Aktív témák
-
Mr X
veterán
Én is kérdeznék. Two Face VI rom, wifi nem kapcsolódik újra, miután visszakapcsolom a kijelzőt. Van erre valami megoldás, ami nem tartja ébren a telefont, de éledés után újrakapcsolódik?
-
giigz
veterán
Arra van codec/program, hogy a teló lejátssza a .avi-t?
-
koncz1981
csendes tag
Sziasztok.
egy kis segitséget szeretnék kérni .
van egy telenoros zte blade -em
2.1 es android van rajta gen 1 es a készülék.
a telenor oldaláról szeretném frissiteni 2.2 re de nem tudom ftm módba tenni .
próbáltam xp-s gépen és win 7 es en is és egyszerüen nem ismeri fel egyik gép sem. Ez mi miatt lehet?[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz koncz1981 #33216 üzenetére
Gondolom Telenorost is ugyanúgy frissítesz, mint T-Mobilost. Elindítod a frissítő progit. Akksi ki a telóból, Majd a hangerő LE nyomva tartása mellett rádugod az adatkábelt, és vársz, míg a frissítőben aktívvá válik a start gomb. Ekkor elengedheted a hangerő le gombot, és a frissítőben ráböksz a startra, végigvárod, mikor kiírja, hogy succesful, örülsz.
-
Mr X
veterán
Blade Wifi Fix megoldotta a wifi újrakapcsolódási problémám. Pedig seküdni mertem volna, hogy azt olvastam valahol, hogy ezekhez az újabb CM-ekhez már nem kell a fix.
-
Mr X
veterán
válasz koncz1981 #33226 üzenetére
A letöltött mappában nem volt véletlen egy driverinstaller.exe file?
Tessék, ha nincs. Ez elvileg felrakja a szükséges drivereket.
Amúgy gépre csatlakoztatás nélkül próbáld ki az alábbiakat.
Kapcsold ki a telefont, aztán tartsd lenyomva a "hangerő le" kombot, és nyomd meg a bekapcsolót. a Hangerő le gombot tartsd továbbra is lenyomva. Ha nem jön be fehér alapon egy FTM felirat, akkor próbáld meg ugyanezt a "hangerő fel" gomb nyomva tartása mellett. Az egyikre be kell jönnie az FTM feliratnak.
[ Szerkesztve ]
-
momoxp
tag
Felraktam a Two-Face_VI romot, de csalódottan vettem észre hogy több játéknál is pl: Angry birds-nél nem jelennek meg a madarak, a feliratok csak a háttér látható. Mitől lehet ez?
Valami program ütközés esetleg? Vagy más probléma? Valakinek van tapasztalata erről a problémáról? amúgy minden teljesen jól működik! -
cruyff
tag
Lenne két fontos kérdésem:
- van olyan médialejátszó alkalmazás a telóra, ami lejátszik wma-t?- fejhallgatót készülök venni, de nem vagyok jártas a témában. tudnátok ajánlani valamit nekem? jó minőségű-t szeretnék venni, de nem a legfelső árkategóriában.
előre is kösz.
-
Mr X
veterán
válasz bszunyoghy #33232 üzenetére
Elvileg, ha az akksi ki van véve, és rádugod az adatkábelt, be kell kapcsolnia. Nem lehet, hogy benne hagytad az akksit? Olyankor nem kapcsol be kábelcsatlakoztatásra.
-
Mr X
veterán
válasz koncz1981 #33234 üzenetére
Nem tartalak, én sem rég kezdtem.
A Hangerő gombot ugye nem engeded el kis idő után? Én addig nyomva szoktam tartani, míg be nem jön a recovery (FTM). Ez normális esetben pár másodperc, de lehet kicsit több is. Nem elég csak addig nyomni a hangerő gombot, míg bejön a kis robot, utána is nyomva kell tartani.
-
momoxp
tag
Na ezeket próbáltam ki:
1. Újra raktam a játékot - nem lett jobb
2. Újraindítottam a játékot - nem lett jobb
3. Újraindítottam a telefont - jó volt 3 indításig a 3.nál már nem jelentek meg dolgok.Kicsit bosszantó hogy ha játszani akarok akkor újra kéne indítani a telót.
Remélem valaki talál erre problémára megoldást. -
Mr X
veterán
válasz norbesz74 #33242 üzenetére
Akor nem jól csináltad meg.
Tehát:
-Marketről felteszed az Android Terminal Emulatort.
-apk-ból felrakod a z4root-ot
-letöltöd a neked megfelelő (gen1 vagy gen2) recovery image-t. ezt kicsomagolod, benne az 1.img file-t felmásolod az sd kártya gyökerébe. (a linkelt oldalon a 4.0.0.5. verziójú recovery van, de van már 4.0.1.0. is)
-z4root elindít, rányomsz a temporary root-ra. Kérni fogja, hogy állítsd az usb módot hibakeresésre, oda is rak a menübe. Ha ezt beállítod, újra rá kell nyomni a temporary rootra. Nálam kicsit elfehéredik a kijelző ilyenkor, de ne ijedj meg, visszajön a kép, aztán majd írja, hogy rootolta restartig.
-elindítod a terminal emulatort. beírod, hogy "su", majd enter
-kiírja, hogy engedélyezed-e a root jogokat, ezt leokézod, visszadob a terminálba, billentyűzet nélkül.
-menü gomb ->toggle soft keyboard: visszakapod a billantyűt
-Beírod "flash_image recovery /sdcard/1.img", majd enter (/sdcard előtt space van) (nm fog kiírni semmit, csak kapsz egy új sort)
-beírod "reboot recovery" és enter
-újraindul és a ClockWork Recovery menüben kell lenned.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz norbesz74 #33247 üzenetére
Honnan szedted le a recovery image-ét? Az általam linkelt oldalon a CW4.0.0.5 van fent, abban megvan minden menüpont.
A space kihagyása simán okozhatja, hogy nem flasheltél fel semmit. Az első parancs (su) rendszergazdai jogokat ad. A második (flash_image recovery /sdcard/1.img) felflasheli az image file-t a recovery partícióra. A harmadik parancs (reboot recovery) újraindítja a telefont recovery módban.
[ Szerkesztve ]
-
norbesz74
aktív tag
Köszönöm. Nem én voltam a hülye. Semmit nem változtattam meg és mégis sikerült az egész. Ott van minden ami kell nekem. X8 Fözött Rom van ott is bugos és látom itt is bug os a recovery hacacáré. Nekem először csak 3 sort irt ki kékben. És most 6 sort véltem felfedezni sárgában. Peddig ugyan azt tettem fel gen2 ben a 1.img SD re.
Itt csak azért nem merrek főzőtt romot feltenni, mert elvesztem a garit. Állítolag nem lehet vissza tenni gyári állapotba 2.2 telenorra, ha össze omlana a rendszer. ANnnó x8 system könyvtárat recoveryben kitöröltem és SEUS ba sem tudtam vissza állítani gyári softra. Azt mondták hüje vagyok ne birizgáljam. Most direkt eg csináltam és SEUS is vissza állította a softot. Azért néha csinálnak galibát android.
Aktív témák
- Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest