Aktív témák
-
rongaucho
tag
Sziasztok!
2 hetes a blade-em, a töltővel viszont most valami gond van.
Ha rádugom hlózatra, nem tölt, csak jelzi, hogy töltőn van a "villámjellel". De nem megy a töltés sík.
Szgépre csatlakoztatva ugyanez, de a telefonban lévő SD kártyát azonnal felismeri a PC.Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az esőkabátom zsebében volt és nagy esőben voltam kint, de ha megázott és tönkrement, a PC-vel az USB kapcsolat miért működik? Csináltam már egy restartot is a blade-en, de semmi javulás.
-
Keeperv85
nagyúr
Egyszerűen meg lehet valósítani:
1, Felteszel egy stock recovery-t update.zip-ből
2, Elindítod a még meglévő rendszered, tehát nem csinálsz a telóval semmi mást most, csak a stoc reco megy fel előtte.
3, Parancssorból vagy a kikapcsolás menüből behívod a recovery-t, ahol most FTM nek kéne lennie ugye
4, Ott vigyorog a képernyőn egy "3c" recovery nevű hiányos kék-citromsárga recovery, összesen 4 sorral... -
Robinho18
csendes tag
Sziasztok!
uotos témát tettem fel és azt irja hogy az állapotsor müködése leállt..
Ilyenkor mi a teendő? Megoldható a probléma?ZTE Blade SD3
-
kentucky
őstag
-
Keeperv85
nagyúr
Elképzelhető... Ezért is nem szeretem a Terminalból, meg az ideiglenes root kombinációból álló megoldásokat a recovery felrakásra.
@api29: Nekem folyton ezt hozza most be, ha nem a Hang+Le gombbal megyek a reco-ba. Ott bejön az FTM rendesen. (A Vodás frissítést akartam megnézni, de közölte, hogy bevehetem tövig...)
[ Szerkesztve ]
-
rongaucho
tag
Az USB kábel és a töltő is nálam volt. Kipróbáltam volna már másik kábellel, de sajnos nincs...
update: Közben mégis elkezdte tölteni. Most vagy közben megszáradt vagy lehet, hogy 20% alatt nem jelzi még vissza a csík a töltést, mindenesetre most jó. De inkább az előbbi a megoldás, még a hajszárítót is ráengedtem kicsit.
Köszönöm a segítőkészséget!
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Nincs ennek semmi baja, csak szimplán be tudja hívni a recovery maradékát még valahonnan, ha szoftverrel megyek neki. Lehet valamelyik gyorsítótár nem ürült ki a wipe alatt.
A viszont biztos, hogy Vodás csomag sem, meg a T-sek sem mennek rá, mert egyből megérzik, hogy nem gyári állapotban van... de mondjuk ezt eddig is tudtam/sejtettem.
-
Greg-77
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan hiba jött elő kb egy hete, hogy néhány program (opera mini, dropbox, go sms pro, még néhány) frissítése nem sikerül a marketről! Azt írja update unsuccessful! A többi program frissül rendben. A mobilom t-s gen2 és 2.2! Van akinek volt hasonló gondja?
-
maggi1886076
addikt
sziasztok!
ismer vki olyan facebook programot, amiben be lehet allitani hogy a kepet melyik mappaba toltse fel a telo?
a masik problemam, hogy vannak olyan romok, amikbe a fancy widget pro nem frissit.most ux1 legujabb romja van fent.Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
DIEGO15
őstag
Ha már facebook, van olyan app ami a 0.facebook.com ot használja?
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz maggi1886076 #33271 üzenetére
"a masik problemam, hogy vannak olyan romok, amikbe a fancy widget pro nem frissit"
Már máskor is mondtam másnak: a virágbolti verziók nem is. Tán meg kéne venni. Olyan program nem létezik ugyanis, hogy "fancy widget pro"...
-
beni3d
aktív tag
sziasztok! űberhelp/tapasztalat kéne!
napozás közben kint hagytam a telfonom a teraszomon, mikor is jött az eső, és elég csúnyán elázott- sajnos kintmaradt.
kijelző védő fólia, és tok volt rajta, de állt rajta a víz, sajnos későn jutott eszembe, hol is hagytam.
akkor még működött tökéletesen, elővigyázatosságból szétkaptam- aksi alatt is víz
kiszárítottam, megtörölgettem, kapcsolnám be- zöld droid, boot logo. ahelyett, hogy a bootlogo (esetemben kék droid körül csillogó fény) után a menü jönne be, újra a zöld droid virít a kijelzőn, kapcsolna be újraegyszóval bootloop, és nem csak az animáció akad meg, mintha kikapcsolna, és kapcsológna be újra automatikusan.
pls help!!
-
bigdadylaci
tag
hali.
Másnál two face VI alatt rendben megy a képernyő forgatás? Nálam nem akar pedig:-ADW beállítások -> UI beállítások -> Képernyő beállítások -> Tájolás érzékelő (automatikus/érzékelő)
-Beállítások -> Extra beállítások -> Megjelenés -> pipa a 0, 90, 270 fokokhoz
-Beállítások -> Megjelenés -> Képernyő forgatása (bepipálva)Ötlet?
-
Rickeffe
aktív tag
Kis tapasztalat megosztás
SS5 (GEN2):
pro: elég stabil.
kontra: nincs globális eq., panelrengetegben sok hold mellett is lassan pozícionál. (agps)GSFb15:
pro: Általában gyorsabb működés (menük, kapcsolatok felépítése, gps, alkalmazások nem akadnak), globális eq., gps panelrengetegben is 20-30mp alatt pozícionál (apgps), pusztában 2mp
kontra: Videófelvétel csak 640x480-ben és azt is igen f@sul.Cyanogen (142):
pro: Az appdrawer gyors.
kontra: Az összes effekt, animáció leredukálva, a menükben eléggé akad nálam az egész rendszer, nincs SIM kezelés.Tisztában vagyok vele, hogy az utóbbi kettőnek gyakorlatilag léteznie sem kellene, tehát bugosak. A SIM kezeléssel kapcsolatban értem én, hogy gőzgép, de a gsf-ben működik, tehát megoldható lenne. Ő dolguk, ingyen kapjuk, egy két fehér hollónak hiányzik, ezért kéretik nem megkövezni, ez van
A fényképezés és videóhoz annyit, hogy tudom, hogy nem DSLR, meg RedOne, de telefonálni az összessel lehet, viszont a hardver a tokban van.Saját tapasztalat, nem tényként kezelendő.
Rickeffe
-
vampire17
addikt
Hali!
Kelzsoca uj Two Face romja van fonn, de valamiert folyamatosan villog a lerakas gomb, illetve valami ebren tartja a telot...
Mi lehet a gond?
-
bigdadylaci
tag
Two face 6 alatt hová kell rakni az új bootanimation.zip-et?
-
pezo00
tag
Sziasztok!
Ajánljatok már pls egy jó navigációs programot ami működik normálisan és egyszerű felrakni.
Előre is köszönöm!!!
Üdv.:
-
Monyos
aktív tag
Azt vettem észre a napokban , hogy a hátlap egyik felét nem lehet normálisan rá pattintatni a telefonra, majd hosszas vizsgálás után észrevettem ,hogy az aksi nyomja ki a hátlapot és attól nem tudom rendesen rányomni...
Az aksi bal oldalán egy egyenes vonalban keletkezett egy ~ 1,5 mm magas púp, az okát nem tudom...
Egyértelműen garanciára visszaviszem.
Ha így beviszem a szervízbe , akkor telefont is megnézik?
Tehát vissza kell állítsam a gyári állapotot? -
trialboy
tag
Hali!
Kipróbáltam sok sok szoftvert ( 2.1 2.2 2.3) és mindegyikben az volt nekem a furcsa, hogy sms- írásnál, vagy bármi másnál, amikor a billentyűzet megjelenik a képernyőn belassul a telefon. Ez ellen van valami megoldás?
-
-
m.lala
aktív tag
sziasztok
egy kis gondom van remélem valaki tud segítenitegnap fényképeztem párat a telón
1.ma rádugtam a gépre és a képeket nem láttam a kártyán mondom biztos valami gond erre megnézném a gépen és ottis eltűnt
2. a tegnap törölt kép nem tűnt el a telóról visszajött(tegnap még kitörlés után eltünt ahogy kell)
3.a ma készített meg rádugva gépre nem látszik a kártyán csak a telón
nem nem vagyok szenilis ötlet valakinek?
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
ux1
addikt
válasz kelzsoca #33295 üzenetére
A pro 1.02-őt se a marketen vettem, hanem itt a készítőtől. Akkor ezzel a logikával élve a navitel se létezik, mert marketen a full nem kapható
Ahogy elnézem, még majd frissíteni is tudom a 3.2-re ( ha működőképes lesz normálisan )
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
momoxp
tag
Ezen a romon Blade_Sweet_Dreams_III_Remastered,
Hogy lehet azt megcsinálni hogy az értesítési területre berakjam valahogy a wifi és a gps kapcsolót?
Illetve lehet valahogy feloldási témát változtatni? -
Fredy74
tag
Eza kerdes: #33281) bigdadylaci
Two face 6 alatt hová kell rakni az új bootanimation.zip-et?
Engem is erdekelne, mert a /system/media/ -mappaban nem talaltam semmit.
Koszonom(#33301) szezso15
de ott sincs meg a bootanimation.zip nevu fajl?
Mit csereljek le akkor? hol van az eredeti?
Vagy nem is kell lecserelni? csak oda bemasolni?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest