Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz tariattila #1900 üzenetére
nemis a videjóóó a lényeg, hanem hogy beszélgethessek Ausztráliával
de egyszerűen nemeszi meg ez a tabletekgyöngye a skype-ot -
Brutális eb
addikt
Üdv a hatalmasra duzzadt off totyiknak
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
-
Luissimo
veterán
válasz tariattila #1903 üzenetére
mer ami megy símán, az nem érdekes
nem kihívás
nade ami nemmegy -
Luissimo
veterán
válasz tariattila #1906 üzenetére
már gyakorolom a vízenjárást...
-
pista59
őstag
Jó sört! Reggelt.
Az MSN sem megy?A győztes féreg irtó baktérium
-
rzerge
aktív tag
válasz tariattila #1912 üzenetére
reggelit
most hogy mondod, a kávé után le is gördítek egy pályinkát
aztán meg a blédem kapott egy agygörcsöt, vagy agyvérzést, mert behülyült teljesen, úgyhogy doktorbácsisat fogok játszódni veleszerk: amúgy ss rls3 blue van, és két a megjelnés () óta fent van, most kezdett gebaszolni
wifi nem indult, aztán sd hiba, filekezelő hiba
arra is gondoltam, hogy nem szeresse a silicon power kártyát a pengém, vagy hidralika mittudomain[ Szerkesztve ]
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
pista59
őstag
válasz tariattila #1912 üzenetére
Úgy látom, Luinak van tabletje.
Akkor ő már tablettás bort iszik?A győztes féreg irtó baktérium
-
-
Luissimo
veterán
válasz pista59 #1911 üzenetére
szebbnapot.
éljen a munka ünnepe.
akkor kell blédezni mikor a legjobban esik, tehát most pl.DE, az MSN megy a tablettán, csak az a gond, hogy beszélgetésre nem jo.
Illetve a Fring az megy rajta hanghivások is mennek, sőt a videohivások is, mégsőtebb, hogy beimportálja az MSN kontaktokat is és irásos chetet lehet velük folytani, tehát ilyen szinten átjárhato a kettő, sőtsőt hiv is az msnes kontaktra szépen, csak a hivása a tuloldalon nem érzékelhetó.mindenben van valami kaki.
najó, akkor kikelek az ágyból, mert jólesik, és tovább törpölök, de elöbb iszom egy finom teát, mint ilyen hűvös téli reggeleken szokás .A NDROID LEGYEN VELETEK ÉS A TI BLÉDJEITEKKEL. :-)
-
törölt tag
válasz tariattila #1920 üzenetére
Az összes ital jó, ha van benne alkohol.
-
pista59
őstag
Nem hagy nyugodni a skype.
Az én blédemen nincs elöl kamera, biztosan gyári hibás.
De terveztem egy 3D-s Skype blédet, lessétek:Az apple természetesen másképp oldotta meg:
[ Szerkesztve ]
A győztes féreg irtó baktérium
-
ux1
addikt
hukkk
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
pista59
őstag
Csináltam még egy 3D Skype blédet, ez szebb
A győztes féreg irtó baktérium
-
Luissimo
veterán
EZ annyira OFF, hogy direktecsakiskizárólag Attilánk kedvéért teszem ide bé.
(Atti, egyébiránt a tabletnél jobb söralátétet még nem használtam. Na jó, a 10"-oson több sör fér el, de a 7"-os is eltart 20x14 négyzetcentinyi sört )FIGYELEM, SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY
Van egy sértődött ember a droid szoftver kibeszélő tropicban, valaki(k) nagyon belegázoltak a lelkivilágába a BLÉD nemoff topicban. (előzményeket, ügy hátterét nemismerem. Mellesleg osztom a véleményét nekije.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
lejárt az időlimit, sorry.
@pista:
Vazze, megfordítod a telot és megy a video telefonálás, legalábbis amikor FRINGOK, akkor így próbáltuk a gyúrótáblámmal és egy válalkozószellemű Blédes honfitárs segítségével.
és ami a jó a fringben, hogy alternatív msn chetelő is egyben (sőt Yahoo, sőt GTalk) -
Luissimo
veterán
válasz pista59 #1927 üzenetére
ha ügyesen fogod a kütyüt, nem esnek ki belőle a betűk se és a Khon taktok sem., nyugi !
Viszont az ellenpartner látja a gyönyörű tenyérbemászó ábrázatodat.
(vizzont ha nem fordítod meg, akkor azt látja, hogy melyik sörözőből beszélsz éppen és megtudja itélni az enteriőrből a belsőépítész ügyességi színvonalának mikéntjét) -
kelzsoca
félisten
válasz tariattila #1932 üzenetére
Persze, nem lehet mert mind megsértődik, egyem a kis sérülékeny lelki világukat
-
Luissimo
veterán
válasz kelzsoca #1933 üzenetére
TE B@SZTAD LE ??
Nyugi, hívtam már ide, amikor válaszoltam neki, itt kisírhatja magát.
(majd szépen mind rávetődünk egyszerre, és ha kibírja, akkor maradhat ! Mint a boxolókkal tették, anno, PappLaci idejében)
deazérlássukbe, néhasoxor ordenáré a stílus odaát.És ráadásul sör sincsen.
én kezdek onnan kiszokniOne more drink, Attikám ??
Erről jut eszembe, mikor Krakkóban voltunk munkaügyileg és felderítettük a Rynek környéki helyeket, feltűnt, hogy milyen rossz a lengyelek hallása.
Mikor integettünk a pincérnek, hogy "Bill, Please" , sosem a számlát hozták, hanem "Bear, Please" ként értelmezve, még egy sört.
Aztán rászoktunk a "Two more Bear, please" jelmondatra, azt legalább nemlehetett félreérteni.
Napersze a prágai pincéreket senki sem éri utól, mert ha nem takarod le villámgyorsan a korsódat a söralátéttel abban a pillanatban, mikor kiürül, azonnal kicseréli egy telikorsóra.
Ezt az itthoniakkal tanítani kéne.[ Szerkesztve ]
-
-
Fireman67
aktív tag
válasz Luissimo #1934 üzenetére
Sziasztok "kocsmatöltelékek!"
Higgyétek el, egy tűzoltó sokat kibír! Ez az Off topik, jobban hasonlít egy pálinka főző várótermére, mint a szellemi alultáplált droid tulajok főhadiszállására!
A kettőből kellene egy frankót összegyúrni....
Ha nem nyírtok ki, vállalom, hogy ha a szesz meg gyullad bennetek, akkor szívesen eloltom!
Egyébként a droid részlegben leírtakat fent tartom, kb. 20 fajta okostelóm volt, mindegyik topikját bejártam. Na nem mint Főguru, koránt sem. Csak mint egy 44 éves, 2 felnőtt gyermek apja, aki kapaszkodik a hetente változó technikai világ minden darabkájába.
A penge topik az első, ahol "csak" a szakma kérdezhet szinte. A többiek is, de csak ha veszettség ellen be vannak oltva..... )
Tudom a válaszotok az, hogy nincs idő lusta, lemaradt, keresőt is szarul használó, 12 ezres hozzászólást el nem olvasó, amatőrök állandó felzárkóztatására! Ebben is van igazság, de ezt még a jó öreg haldokló Hero topikban is elnézik egyszer egyszer...
Utolsó szó jogán azért elmondom, hogy szűk magánszférámban az én semmiházi technikai (okos mobil) tudásom, meghaladja kollégáim, barátaim, de még a 17 éves Fiam ez irányú tudását is. De ez itt semmi, sajnos.....kelzsoca!
Azt a megjegyzésemet ne szó szerint értsd! Szerintem csak túl magasan van a léc.
Ennyi az egész...[ Szerkesztve ]
Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
Luissimo
veterán
viszont
nagyon fínom a "bölényfüves vodkájuk"
valami Zybrovka vagy ZUBROVKAÉs nagyon fínom volt "táncos" sörük (az öreg elvetemült korcsmatöltelékeknek ez még mondhat valamit (ugy mint a Kinizsi !!)
Tűzoltónk !
ne is törődj vele, mi sem törődünk vele.
A lényeg a csapatszellem, és hogy minden okostojásnak lehet még kérdése, valami más témában, amire majd TE tudsz válaszolni.
Tehát a szakbarbároktól mentsen meg minket a jóisten, akik már ugy születtek, hogy linuxul beszéltek, androidrobotocskákkal játszottak a járókában és unmountolták magukat a hintalóról és superuser jogosultságuk volt a játéktelefonjukon és már a mama kávédarálóján is romot cseréltek.A hangnem az remek dolog, nagyon fontos, attól érzi jól magát valahol az ember, ha emberként kezelik és nem rögtön észtosztanak.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Fireman67 #1937 üzenetére
Tudom a válaszotok az, hogy nincs idő lusta, lemaradt, keresőt is szarul használó, 12 ezres hozzászólást el nem olvasó, amatőrök állandó felzárkóztatására! Ebben is van igazság, de ezt még a jó öreg haldokló Hero topikban is elnézik egyszer egyszer...
Ez is igaz, de csak részben, a "kemény mag", nevezzük őket így, eléggé járatosak a linux-android világában, és sokszor segítenek is, még apró dolgokban is, de az utóbbi hónapokban sajnos nagyon felhígult a topic, és tényleg olyan eszement kérdésekkel jönnek, amit:
1. megtalálni az 1. hsz-ben
2. megtalálni ha valaki nyomkodja a készülékét
3. ott a keresőPersze ezen dolgok sem biztos hogy mindig megoldást nyújtanak a problémára, de az esetek 95%-ban megtalálható lenne a keresett info.
Aztán jönnek még azok akik nem tudnak várni, egy kérdés egymás után feltesznek 3x, mondjuk 10 percen belül.
A HTC készülékek egy másik felhasználói csoportot céloznak meg, azért ott a felhasználók nagy többsége már nagykorú, persze anyuci kicsi fia is ott van, de nem olyan sűrűn mint mondjuk egy olcsónak és sikeresnek nevezhető ZTE Blade telefonos topicban
Az olcsó ár még a hülyéknek is megéri, és ez sokszor látni a topicon is (tisztelet a kivételnek)Hát hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
Luissimo
veterán
válasz kelzsoca #1940 üzenetére
3, ott a kereső
Tudod, hogy ezt milyen könnyen dobáljuk?
csakhogy.
a kereső leginkább azt a találatot dobja fel, amikor valaki hasonló problémára keresett rá, ugyanazzal a szóval.
Deazonbanellenben:
A válaszban MEGOLDÁSBAN legtöbbször nincs említve a probléma kulcsszava, aztán persze hogy fel sem dobja a kereső.
Na , akkor legyen okos a magunkfajta tudatlanabb juzer.Szerintem mindenkire ráfér egyel kisebb mellény és néhány számmal kisebb ló...
[ Szerkesztve ]
-
Fireman67
aktív tag
válasz kelzsoca #1940 üzenetére
Ez egy komoly, érthető válasz volt! Ilyenek kellenek odaát is néha.
Minden szó igaz, bár én ár - érték szempontjából nem vizsgáltam a topik tartalmakat.
Ebben is sok igazság van. Sok a "mama kedvence" hisztiző, ezt én is észre vettem.
De, ha mindkét hozzászólásom látod a Droidosoknál, akkor kitűnik, hogy nem Penge topik lehúzása, hanem az ott folyó társalgás magasztalására tettem a hangsúlyt.
A ZTE Blade szerintem, nem csak főznivaló, olcsó ínyencség, hanem egy Android rendszert futtató, (árához képest igen jól) ezen felül sok élményt adó készülék. Ha a "főszakácskönyv" nem is, de talán az Off topik mást is adhatna a lúzereknek, mint hogy "csöszd el a telódat kis köcsög, 3 perc alatt, mert félig hülye vagy hozzá" sugallatot.
Van egy sajnos időközben külföldre távozott, mert megunta kis hazánk szívatását, telefon mágus barátom. Még csak kb 3 hete van oda, de olyan, mintha a fél karomat levágták volna.
Ő tudta, én meg csak sejtem, hogy mire jó egy okosteló. Ti vagytok, akik ezt elmondjátok a többieknek! Ez egy szép, megtisztelő felelősség, mert a "férfiembernek" a kocsi, a nő, meg a telefonja a farok hosszabbítása. Mindhárom sokba van, de nem mindegy, hogy melyiket ki b@ssza szét... Csak a középső élvezet, a többi vagyoni kár...
De ettől még én is tisztellek benneteket, így ismeretlenül is!
Éljetek jól ezzel a hatalommal!Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
kelzsoca
félisten
válasz Fireman67 #1942 üzenetére
Ezekről még napokig lehetne beszélgetni
Viszont a tudás hatalom, de ez felelősséggel is jár, továbbá számtalanszor negatív támadások is érnek, és a mézes-mázas stílussal nem lehet érvényesülni, vagy nyomatékosítani olyan dolgokat hogy:
Ne csináld mert tégla lesz a készülékből stb..
Persze abban igazat adok hogy sokszor bizonyos emberek és én is természetesen 1-1 helyzetet túlreagálunk, vagy nem megfelelően szólunk/válaszolunk vissza
(#1941) Luissimo
Szerintem mindenkire ráfér egyel kisebb mellény és néhány számmal kisebb ló, megmondta ezt Luissimo
Látom még nem jártál a modaco-n ahol a hozzáértők nem is folynak bele a forumtémákba, vagy ha igen akkor sem folyamatosan, és segítséget nem, vagy csak nagyon kis mértékben adnak. (gondolhatod miért is)
[ Szerkesztve ]
-
-
tariattila
veterán
szófosásotok van? mit ittatok össze megint?
rátok terítek egy blédet...
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
-
Fireman67
aktív tag
Bocsika!
De miről beszél néhány férfi, ha összejön? Kocsi - telefon - nők - (óra ) - katonaság - jogsi szerzés...na jó...italozás.....
A nők? A pasim kocsija...a telcsim....a pasik...a pásztor órák.....megd....ghatna egy század......ötödjére csak megadták a jogsim, csak a pasim meg ne tudja miért....
Van különbség, de a lényeg ugyan az. A lényeg az a néhány mánia, amit szeretünk mindannyian.
Az első mobilom közös volt Öcsémmel, mert azon felül, hogy egy éves fizu volt az ára, egy átlag órabér volt a percdíj, 20 km-enként volt térerő, még dugdostuk is, mert azt a vállalkozót, akinek ilyen luxus cikke volt, nem hívták melózni, "mert biztos összelopta az árát."
Most meg a játszótéren 250 ezres alma lóg a kis purgyé nyakában, hogy a vacsira haza tudják hívni. Nekem még most is fontos, nélkülözhetetlen szériatartozéknak számít egy felnőtt ember kezében. Az hogy még ezen felül haza navigál, szól ha lejárt a határidő, ha nincs kéznél számítógép, akkor ezzel is be lehet kukkantani a világhálóra. van nálam számológép, angol szótár, de még periódikus tábla is, már csak a jéghegy felső csücske...
De lehetsz vele a társaság irigyelt közepe is! Nem csak egyszer, mint egy sima telefonnal, aminek hangos a csengőhangja, nem akár tucatszor is, mert droidod van így minden nap másképp néz ki, mást tud, lefőzi a többiét....vagy nem ez az okosteló fogalma?[ Szerkesztve ]
Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
Luissimo
veterán
válasz Fireman67 #1945 üzenetére
ilyen őszies munkaünnepén Anyáknapján , esőben, tudod kinek van kedve vetődni ...
Max felveszek szűkebb mellényt mert fázok és leszállok a hintalóról, mint azt zsoca kérte.
Nem is van lovam, mellényt meg nemhordok...A Modaco nem mindenben mutat jó példát, a mi fórumunk egymásért van..
Nem Egy Másért...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest