Hirdetés

Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz AixDes #22537 üzenetére

    Körbe kéne nézni a világban, merre tartanak az okostelefonok. Már ugyanabban az árkategóriában találhatóak meg mint a "buta" telefonok, az vesz aki szeretne. Körbe kéne nézni milyen programkínálat van rájuk, 5 éve lehet hogy más funkciók voltak előtérben de most inkább a szórakoztatás a kulcsszó. Lehet valaki csak amiatt veszi mert könyvet szeretne olvasni, 3,5-ön nem a legjobb de lehet, sok program van rá. Lehet valaki zenére+filmre veszi, van aki játékra, van aki arra hogy egyszer egy évben a nyaralásnál egy 2000ft-os netcsomagot aktiválva használja csak a mobilnetet, mert egyébként wifi neki elég. Lehet valaki offline gps-re, mert van annyi esze hogy frissítse mielőtt útnak indul. Persze van akinek folyamatos net kell és a nélkül szerinte a gps is használhatatlan funkció mert egy nap alatt átépítik egy ország úthálózatát(erős tipp hogy nem magyar az illető), mindenki más igényű.

    Ez a kihasználás szó egy mai okostelefonnál, melyeknek egyik fő funkciója pl a játék lett, egyszerűen röhejes és az illető egoista, mások szokásaira struccpolitikával reagáló mivoltjára utal. Tetszik nem tetszik ezek a telefonok már gyerekeknek is készülnek.

    Ha egy blackberryre írtad volna ezt, akkor bólogatnék persze. De úgy írtad, mint ha folyamatos net nélkül egy nokia 3210-es lenne egy android telefon.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák