Hirdetés
Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
Kis tapasztalat megosztás
SS5 (GEN2):
pro: elég stabil.
kontra: nincs globális eq., panelrengetegben sok hold mellett is lassan pozícionál. (agps)GSFb15:
pro: Általában gyorsabb működés (menük, kapcsolatok felépítése, gps, alkalmazások nem akadnak), globális eq., gps panelrengetegben is 20-30mp alatt pozícionál (apgps), pusztában 2mp
kontra: Videófelvétel csak 640x480-ben és azt is igen f@sul.Cyanogen (142):
pro: Az appdrawer gyors.
kontra: Az összes effekt, animáció leredukálva, a menükben eléggé akad nálam az egész rendszer, nincs SIM kezelés.Tisztában vagyok vele, hogy az utóbbi kettőnek gyakorlatilag léteznie sem kellene, tehát bugosak. A SIM kezeléssel kapcsolatban értem én, hogy gőzgép, de a gsf-ben működik, tehát megoldható lenne. Ő dolguk, ingyen kapjuk, egy két fehér hollónak hiányzik, ezért kéretik nem megkövezni, ez van
A fényképezés és videóhoz annyit, hogy tudom, hogy nem DSLR, meg RedOne, de telefonálni az összessel lehet, viszont a hardver a tokban van.Saját tapasztalat, nem tényként kezelendő.
Rickeffe
Aktív témák
- Külpolitika
- Asztalos klub
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest