaszolgattam, láttátok? Errefelé kattintani
szerk.: Az akkor jön elő, ha nincs bootanim...
(#36314) Segnior_Barthez: Akkor dobj fel egy recoveryt!
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
Fireman67
aktív tag
válasz #40993792 #36284 üzenetére
Őrizet? 3 nap?
Unoka Öcsém 30 percig hagyta magára a kocsiját Debrecen egyik piacánál és elvitték a drága magnót, meg szétroncsolták az ajtót... Na ez nevezik "őrizetlennek"...
A 3 napos akku idő az meg a szabadláb' Droidéknál!Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
Mr X
veterán
válasz Segnior_Barthez #36314 üzenetére
Ha lenyomod a hangerő le gombot, megnyomod a bekapcsoló gombot, de a hangerőt továbbra is lenyomva tartod, nem jön be semmi?
-
Segnior_Barthez
senior tag
nem adja be a recoveryt. nem ad be semmit. csak a robot a végtelenségig. nyomhatok én akármit. power+, power- ,ezeket a menü gombbal kombinálva, aksi-ki-be... tökön szúrom magam... de ezt már eljátszottam az igoval is 4-5 éve... de nem tanulok belőle
-
Mr X
veterán
válasz Segnior_Barthez #36317 üzenetére
Keresd meg Keeperv85-öt, ő a szakértője az ilyesminek.
-
AnTigy
tag
válasz Segnior_Barthez #36317 üzenetére
Szvsz akkor marad a totál hard reset, SD formázás, r4root, CW reinstall, SS RLS4b újratölt.....
[ Szerkesztve ]
Minél többet megismersz, annál világosabbá válik milyen keveset is tudsz
-
Segnior_Barthez
senior tag
annyi hozzá tartozik a tisztán látás végett, hogy:
1, a recovery.img nem települt teljesen, ezt követően mentem tovább a rom managgerre.
2, tisztán végigzongoráztam a wipe törlés folyamatát
3. elvégeztem a backuppot
4. a svéd rom feltelepült és működettem 1 órát, amikor restartoltam-> azóta csak a robothttps://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
szezso15
addikt
-
pch
senior tag
a gsf19 felmegy a sima 2.2 kioasztásra?
Nem igazán megy az angol, de leírásba van egy ilyen rész: 50mb /cache on tmpfspch
http://sb-soft.hu - "A" számlázó
-
Segnior_Barthez
senior tag
találatam itinert, emitt holnap próba. mégegyszer köszönök minden építő, és segítőkész ötletet
-
nonames
tag
Jó estét mindenkinek!
Ma nem nagyon volt időm erre járni /festés volt ezerrel/.
De ma vagy 300 e-mailt kaptam, percenként csipogott a telefon, erről a fórumról jöttek a szép kis levelecskék. Szeretném kikapcsolni ezt, igen tudom hogy a beállításoknál ott alul ki kell lőni az e-mail értesítést, de hiába állítom be akkor is jön tovább már tegnap előtt megcsináltam egyszer. Hogy kell kilőni ezt?Szezsó15: Grat az új rom-hoz, majd kipróbálom, csak most tesztelem a Face to Face-t. Erre esetleg tudnál válaszolni? [link] Visszanéztem de nem láttam hogy írtál volna rá.
Más:
-Face tot Face a rom s azt tapasztaltam (cut the rope - a békás) Nagyon akad a játék, hol a béka, hol a csillagok tűnnek el, próbáltam rep módban, úgysem ment. Biztos van valami megoldás de nem vágom
-Másik bajom, fullra eltünt a feladatkezelőm nincs a menübe lenne egy két alk amit ki kellene törölnöm.
-Superuser-t nem tudom mire jó Néztem neten de nem találtam semmit
-Tapasztaltam olyat, hogy a Go sms go-ban nem tudok MMs-t küldeni, nem tudom a telben hol lehetne állítani valamit, már keresgéltem de semmi.
- Face to face-hoz bármilyen CM7-es témát fel lehet rakni ami Theme Choserrel műkszik?
Ne haragudjatok ha sok hülyeséget kérdezek de számomra fejtörést okoznak
Előre is köszi ha tud valaki segíteni.
Üdv.: Nonames
-
Mr X
veterán
válasz nonames #36340 üzenetére
Jobb oldalt, ahova berakted ezt a topicot kedvencnek, a kis borítékos ikonra nyomj rá, hogy ne legyen bepipálva. az határozza meg, hogy kérsz-e értesítést az új hsz-ekről vagy nem.
Cut the Rope: F2F alatt nekem sem volt jó, szezso romjával megy rendesen.
Alkalmazásokat ki tudsz lőni a beállítások -> alkalmazások -> futó alkalmazások résznél is, alkalmazások kezelése résznél tudod törölni az appot, ha már nem kell.
Superuser adja a root jogot az azt igénylő appoknak.
MMS: APN-ek be vannak állítva? Be van állítva a Go SMS beállításaiban, hogy az MMS-t is ő kezelje?
Bármilyen CM téma jó rá.
[ Szerkesztve ]
-
nonames
tag
Köszönöm segítséget!
Apn nekem úgy van állítva hogy a netre ne menjen a telofon csak wi-fin keresztül. melyiket kell kipipálnom hogy az mms menjen? De a Go-ban úgy van hogy a telo kezelje.
A feladatkezelés más romoknál: sőt azt hiszem a gyáriban is mintha lenne külön feladatkezelő, nem kell végigmenni ezt az utat, de azért köszi mert már nem emlékeztem rá
(#36342) szezso15: Köszönöm meg nézem rögtön. Nagyon sokáig tartott a mai napotok végigolvasása főleg az éjszakáé
Még egy:
Titanium Backup: Előző rendszerből (SD3r) backuppoltam, felraktam pc-re a mentést ha azt most ráteszem a megfelelő mappába akkor azt lehet visszaállítani? Programok végett lenne fontos, és azok beállításai miatt.
[ Szerkesztve ]
-
nonames
tag
válasz szezso15 #36348 üzenetére
meg is van a Vm heap progi, ezt alapjáraton 24-en kell tartani s mikor valami memória vagy proci evőset csinálok akkor érdemes fellőni? Amúgy mi az a Vm heap? Mi és mit csinál? Van időd elmagyarázni? Ja és a full Hd hogy ment az éjjel? mi a formátum?
Bocsi a sok kérdésért, ha sok nyugodtan mondjad nem sértődök
-
szezso15
addikt
válasz nonames #36349 üzenetére
Nos...
A custom (főzött) ROMokban nagy százalékban 32M-re van állítva, ezen érdemes tartani!
A gyári (Tré, Telenor, Voda pl.2.2-es) ROMokban 24M az alap érték, ezt érdemes feljebb állítani, mindjárt rájössz miért...A VM Heap Size azt határozza meg, hogy egy adott programnak mekkora helye lehet (mekkora szelet a RAM-ból, ha úgy tetszik) futni.
32-nél feljebb nem nagyon érdemes állítani, mert ennél több általában nem kell egy programnak a megfelelő működéshez!
Valamint azért sem érdemes, mert magas Heap Size-nál előfordulhat, hogy a Kamera keresőjének képe, valamint egy nézett videó (bárhol, Youtube-on, stb.), becsíkozódik.(Igen, az aminek hallatszik, csíkok lesznek a képernyőn)A FullHD, nos
A végső, amivel kísérleteztem:
Repülő mód + MoboPlayer (ARMV6-os kodekkel) + proci 806 Mhz-en, minden program kilőve + minimum fényerő
Így sikerült egy videóklip (David Guetta legújabb számának klipje, ha izgat) lejátszásánál 5-6 FPS előbányászni, a Cyan Suprise II-vel...Kb. erről ennyit
(Viszont ilyenkor egy 720p videó akadás nélkül ment!)[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest