- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Na most értem haza, iszok 1 sört meg 1 pálinkát (vagy 2-t), aztán asszem felrakom a 94-est.
¤ R'n'R ¤
-
Luissimo
veterán
nálam fjordított az sörrend, én felpakoltam a tabletre a 2,3-as , kifejezetten fürge operálhatórendszert és most, hogy hazaértem, ittam 2x2 sört kétszer. :-)
kicsit fárasztóak a napjaim, ma is orvosijárat volt ,meg még egy csomo minden.
illetőleg előtte egy banánturmixot (énkérekelnézést:-)) -
TRob1
veterán
válasz Luissimo #2909 üzenetére
Bizony, de még ők is tolták az ecetes lőrét (miután kinőttek a farkastejből, meg a kumiszból), miközben ROMAltak, illetve foROMAlták azt a ROM(l)ot(t)/ROMAt
szerk: egyébként felment az n94, és tökéletesen mükszik benne a repülőmód (ugyanúgy, mint az összes többiben ), de lehet időm se lesz tesztelni, mert holnap már reggel is ihatok, ergo mehet bele a 95-ös
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Glatius
őstag
Még jó, hogy off ez a topik... a Launcher 7 említéséért is keserves kínhalál jár minden komoly fórumban. Csak megfelelő véralkoholszinttel lehet elviselni.
De most télleg'... hogy lehet ilyen fantáziátlan valaki, hogy egyszerűen négyzetekre osztja a szutyok képernyőjét????
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
tariattila
veterán
jónapot az anonímalkoholistáknak! (kivéve én)
ez a legjobb topik ezt mindig megállapítom!
megyek is megkeresem hogy az alko hol van.... -
pista59
őstag
válasz Glatius #2912 üzenetére
És akkor képzeld el, hogy ivás mentes időben szemléltem meg. 20 évet öregedtem azonnal, kezdett erősen remegni a kezem, a látásom megromlott, a vérnyomásom felszökött. Épp hogy csak sikerült uninstallálni a kimúlás előtt. Utána kikúráltam magam egy kis infúzióval
A győztes féreg irtó baktérium
-
pista59
őstag
-
pista59
őstag
válasz tariattila #2918 üzenetére
Hm. Tegnap egy kukázó rám nézett, legyintett egyet. Mondta: szarul nézel ki, nincs pénzed inni? És adott egy százast, mert megsajnált.
[ Szerkesztve ]
A győztes féreg irtó baktérium
-
pista59
őstag
-
pista59
őstag
n95 települt. Szerencsére a névtelen statisztikáknál megmaradt az FC
Viszont képeknél a multitouc nagyítás rendbe jött
Igyunk, amíg nem késő .A győztes féreg irtó baktérium
-
pista59
őstag
válasz tariattila #2926 üzenetére
Akkor neked véged!
Esetleg mentők? Van náluk tiszta szeszA győztes féreg irtó baktérium
-
pista59
őstag
-
Luissimo
veterán
válasz tariattila #2926 üzenetére
mennék vazze, de sose hívol. :-)
ezaz uj ROM ,ez a 2.3csudajó, egy órája nyomogatom a tabletet, és még mindig 100%-on van :-) és megy rajta a skype, meg a NeedforSpeed, meg az Avatar, meg egy csomo 3dés játék :-) :-) :-) -
Glatius
őstag
válasz Luissimo #2931 üzenetére
A lehetetlen cél biztos bukás, meg ne próbálj lépést tartani az idővel!!! Akit érdekelsz, az majd úgyis visszajön, leül melléd, és kap sört.... a többiek meg kit érdekelnek???
És mijaza, holaza névtelen statisztika? Én is akarok efcét!
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz pista59 #2936 üzenetére
Nekemisvanefcém bebeeeeeeeeeeeeeee
És a frissítési értesítő is FC....
Meg hiba a napló betöltésekor... :\
Dögöjjek meg, ha rájövök, ha nem szóltok itt!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Samsung LED tévé eladó
- Eladó garanciális Sigma 24-70 f2,8 DG DN Art objektív Sony FE (frontlencsén néhány karc)
- Újszerű ASUS ROG STRIX 2026ig Garis Gamer Laptop 144hz Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 3050 Ti
- Galaxy Watch 5 Pro eladó
- Játékra-Munkára! izom i7/ 16GB/ 512GB SSD/ GTX 960 4GB gDDR5 VGA-s Asus Laptop!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest