Hirdetés

Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz ebay11 #44796 üzenetére

    Ha a terepjáród motorja kap egy új verziós befecskendezőt és turbót házilag és mondjuk utána 50 litert eszik 1 km-en, akkor az is hasonló eset és nem hinném hogy a gyártónak ugrasz neki. Gyári 2.1-el biztosan tovább bírja a telefon mint egy nap annyi használattal amit írtál.
    2.2-vel pedig vagy a rom vagy te(rossz felrakás, ész nélküli telepítgetés, miközben vannak hibás programok) a hibás az alacsony érték miatt. Az android nem tökéletes rendszer, ez látható a felső kategóriás készülékeknél is. Ugyanakkor ez érhető el ebben az árkategóriában is. A drágább készülékek közül én pl nem vennék androidot, de nekem ez tetszett meg ár érték arányban, majd utánaolvastam melyik rom a jó és hogy ésszel kell a programokat telepíteni, oda kell figyelni ha gond van akkor azt mi okozza. Ezt megteszed akkor csak garanciális hiba csúszhat be, használati nem..

    A gyári böngésző úgy látom hogy a belső memóriát használja, ha netezek és kilépek akkor lecsökken a belső memória, ha törlöm a böngészőből az adatokat akkor visszaugrik. Nem lehet valahogy megoldani hogy az sd-re dolgozzon?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák