- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
Szép jó reggelt.
Ma folytatódik a vita?Xiaomi 11T Pro
-
pista59
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Lehet, hogy első látásra fura, de adok nggabinak egy érmet:Értékelni kell ezt a szorgalmat, amivel itten, a bléd tudományos topicban bizonygatja, hogy az sgs telefon.
Ehhez a kitartáshoz emberesen kell vedelniA győztes féreg irtó baktérium
-
isttiv
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja lettem a tulajdonosa egy ZTE Balde telefonnak, újan vettem Telenornál. Olyan problémám lenne vele, hogy első napi használat után a memóriakártyára azt írta ki, hogy az SD kártya üres, vagy nem megfelelő fájlrendszert használ.
Kivettem az sd kártyát, visszatettem, megjavult, laptopról (win7) töltöttem is rá cuccokat. Majd 2 nap múlva megint elfelejtette a kártyát, és a fenti hibaüzenetet írta ki rá. Egy ismerősöm zte balde-jébe betettük a memóriakártyám (2 gb márkátlant adtak hozzá), ő nem tudta megformázni az ő készülékével, viszont egy nokiába áttéve sikerült megformázni. Ez 1 napja volt, azóta nem írta ki a hibát. Elkönyveltük annak, hogy a memóriakártya a ludas, vagy nem lett megfelelően leállítva.
De... Amíg a formázásokkal próbálkoztunk, addig én beletettem az ismerősöm 16 Gb-s memóriakártyáját a Blade-jéből az enyémbe, és a telefonom felismerte szépen, beolvasta, a win7 is látta. Rendesen lett leválasztva, és visszahelyezve az ő telefonjába. Estére neki is meghalt a memóriakártyája, újra kellett formáznia, de nem tudta sem telefonról, sem oprendszerről, hanem valami speciális eszközzel sikerült neki végül.
Lehet hogy mégis a telefonom a ludas, hogy bármilyen kjarit teszek bele, valamiért "elrontja", hisz két kártyánál is (saját, és más telefonéból, ami szintén zte balde) eljátsza, hogy felismeri, majd egy idő után megadja magát a kártya? Valamit írhat rá, ami miatt utánna meggajdul a kártya? Van öteletetek? Esetleg szoftveresen javítható, vagy vigyem vissza javításra a készüléket?
-
ux1
addikt
válasz tariattila #5320 üzenetére
Igazán... a Telkor-t és a Monételt is linkelhetted volna... Csak hogy teljes legyen a választék...
Nagyon eltért a topik a Zakadémiai alapító okiratban foglaltaktól
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
tboldi
nagyúr
Ezen szakadok már egy napja. Amikor először láttam, majdnem kiköptem a drága sörikét.
-
spurika
senior tag
Ettől engem muszájdzsekibe vittek volna be a gagyiosztályra kedves kolléga.Ki volt az a szerencsétlen evolúció zsákutcája aki ki merte jelenteni a hasonlóságot????
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
kelzsoca
félisten
Illetve van még pár begyakorolható jóga póz is: [link]
-
r4z
nagyúr
Hát ti betegek vagytok Ekkorát ittasan se estem, mint most az ágyról a röhögéstől
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
tboldi
nagyúr
Hány ujjam van RÉKA?!
[link] -
pista59
őstag
Még egy sgs, és mérges leszek [link]
A győztes féreg irtó baktérium
-
Luissimo
veterán
válasz tariattila #5376 üzenetére
tecsak neigyad a khon kurencija sörét.
mer kapsz sörétet:-)holvoltáleddig, van izgazgolásod :-) ?
-
Luissimo
veterán
válasz tariattila #5379 üzenetére
nemán, münchenben is ezt öntik elém , vazze :-)
-
-
Glatius
őstag
válasz tariattila #5382 üzenetére
Nagyon praktikus ez a fórum... pofázás közben ugyanis nehézkes lenne inni. .)
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Weeman1
veterán
válasz tariattila #5384 üzenetére
Hát igen,de pár csaj azért jöhetne a sörital mellé.
Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
-
Glatius
őstag
válasz tariattila #5388 üzenetére
Szeretem a vidám embereket!
Még akkor is, ha nem lovas magyarok....Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
hr2
őstag
(#5391) umek7
(#5392) TRob1Gondoltam...
Én is voltam már ilyen állapotba csak Én fél pár papuccsal értem haza.
[ Szerkesztve ]
-
-
istnag
addikt
A Blade még ezt is leveri:
A SAMSUNG új zászlós haója -
istnag
addikt
válasz tariattila #5398 üzenetére
umek7: +1 Kelzsocát megkérjük fözzön egy olyan romot.
Hát igen,biztosan nem véletlenül jár hozzá stylus...
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest