- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof9094
senior tag
válasz Kristof9094 #100 üzenetére
Lehúztam a kábelt, akksi vissza, minden ugyan olyan, elrontani nem sikerült (húh )
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
CSAVI38
tag
válasz Kristof9094 #101 üzenetére
Előszór nyomd meg a download gombot és csak utána dugd rá a telefont akksi nélkül, ha jól csináltad elindul a letöltés (piros, lila sárga csík), ha ne jó csináltad akkor max nem indul el a flash és hibaüzenetet ír. akkor próbálkozz újra. Megnézheted a fenn megadott programmal, hogy az usb driver feltelepült e rendesen, mert anélkül nem fog menni.
-
tihibaby
senior tag
válasz Kristof9094 #100 üzenetére
Preloader miért pipa,ha nincs is file?
-
tihibaby
senior tag
-
félisten
A zenelejátszóról mi a véleményetek? Az XDA-n panaszkodnak rá, én meg annyira nagy audiofil nem vagyok (max. házimoziban ), az tény, hogy korántsem átütő e téren a telefon, de nektek mik a tapasztalatotok?
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
tihibaby
senior tag
Hát én a gyári lejátszót abszolúte nem szoktam használni,mert egy beállíthatatlan katyvasz,kedvencem az mikor nem találja a zenéket,amit még előző nap igen.
De ez már az előző telefonjaimmal tapasztalt dolog,ezzel már nem is próbálkoztam,a PlayerPro-t használom DSPPack-kal,nekem bevált. -
tihibaby
senior tag
Na akkor szűkítsük a kört még egy kicsit!
A teló sját hangszóróján hogy szól,vagy a fülessel amit adtak hozzá,vagy mire vagy kíváncsi?
A telefon hangszórója szerintem átlagos,volt jobban és rosszabbul szóló cucc is a kezem közt.
A füles meg olyan igazi kici kínai óccó,de azért be lehet lőni hogy szóljon valahogy.
Személyszerint nem bánom hogy nem "agybadugós",mert attól nekem fáj a fülem,erre biztos venni fogok szivacsot viszont hogy ne essen ki a fülemből,és az a hangzásának sem fog ártani,ja meg emellett legalább hallani valamit a forgalomból az útcán,ami nem egy hátrány. -
félisten
válasz tihibaby #108 üzenetére
Hát ne menjünk el barkóba versenyre, mert csak a vigaszdíjban reménykedhetnénk.
Konkrétan a zenelejátszás minőségére, a DSP hangprocesszor minőségéről beszélek. Az XDA-n egy ilyen HSZ. született témában.. Eléggé lehúzzák, és azt el kell ismerni, hogy tényleg nem egy komoly zenelejátszó, de azért ennyire gáz lenne... ?
-
tihibaby
senior tag
Hát akkor csak amit először írtam az lesz a jó,PlayerPro-val használható,de nem a legjobb ez tény,de volt ettől rosszabb hangzású telefon is a kezem közt,szóval biztos hogy vannak kimagaslóan jobb telefonok is a mezőnyben ilyen téren,de jóval rosszabbak is.PowerAmp-ot asszem előbb-utóbb megveszem.
Amire nekem kell,arra biztos elég,pedig én egy kicsit háklis vagyok az ilyesmire,ha annyira x@rul szólna,akkor lehet én is egyből vágtam volna miről van szó,de ez a 4.androidos telefonom,és bőven elmegy a használható kategóriában az előzőek között is,úgy hogy én túlnyomórészt rockzenét hallgatok,és ugye annál sem mindegy hogy szól.Más!
Van aki játszik,és esetleg felrakta a GTA San Andreast?
Nekem egy "virágbolti" verzió van fenn,ami a régi telómon ment,de ezen a menüből mikor indítanám a játékot,fél betöltés után kilép.[ Szerkesztve ]
-
CSAVI38
tag
válasz tihibaby #110 üzenetére
Nekem egyszer elindult a virágbolti verzió, de aztán megpróbáltam feljebb venni tolni a beállításokat és utána már nekem is csak kilépet, mondjuk ennél nem fájt nagyon, mert csak kíváncsiságból tettem fel nem igazán érdekel a játék, az jobban a zavar, hogy a deus ex-el is ezt csinálja, miközben a samsung note táblettemen meg megy, pedig abba és 2gb ram van és még lassabb is. Szerintem itt valami memóriakezelési dolog lesz a hunyó. lehet a belső memória mérettel van a baj, lehet kipróbálom mi van ha feltolom 13 GB a programos részt.
-
Kristof9094
senior tag
Na jó, kezd elegem lenni
Szóval:
1, Felraktam minden drivert, ami a leírásnál volt.
2, MTK droid megnyitva, telefon feldugva, sárga jelzés.
3, Flash Tool megnyitva, tallózva a txt, preloader nincs pipálva.
4, Telefon kikapcs, kábel lehúz, download gomb megnyom, telefon visszadug. Ezt követően a HDD lámpa villog a gépen, és mindig USB eszköz le/fel csatlakoztatásánál szokásos hangot adja ki a gép, bizonyos időközönként. Próbáltam kábel lehúzás nélkül is, semmi.Mit csinálok rosszul!?
Valakinek sikerült működésre bírnia a GTA SA-t, engem az offline kiválasztásakor kivág
-
CSAVI38
tag
válasz Kristof9094 #114 üzenetére
akksit kivetted a telefonból? mert ki kell venni és anélkül kell rádugni a gépre.
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő volna hozzátok:
Bizostan IPS panellel szerelik e a zp998asokat. A legtöbb bolt TFT-ként hivatkozik rá.
Volt szerencsém összehasonlítani 980-as és 990-es kijelzőket. A 980 legalább két kategóriával a másik fölött állt betekintési szögek terén.
Tud valaki nyilatkozni milyen a cucc? Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
Kristof9094
senior tag
válasz wyattthoearp #118 üzenetére
Szia!
én sehol nem láttam még TFT megjelölést, a hivatalos oldal a mérvadó:
http://www.zopomobileshop.com/en/198-zopo-zp998-mt6592-2gb-ram-32gb-rom-55inch-ips-fhd-14-mp-camera-android-phone.html
-
félisten
Tuti, hogy IPS, teljesen lapos szögben való ránézésre sem változnak a színek.
-
tihibaby
senior tag
Tuti IPS,ebben boztos lehetsz,mintahogy abban is hogy a betekintési szöge is kiváló,a fényereje nemkülönben,én fél fényerőn használom,bőven elég.
Na,páran már megelőztetek...
[ Szerkesztve ]
-
CSAVI38
tag
válasz Kristof9094 #117 üzenetére
probáld meg a drivert simán feltenni
http://www.4shared.com/rar/THPrHzDxce/USB_VCOM_Driver.htmlde előtte a fentebb említett usb néző programmal nézd meg, hogy a preloader nincs e neked is többször a listában. Töröld ki és a megadott video szerint próbáld meg a drivert feltenni
http://youtu.be/K9sYwbwLBAYaztán ha sikerült újra mehet a flash tool,ha így sem jó akkor még próbáld meg másik kábellel, mert nekem pl az egyik itthonival nem ment sehogsem
-
Kristof9094
senior tag
Hát ezt nem hiszem el...
Beletettem egy másik, teljesen üres, 4 GB-os SD kártyát, és a wirelles update röhögve lefrissítette...
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy ZP998-at ami ma meg is jött, de az istennek sem tudom bekapcsolni Töltőre sem reagál. Valami ötlet, tanács?
-
Gino20
őstag
Megvan a válasz. le volt ragasztva az aksi csatlakozó felülete viszont működik
-
Gino20
őstag
Valakinek sikerült ZP998-ra IGO-ot telepíteni? Egyszerűen nem tudom megcsinálni akármit is csinálok a SIS fájllal.Ezt írja: User interface resolution (1080x1920) is ot supported or compatible skin can not be found.
-
Viper26
nagyúr
Általánosan mennyire vagytok elégedettek a telefonnal?
S23 | Garmin epix™ Pro
-
tihibaby
senior tag
A magam nevében annyit mondhatok,nem bántam meg hogy megvettem.
Jó minőség,kitűnő kijelző,és engem a tudása/gyorsasága is meggyőzött.
Nem fagy,nem gondolkozik,teszi a dolgát,nem lehet zavarba hozni.
Játékok terén jól teljesít,néhány játékkal nem akar együttműködni,de szerintem egy olyan telefon sincs amin minden játék tökéletesen menne.
Üzemidőn az utolsó ROM frissítés sokat javított,szerintem átlag használat mellett ki lehet hozni belőle 48 óra használatot is töltés nélkül(nekem legalábbis sikerült,folyamatos 3G,vagy wifi,2 email fiók és időkép,kevés játék,böngészés mellett,3,5 - 4 óra kijelző idővel).
Hangminőségére volt külföldi fórumokon panasz,részemről rendben van,semmi extra,de volt már ettől jobb/rosszabb hangzású telefonom is.
Mivel ez az új ROM a telefon megjelenésétől számítva ha jól számolom már a 2. javítás,várható még több is,van supportja hál'Istennek,és még ezután várhatóak a custom ROM-ok.
Root,CWM feljebb,nem egy ördöngösség.
Szóval szerintem szerethető,és ami fontosabb használható cucc![ Szerkesztve ]
-
félisten
A saját nevemben annyit mondhatok, hogy a telefon minőségi, de természetesen akadnak kisebb-nagyobb kompromisszumok (első sorban kamera, GPS, aksi terén). Ezzel együtt is elégedett vagyok vele.
De hogy ajánlanám-e a készüléket? Ha házsártos vagy a kisebb-nagyobb problémákra, vagy arra, hogy nincs itthon közvetlen garancia rá, akkor nem ajánlott. Ha szeretsz kísérletezni, és akarsz egy tepsifont első osztályú kijelzővel, korrekt teljesítménnyel, akkor kipróbálod...
Ezzel együtt best buy? Nem, nem az. Korrekt. De az nagyon...
[ Szerkesztve ]
-
kisdeme85
tag
Nekem is ez volt, aztán letöröltem a csudába..
Viper26:
Az én véleményem is az hogy sokat javult akksi ügyben az új rom óta. Én a kisebb kezűekhez tartozom, általában 2 kézzel fogva nyösztetem (félek hogy leejtem ) de meg lehet szokni. Ami nálam a bosszantó,azaz hogy telefonáláskor lehetne hangosabb, nem mindig hallom a másik felet, pl utcán forgalom mellett, de lehet az én fülemmel van a baj. Összességében nagyon elégedett vagyok vele. Egy normális tokot meg egy 32 gigás sd-t ha lesz pénzem veszek hozzá teljes a boldogság.
[ Szerkesztve ]
-
CSAVI38
tag
nekem sikerült a 9.6.22.297071 verziót, mert ez volt amiben a data zip tartalmazza a full hd adatokat, ha ez nincs benne akkor hiába bűvészkedsz a sys txt-vel, de sok okos mindig ezzel jön. Ha nem tudod feltenni akkor rakd fel a sygic-et az sem sokkal rosszabb és azzal nem kell variálni.
-
Viper26
nagyúr
Köszi az infókat, GPS pontos gyorsan talál jelet?
S23 | Garmin epix™ Pro
-
fpy_
tag
(S)Zopo ez a kínai webshopos rendelés...egy hónapja rendeltem, 10. napja vám elé állítva vár....
Értem én h kínai új év, de akkor is...többet ilyent nem jáccunk kici kínai&NAV. -
kisdeme85
tag
Nekem reggel jelzett megint a wireless update hogy van új firmware, aztán ránéztem, akkor meg naprakésznek írta nem talált semmit. Ez normális (androidnál)?
-
Kristof9094
senior tag
válasz kisdeme85 #137 üzenetére
Nekem semmi ilyesmi nem volt
Valaki talált már rá egyébként normális minőségű tokot? Mert engem nagyon zavar, hogy alul meg tudom ropogtatni a borítást (egyáltalán más tapasztalt ilyet?)
[ Szerkesztve ]
-
kisdeme85
tag
válasz wyattthoearp #134 üzenetére
Mobile uncle tools-al keresgéltem, találtam audion belül 2 értéket csak azt nem tudom melyik vonatkozhat a telefonálás közbeni hangszóróra. Ötletetek van? (egyébként köszi a tippet)
Kristof9094: én nem tapasztaltam még ropogást, sőt semmi minőségi összeszerelési hibát. Tokokat már keresgéltem csak jelenleg nincs rá keret amit igényesnek találtam az nem olcsó, 3-4 ezer körül vannak webshopokban. Magyar üzletekben meg gondolom nem sok zopo 998-hoz való tok lesz
[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz Kristof9094 #139 üzenetére
Én egy maszek mobilshopban találtam hozzá beledugós fekete tokot,olyat amiből egy kis fül segítségével ki is tudod húzni,pont passzent nagyon jó minőségű műbőr,2500 Ft volt,szerintem valami Samsung-hoz való tok lehet egyébként.
-
tihibaby
senior tag
válasz Kristof9094 #142 üzenetére
Nem rossz ez,szilikon védőtok,aki sokat használja másfajta tok nélkül,annak jó választás lehet,én inkább az árát savallom.
-
CSAVI38
tag
válasz Kristof9094 #142 üzenetére
pedig rá megy, nekem ilyen tokom van.
-
atikó
őstag
Sziasztok.
gondolkodom 1 zopo zp998 telefon beszerzéséről, az EU-s zopomobilehop.com oldalról, van aki onnét rendelte?
mennyi idő olt mire megjött?és alapjában mi a véleményetek a teloról? és az intelligens flip tokról? azt valóban mágnesese rögzül a kijelzőre?
köszi.
ja és status led van e rajta mert nem látok rá utalást.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
és alapjában mi a véleményetek a teloról?
Nagyszerű képernyő, gyors működés, sok RAM, közepes mennyiségű háttértár, átlagos használathoz elegendő aksi (sok aktív játéknál kevés lehet), a GPS egy kicsit lassan talál jelet (alant írtam) és a kamera annyira nem dícsérendő, de átlagos használathoz tökéletesen elég.
ja és status led van e rajta mert nem látok rá utalást.
Van, piros/zöld/kék színekben pompázhat.
-
atikó
őstag
köszönöm a válaszokat szerintem hétfőn meg is rendelem!
még annyi lenne hogy a status led az hol helyezkedik el ? és hogy nem erős a fénye? mert láttam olyan kínai telefonokat amin zavaróan erős volt a fénye?
a válaszaid alapján nem kérdezem a mikrofon és a hangszóró minőségét.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
még annyi lenne hogy a status led az hol helyezkedik el ?
Fent, a Samsung-trend szerint a hangszórótól jobbra, közvetlen mellette van a közelség-érzékelő szenzor.
és hogy nem erős a fénye? mert láttam olyan kínai telefonokat amin zavaróan erős volt a fénye?
Nem, a fénye diszkrét, de jól látható.
a válaszaid alapján nem kérdezem a mikrofon és a hangszóró minőségét.
A telefonbeszéd-hangszórója az én ízlésemhez képest egy kicsit halk max. hangerőn is, a minősége telefonbeszélgetéshez megfelelő. A hátsó dupla hangszóró hangereje nagyon jó, a minősége nem olyan rossz (de zenét így hallgatni rajta azért nem egy GhettoBlaster életérzés).
A mikrofonra eddig telefonbeszélgetések céljára nem volt probléma. Videófelvevésnél nagyon halk volt, ezt elviekben a legutóbbi ROM javította, ám én még mindig elég halknak hallom...
-
CSAVI38
tag
igen, én onnan rendeltem. max 3-4 nap alatt megjön. Tokot is érdemes a telefonnal együtt rendelni, hogy nem kelljen a szállításért külön fizetni.
A smart cover tényleg mágneses, de sokan panaszkodnak a fórumokon, hogy nem eléf erős a mágnes és ezért zsebben tartva könnyen felold a képernyő, emiatt pedig folyamatsosan bekapcsolgat a képernyő és nagyon hamar lemeríti a telefont. Írták, hogy bűvészkedni kell nagyobb mágnessel, de amíg ilíen addig szerintem azt nem nagyon érdemes megvenni. Van sima flip tok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.