- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
pista59
őstag
válasz RockHaRD #25150 üzenetére
Vannak jó gen1-es romok (kelzsoca, ux1)
gen1 kék svéd- szuper
De átalakíthatod gen2-re is a telefont.
Hosszú távon ez a megoldás.A győztes féreg irtó baktérium
-
konikan
aktív tag
válasz RockHaRD #25150 üzenetére
Maradj a svéd vonalnál, kezdésnek ajánlom kelzsoca féle rls4b_blue-t. Ez Gen1-re is felmegy, és még ext partíció sem kell hozzá.
[Swedish_Spring_RLS4b_kelzsoca_lite_blue]Gen2-re váltást azért nem ajánlom, mert úgy fogsz járni mint anno a T-sek. Nem bírtak magukkal, a görög TPT-vel Gen2-re váltottak, azután meg vissza kellett TPT-zni Gen1-re, és utána a hivatalossal Gen2-re.
Lényeg, ha kijön egyszer a Telenortól a hivatalos update, akkor neked tovább kell vele szívnod majd, és további fölös TPT-ket csinálni.[ Szerkesztve ]
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
RockHaRD
addikt
válasz pista59 #25151 üzenetére
néztem ezt a TPT-s cuccost, sajna ez még nekem igy egyszerre nagyon bonyolultnak tűnik, de csináltam én már psp flashelést, meg xbox, meg mindent, szal nem lesz itt gond, de esetleg magyar leírás van a genkettesítésről? Vmi olyat olvastam most, hogy t mobile-os hivatalos update exe, és akkor egyből gen 2 lett, meg 2.2, de az én készülékem telenoros. Függetlenítés nem érdekel... egyfelől ahogy nézem illegális, másfelől pedig nincs rá szükségem
-
RockHaRD
addikt
válasz pista59 #25156 üzenetére
kezdésnek maradok ennél a svéd húsgolyónál, ez nem tűnik túl bonyolultnak Szépen megcsinálom, megismerem a telefont, aztán jó sok utána olvasás után eldöntöm, h hogyan tovább...
egyéb kérdés: a telefon csengőhangjának ereje kb egyenlő a nullával. Ezellen lehet vmit tenni?
-
konikan
aktív tag
válasz makraipeter1 #25160 üzenetére
Az audioboost a JJ romok után tudtommal megszűnt
-
RockHaRD
addikt
Mostn ézem, hogy amit linkeltek pár órája, hogy kezdésnek így kell eljárni, az úgy kezdődik, hogy "recovery telepítés (gen2)", de nekem gen 1 van... ott is ugyanaz, vagy azt akkor máshogy köll?
-
konikan
aktív tag
válasz RockHaRD #25164 üzenetére
Tényleg
Sebaj itt van a 4.0.0.2-es gen1-re való recovery .img-je.
[link]
md5:
75fd4c44bb18f9bdfbc0ecb271541608De lényegében nem kell fastbootolni, ha rootoltad z4root-al akkor marketről húzd le a Rom managert és az automatán recoveryzik. Csak azt nem tudom, hogy az eldönti-e, hogy gen1 vagy gen2 recoveryt rak fel.kelzsoca segíts kérlek a földi halandókonDe hülye vagyok.... Simán csinálj mindent úgy ahogy a leírásban van, csak amikor ki kell választani a recovery fájlt akkor azt add meg amit linkeltem azthiszem....
[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
válasz makraipeter1 #25166 üzenetére
Nem érzem magam nagy szakértőnek, csak azóta olvasom a fórumot amióta megvan a telefon (Tavaly November )
(#25167) dragon1993
[már írtál][ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
válasz dragon1993 #25167 üzenetére
-
kungzi
veterán
kelzsoca a sweet dreams II valami über brutál. köszi szépen
nagyon gyors, atom stabil, wifi nagyon jó, gps kifogástalan. szóval ez nekem egy 100%-os rom.
-
konikan
aktív tag
-
RockHaRD
addikt
válasz dragon1993 #25172 üzenetére
Köszi szépen
Gondolom naponta több ilyen hülye jön, mint én, akik mindent az alapokról tudni akarnak, úgyhogy nagyon köszönöm a türelmet mindenkitől
-
konikan
aktív tag
Quadrant Sweet Dreams2-nél 765 pontot dobott. Nem is annyira rossz, emlékszem amikor a gyári 2.1 400-nál alig adott többet.
[kép is van róla][ Szerkesztve ]
-
sing1ep1ayer
őstag
GT540 ellen néhány apróság:
- A kijelzője nem csak hogy rosszabb, mint a Blade-é, de tapicskolni is baromi idegesítő tud lenni egy idő után. Ismerősömnek volt egy - eleinte hajtogatta, hogy érzetre a gyári ROM-mal milyen jól megy a teló, gyorsabbnak tűnik a ZTE-nél, de egy hónap múlva túladott rajta mert például az értesítési sávot kínszenvedés levarázsolni. Egyszerűen kényelmetlenül magasan kell hozzá megérinten a képernyő tetejét - bár hozzáteszem, ezen lehet segíteni pl. ADW-, vagy GO Launcherrel.
- Másik dolog ami negatívum: kevesebb rá a custom ROM - a Blade felhasználók tábora világszerte sokkalta nagyobb. Eleve 1.6-os androiddal árulják, de gondolom már létezik rá 2.1-es is, amihez azért még ajánlatos egy Task Killert feldobni és vesződni vele, ilyen a Blade-re nem kell.
- A kisebb kijelzőfelbontás is olyan dolog amivel együtt lehet élni, de ha két hétig használod az ilyen szempontból jobb telót (Blade), akkor nagyon gagyinak tűnik a másik.
- Kevesbb RAM és ROM (ezeket gondolom tudod) - szépen behatárolják mennyi program fér el a készülék belső memóriájában és ha az betelik, akkor lassulást okoznak, amennyiben (egy esetlegesen lassú) SD kártyáról kell majd folyton olvasgatnia a rendszernek.
-
Glatius
őstag
Az üzletpolitika keveseket érdekel, de ha én lennék a konstruktőr akkor nagyon szégyellném a GT450-et. Már a Blade is a kifutó alkatrészekből lett megépítve, de az LG szemérmetlenül idejétmúlt technológiát árul másfélszeres áron! Hogy a szerelés milyen itt másodlagos. Nem szégyen a kedvező marketing, de felső kategóriásnak tüntetni fel a kétéves szutykot, közönséges átverés...
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
balalev
tag
-
Strauss
senior tag
Sziasztok! Melyik a leghasználhatóbb Cam.progi androidra ? ( hallottam , hogy az Lg CAm. nem rosz. )
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
Bozek
nagyúr
Na, egy kis öröm CM fronton. A következő nightly-ban:
blade: Enable USB tethering (android_device_zte_blade) -
enpassant
csendes tag
válasz Tonchi #25118 üzenetére
Gratulálok a témához, szerintem sokkal jobb, mint az alap!
Nekem viszont a kék téma (Swedish féle) jön be.
Az SD I-re a SteelBlue-t sikerült felrakni, most azt használom. Ott egyedül az értesítési sáv átlátszósága és a kukucskáló droid hiányzik csak.
Szeretném az SD II-t felrakni, de ott végképp nincs semmi téma, csak az alap.Egy erős plusz szavazatot raknék egy SD II kék témára!
Akár egy kis donate is szóba jöhet :-) -
enpassant
csendes tag
Tegnap kétszer is próbáltam az SD II-t felrakni.
Sajnos az SD I-hez való téma nem kompatibilis a II-vel (bekapcs gomb hosszú nyomásra reboot, csak aksi kivéttel lehetett "kikapcsolni"), először ezért kellett törölnöm.
Másodszor pedig az SMS-eket nem kaptam meg, gondolom ez a Contacts_update.zip telepítése miatt lehetett.Ha lesz hozzá szép téma ( pl. kék :-), akkor a Contacts nélkül újra próbálkozom.
-
GrandS
senior tag
Nem találtam rá a fórumban, ezért megkérdezem: Hivatalos 2.2-es T-s Blade-en a bootanimáció cserélhető, ha igen hogyan? A 1. hsz-es megoldás nem működik.
-
Strauss
senior tag
válasz GrandS #25196 üzenetére
Én anno még egy régebbi telon a " thunderbolt boot animations " nevű progival cseréltem, nem kell semmit cserélgetni , meg írogatni, csak felteszed és go. Kiválasztod ( kb 300 db van fent ) Persze lehet , hogy ezen nem műxik, majd a nagyokosok megmondják. ( kelzsoca ?? szted működik ezen is ? )
[ Szerkesztve ]
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
TRob1
veterán
válasz GrandS #25196 üzenetére
Egy kérdés (nem csak tőled, minden bootanimos kollégától): Milyen gyakran nézitek a bootanimot? Mert én kb. csak akkor látom (vagy akkor se, mert nem figyelem), mikor új romot teszek fel, mivel nemigen kapcsolom ki a telefont.
(#25197) kelzsoca : Jah, mondjuk ezt a hozzáállásukat nagyon nem értem
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest