Aktív témák
-
MxM19
aktív tag
Ha már itt tartunk akkor én is csináltam egy tesztet.
Rom aceToFace
CPU Speed:750MHZ(igen.Bírja.Majdnem hogy stabil egyfolytában)
Ram:512MB(szabad ebből kb@310)
Memória kártya:Verbatim MicroSD 2GB.(gyári)[ Szerkesztve ]
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
Xander_T
tag
válasz Ricardo #35294 üzenetére
Ezzel mi a gond? Vannak valamiféle negatív visszhangjai? 1 hónapja használok ilyesmit, eddig elszíneződést nem tapasztaltam, pedig fehér a készülék. Persze tudom, olcsó húsnak híg a leve, de nagyon csábító volt az a 200ft postával Kínai telefonhoz kínai tok dukál
Látom Antutu mánia uralkodik a fórumon, kíváncsiságból lefuttattam Blue Ginger V5-ön olyan ~1530 körüli értéket produkál.
[ Szerkesztve ]
-
MxM19
aktív tag
-
umek7
őstag
Igazából az antutu akkor lenne mérvadó ha mindenki egyforma SD kártyával dolgozna, bár még akkor is lehet eltérés.
Nálam meg alig dob valamit az SD, mégis viszonylag nagy pontszámban vagyok [link]
@ Mr X: Valami biztosan nincs rendben az SD kártyáddal, csak jelzem.
[ Szerkesztve ]
-
RtgLaci
tag
válasz apeelme #35277 üzenetére
Bizony megfogta! Én egy övre akasztható mágnesfedelesben tartottam, ami belül ilyen puha sárga kordbársonyszerű anyaggal van borítva. Na ott, ahol a két mágnes rátapad a tokra, iszonyúan megfogta a hátlapot és semmilyen módszerrel azóta sem szedhető le. Most inkább fekete szilikongumi tokban van.
Angol nyelvleckéket adok - veszek :) <<Xiaomi Mi 10T... :)>>
-
krypton
senior tag
Simple Stir Fry ROM-hoz hogyan tudok több .zip fájlt is feltelepíteni? Nekem úgy tűnik, ha egyszerre többet telepítek (Téma, CRT, stb.) csak az utolsó működik. Innen szedem a cuccokat, ha ez számít.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Próbáljátok meg az SD-t leformázni kártyaolvasóban PC-n az Sd Formatter v3.0 szoftverrel úgy, hogy full overwrite és size adjustment opciókkal.
Nekem egy Toshiba 3 éves 4 gigás SD-vel a TF6 ilyen értéket csinált (nem először tapasztalom az efféle formázás előnyét és PC-n is érezni a különbséget):Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Thoty
senior tag
Sziasztok!
Gariztatásban tud esetleg valaki segteni? Használtan vettem a Blademet, de nem kaptam garlevelet hozzá.
Sajna a digitizer része meghalt (nem érzékeli az érintést)Le lehet ezt valahogyan gariztatni a T-nél?
Ha lehet, PÜ-t írjon aki tud segíteni, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
Héka, héka csak nyugalom!!!
Picit légyszi lazuljon el mindenki, úgyis nekem a nagyobb
*Hajrá Loki!* i15+
-
domerator
veterán
Én úgy tapasztaltam, hogy igen.
Amikor meglett a blade, akkor az első néhány romcserénél furcsa akadozások, röccenések, de még FC-k is voltak, amik másnál nem fordultak elő itt a fórumon, pedig megcsináltam a formatokat/wipe-okat... aztán fogtam magam és az egyik romot egy ilyen módon leformázott, tök tiszta SD-vel tettem fel (egyébként már a PC-n a kártyaolvasóban is sokkal fürgébben másolta át a romot, mint formázás előtt). MInden simán működött elsőre!!! Azóta ha lehet, akkor csak ilyen tiszta, formázott kártyával cserélek romot.
Fentebb linkeltem a score-t... egy legalább 3 éves Toshiba kártya szerinted ekkora ász, hogy 12MB írást (!) és 16MB olvasást produkál 600MHz mellett?
Szerintem egy próbát megér...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Mr X
veterán
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest