- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glatius
őstag
Hát nekem ne csipogjon... se wifi, se semmi! Én elmentem aludni. Értesítéseket reggeli boot után megnézem.
umek7
Az az off, ez itten a komoly! Nem az a gond, hogy nem értik... nem hiszik el, hogy a Penge olyan amilyen. És nem akarnak változtatni (és a létező megoldásokat használni), hanem háborogni, hogy más tegye meg... röhej![ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
umek7
őstag
Óriási színvonalú ma az on topik.
-
Glatius
őstag
válasz pista59 #4959 üzenetére
Szerzetesnek adjuk a Pengét: refektóriumban tápláljuk, betesszük a wifit a dormatóriumba aludni... ott nem hangoskodhat semmiképpen mert megfenyítik, és mindennap ihat a barátokkal...
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
r4z
nagyúr
'estét minden blédesnek Itt mindig ilyen "szakmai" társalgás folyik?
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
umek7
őstag
Ha lehet ebbe "am meg nálatok mindig ez a színvonal szóval lejjebb már úgy sincs... " inkább bele se kezdjünk, nem szoktam olvasgatni az SGS topikokat, de biztos vagyok benne hogy legalább annyi agyhalottat találnék ott mint olykor nálunk. És akinek nem inge az nem veszi magára.
-
Tonchi
aktív tag
Megengeditek, hogy szóljak a modkerben az off totyik miatt, vagy még megvárjuk a műsor végét
(#4978) nggabi
A néptelefonoknál gyakori ez a jelenség. Csak mivel a kínai olcsóbb, így több gyengébb elméjű veszi mint az SGS-t
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
"legalább annyi agyhalottat találnék ott" én viszont egy ideig olvastam mind2 topikot és sajnos nálatok jóval több az anDROID ha érted mire gondolok
toncsi: b+ mi barátságosan benézünk ide hozzátok, hozunk rántott harudit erre szaladtok árulkodni? cöcöcö ez ám a szép fogadtatás...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
umek7
őstag
Ha gyalog vagy is tudsz esni..
@pista59: Tényleg ennyire bonyolultat írtam a másik topikba?
@Tonchi: Erősen gondolkodom rajta, egyszerűen irritál hogy mikor van egy szájbabaszott OFF topikunk akkor miért kell zsinórban 3 oldalt befertőzni értelmetlen hülyeségekkel.
(#4981) RazorGTR1: Ha így folytatod akkor kiérdemled a Zakadémiás szeszmester érmét, bár még sokat kell innod ahhoz hogy megkapd
[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
No, fotózkodjunk!
Az aberráció az a kromatikus aberráció kromatik nélküli változata. Kevésbé veszélyes.A győztes féreg irtó baktérium
-
umek7
őstag
Pech, akkor sosem érdemelheted ki a Zakadémiás szeszmester érmét..
@nggabi: Azért annyira nem kellett lebukni, így is vágtuk hogy csak új kocsmát kerestek
@RazorGTR1: De telefonod azért van ugye?
Ui: Következő OFF-nál megyek sírni a modkerbe, aztán majd lehet fikázni nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
@nggabi:
(#4994) Tonchi: Igazad van, nem semmi vihar lett a semmiből
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Miért jut minden napra minimum egy értetlen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest