-
Mobilarena
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
Medialejátszó cserén töröm a fejem, és egy Zidoo lenne a kiszemelt, viszont egy kicsit elakadtam.
A konkrét "préda" egy Zidoo z10 pro lenne.A kérdés(ek) amik felmerültek bennem, hogy:
- lehet-e a zidookra pl Spotify klienst telepíteni? (mint pl a konkurens himediakra)
- van-e esetleg music streaming tapasztalata valakinek?Olvastam, hogy a legnagyobb Zidoo hangja kifejezetten audiofilnek mondható stereo zenehallgatás esetén is. Az nekem sajnos nem fér bele a keretbe, viszont a z10 pro igen, és az már rendelkezik külön stereo rendszerek számára audio kimenettel.
Én pont ezt a képességét használnám a legtöbbet (és emiatt cserélném a himediamat).
A Spoti viszont nekem sarkalatos pont lenne.Előre is köszönöm
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Beni2360 #10202 üzenetére
Köszönöm, szúrópróbaszerűen bele olvastam 1-1 topicba, mélyebben majd este lesz rá időm, viszont jól értettem, hogy a Zidoo szoftvere is android alapú?
("download spotify premium apk...")
Az fél siker lenne, általában működik a droidos boxokon."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest